tänk om nån kille skulle förstå..

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

första gången jag läste den här har jag nästan aldrig hört några ord som är så sanna. / lizette

You make me wanna lala



och dagens låt går till .. Ashlee Simpson's Lala ! känner mig faktiskt lite så just nu hihi.. oh, jag vet att ni bara inte kan motstå mina ursnygga bilder haha !  / lizette

Facebook - Rebecca Berglund

Yeap! Har aldrig egentligen orkar skapa facebook men nu när jag hade rätt så mycket tid på mig så tänkte jag fixa det. Har faktiskt också hunnit med att spela tower bloxx och Farm town! haha fast jag fattar ingenting om hur man får pengar på farm town, någon som kan förklara? haha. Aja bara så alla vet så har jag nu ;)



/ rebecca

Do you love old pictures? - I do








/ rebecca

Aj ..:(

Har stukat min fot och kan knappt gå :( Stackars mig! får se om jag är hemma idag eller inte.. För det gör ont som fan. Ingen träning idag inte =( Sedan så har jag sjukt ont i huvudet och är jättetrött. Snackar med mamma nu också och hon säger att jag får vara hemma idag. Skönt! / rebecca

wihoo!

    
snart blir det besökar rekord igen ! ni är för gulliga!

Snart så..


Snart får jag mitt barnbidrag i månadspeng, då jävlar ska det shoppas! Måste hålla i lite av pengarna iaf.. men tjoho! :D något utav det ovan kommer absolut hänga i min garderob snart.. ! / Lizette

imorgon är det skola..

hej hej, när jag kom till stallet idag så stog sofie ensam och mockade så jag hälpte henne med alla spiltor, tog typ en halvtimme så vi jobbade bra ! Och sen skötte jag madonnisen & sen fodrade jag & sofie . :) Ingenting mer hände typ idag. Men det blir väl lite mer händelserikt eftersom det är skola då -.- Och skulle plugga nu igentligen men jag orkar inte och jag chattar som fan med tim ( han 18-åringen med torr humor) och vi snackar familj & bil körning, han får ju snart sin bil & jag har ju kört en gång.. som slutade med en fet utskällning & en nära döden upplevelse! Och sen chattar jag med alex & vi snackar bara boys,boys,boys hahah ! Så nu ska jag fortsätta med det så hörs vi sen älsklingar ! :)


how cute ? hahah / lizette s

Är snäll nu..

"Hur tar man bilden på sin statiskt sådär ? :D låter roligt att jobba där :D"

Svar:
Om du har tangentbord till (inte laptop) så finns det oftast en knapp som heter "prt sc" annars så brukar det vara en knapp som heter "fn" och "prt sc" om du nu har laptop.
Om du har laptop så håller du alltså in "fn" och sedan "prt sc" på den sidan som du vill ta kort på eller vad man nu ska skriva. Sedan så går du in på paint och klickar på "redigera" sedan "klistra in"! Och om du nu har inte laptop så trycker du bara helt enkelt på "prt sc" knappen sen "redigera" sedan "klistra in".

Hoppas du fick ditt svar ;)




( dålig bild från google )
/ R

så kan det gå..

när man delar blogg haha! :D

hahah åååh


erkänn att det här är sjukt kul?! Min mammas kompis son är 18 år & jag har bättre humor än honom, for sure :D / LI

Wtf ?!



Bara våran statistik som ser ut såhär? :o Eller så är det kanske lizette som har fixat den :) Någon annan som har såhär? Skicka kommentar! Föressten så ska jag gå och ta ett bubbelbad nu som väntar på mig! See you =)

Såg nu lizettes inlägg! haha
/ rebecca

ngn som har sett ? :)

blogg.se 's nya statesik! Hiss enligt mig! det förklarar att statestiken inte fungerat dom närmaste dagarna. :)

Förlåt .. igen!

Kvällen igår vart jättetrevlig! Ska berätta lite kort. Jag mötte upp Jeanette, Mona, Daniella & Mica på hötorget! Där vi skulle bestämma vilken film vi skulle se! Vi bestämde oss för att se "the prob.. " någonting! Men då fanns det bara 3 platser kvar :/ Och vi va sex stycken juste Eriana kom också! Så vi drog till Saga bion där vi kollade på sommaren med göran! Haha så jävla klockren han är. Hur som helst så såg vi den vid 7 till 9 typ, sedan så drog alla hem till Jeanette tror jag? Om jag minns rätt haha! Vi gick ut lite och sedan drog Daniella hem och så träffade vi Marilyn. Va med henne typ hela kvällen och sedan när hon drog hem och Mica så drog vi hem till Jeanette igen haha, och så drog vi ut i Hornstull lite och vi hade det faktiskt sjukt kul! Vi gick runt och dansa och drev med folk och allting. Haha Jeanette lärde mig till och med Robotdans! Fett coolt :) Så drog vi hem ( igen ) och så kollade vi på en film!

Nu så ska jag gå och jobba på ica typ för laget "suck" kill me!

Jag, Eriana, Jeanette, Daniella & Mica

Haha Mona

Mica med hennes XL stora Coca Cola
/ Rebecca

nu måste jag åka..

går till mamma först & gosar lite med katten som jag inte sett på 1 månad ungefär & sen åker jag till stallet. Har fått bandage (stavning?) på armen, inget farligt, bara ett brännmärke som måste "skyddas" !

/lizette

Vi bits inte !

Ni är duktiga på att kommentera, men kommentera mera! Fråga oss saker, tyck till om det vi skriver om eller varför inte skriva en liten kärlekshälsning ? :D Vi bits inte, så kommentera bara !

Godmorgon !

God morgon allihoppa! Tänkte blogga lite mer för er idag, än vad jag gjorde igår. Finns inte så mycket att berätta igentligen, var ju somsagt i stallet igår & nya stallet är otroligt fint! Missade min ridlektion men jag får komma nästa lördag ist ! Idag ska jag också dit, sköta lite & kolla upp lite saker. Hyra skåp, sköta, kolla upp hur jag ska jobba den här terminen & lite sånt ! Och imorgon börjar skolan igen ! Kom på nu att jag måste plugga .. har matteläxa & ett litet kemi prov på tisdag, jippie ! -.- Okej , nu får jag en känsla att jag inte kommer klara det, måste plugga nu & ikv, & på måndag! Haha.. fuck!

Enskedes nya fina stall, kanske tar med kameran så kan jag fota lite hur det ser ut inuti .
/ sessie

Ursäkta mig , facebook !


Hm.. är jag en deprimerad fjortis ? nej? enligt facebook är jag det.. haha wft ?! / lizette

Ny design uppe !

det blev ganska ok tycker jag?
enkel, eftersom vi har så mycket bilder i bloggen så får inte design "stjäla" allting, går i brunt japp, vi bryter rosa trenden lite här, mycket kodning betyder mycket jobb, så jag har suttit i typ 1 timma bara med koderna, sen typ 2 min på "headern" & profilbilden. Men men, nu ska jag sluta babbla och fråga, vad tycker ni ? Nu ska jag ta ett glas coola.. ohyes! / sessie

vet att jag tjatar ..

men jag mår skiit just nu!
har varit i stallet idag, inget speciellt med det . Men ja, har ingentligen inte så mycket mer att berätta. ska nog göra en lite mera komplicerad design om jag orkar.. kanske kommer den upp nångång i veckan, kanske redan ikv, who knows ? :) / lizette

Kamera älskare!


Jag bjuder på mig själv oerhört mycket!
/ rebecca

we all miss you , alot.


Happy birthday michael . I just hope you understand how loved you are.
so again, i wish you smile in heaven and that you know, we adore you.
♥ ill never forget you, youre a legend. ♥
/ lizette

Klart!

Har precis skickat ett mail till Elin " dollyblond " om hennes kläder som hon ska sälja, tror nog att jag ska köpa det urgulliga linnet som egentligen är ett nattlinne tror jag (?) Så kan man ju ha ett vitt linne under så det inte blir så att man ser igenom för det vill jag ju inte! Sjukt sött!

/ Rebecca

Igår / idag

Helllo =) Vi bloggade tyvärr inte igår! we so sorry. Men hur som helst så tältade vi inte, blev lite tjafs om det men istället så drog vi och hyrde en film! Inte så bra tyckte vi att den va. Så åt vi godis till och en halväten chipspåse! Men vi va nöjda! Sedan så somnade vi vid tolv fast jag inte ville sova haha! Men sovstockarna sov och jag somnade också..

Sedan nu så vaknade vi vid 9 har kollat på en film och ätit frukost. Snart ska vi antagligen gå och äta lunch och sedan så ska ja dra mig hemåt. Ska rensa mina kläder så kanske man hittar något fint! Rensade bara en låda igår och det tog typ 1 och en halv timme. Tyvärr så blev det inga bilder förutom en när alex sov fast jag och lizette var tvunga att radera den =( Puss / Rebecca!

sexy mama här!

nu blir det..

utgång ! ska möta upp rebecca snart, vi ska sova hos alex. så nu vet ni , puss !

bye :)

Nu så ska jag packa min väska och sedan dra till Alexandra! Ska ju sova där, lizette med. Vi ska tälta :D någonstans , vet inte riktigt var.. Men kul kommer det att bli ! Ha det så trevligt, tror troligtvis att jag kommer blogga hos Alex när jag kommer hem till henne! Många pussar

Hemma!

Home now! Saknat mig? haha nej jag drev. Jag har fått med mig hem 4 saker idag från stan and i love it!
Iallfall vi drog till stan..

Där vi testade lite saker..

sen efter att gå i stan fram och tillbaka satte vi oss på ett fik..

Som hette waynes coffe och där beställde vi varsin chailatte!

Jag kom hem och testade de nya kläderna jag köpte! ett skärp och en tröja blev det den här gången fast..

innan jag åkte till stan så köpte jag hårspennen.. ( 10 kronor!!!! )

.. och så köpte jag den här! En sminkborste med massa andra slags "borstar" tex: eyeliner, och ögonskugga. Som man sedan lägger i dem i röret och sätter på det guldiga locket! Smart va? =)

/ R

Storstädning

Har precis rensat mina kläder, bäddat sängen städat skrivbordet och damsugat! Det behövdes verkligen. Alex sitter och kollar på sin tunga för vi fick tuggumi av brorsan som man blev grön av.. Najs! Dem kanske tror att vi har blivit beroende av avocado eller något liknande! Vi ska till staaan nu och shoppa! Sen senare ikväll blir det trio kväll! Hare bra! Puss

undrar..

hur mår jag igenligen? är bara trött helaa tiden, skulle varit i stallet idag, sen kom jag på att jag hinner bara vara där i en halv timme & det hinner jag ingenting på! Och det värsta är att typ hela min tid går åt att åka dit & hem igen. Och sen har jag träning kl 4 .. -.- Måste värkligen hinna med den oxå, så det blev inge stall idag & nu ska jag försöka sova accually. Jag vet att jag borde uppdatera mera för er, ska bli bättre, jag lovar er ! Och jag måste få klaga på min hals, det är helt sjukt hur ont den gör, bränner hela tiden! Jag kanske sätter lite för mycket press på mig själv + att jag är sjuk, kanske inte är en sån bra tillsammans ? Hoppas ni mår bra iaf! / LS

Vanlig fråga!



Vad är då finast? Själv så blir jag lite sugen på att bli en fin "normal" blond. Men att vara brunett är aldrig heller fel!
Föressten ser ni att jag har en lins på mitt ena öga till höger !
Blond vs brunt?

Wopsi

Det blir nog imorgon då vi svarar på frågestunden för lizette värkar inte må så bra just nu :/ så det blir troligen imorgon! Så ni har fortfarande en chans kvar att fråga! Själv så har mamma masserat in mina händer och fötter hihi gulligt :) Och snart så ska vi se serien kvartersgata Vet inte riktgit hur det stavas men jag tror det börjar nu! :o Måste springa mamma ropar! Och imorgon kan ni räkna med att jag har shoppat ;) för jag och Alex drar till stan direkt efter skolan wie! :D

stress kväll..

måste säda hela mitt rum, packa för imorgon, göra läxorna & äta någonting (om jag orkar)
nu är jag klar med att slå in några böcker, har duschat, sovit & typ så. Men nu ska jag stressa lite till, har inte ätit sen lunchen idag, känns ... inte så bra! Men jag hinner inte, måste städa nu, plugga & packa, sen ska jag nog sova är så satans trött .. :(

haha klockren bild.. är så sur just nu, på allt ! Och i morgon ska jag till skolan även fast jag faktiskt är sjuk, sen till stallet, sen snabbt hem, åka till tennisen, spela, hem igen, duscha & kanske sova hos alex... / Lizette 

?

Kollade igenom kissies bilder, och hon som säger att hon alltid har varit platinablond? Här får ni sanningen.. Snarare orange / gul / blond.


Gillar din fina hår *host* färg! Underbar. Pissgult
..

!@¤%&/?(`*

Fuck fuck fuck! Har tagit bilder och allting, sedan när jag precis ska ladda upp dem så hittar jag inte uppladdaren.Är fan skitsur.. Men jag ska hitta den jag SKA! haha förlåt för mina små utbrott men får riktig damp .. Ellen kom förbi förresten typ kl: 3 och hon ska dra nu, hon tog sitt löshår också och mamma står helt koncentrerad på maten! Brorsan är ute och vet inte när han är hemma och jag, får damp på mig själv. ! -.-

Omg..

jag måste göra ngt, typ sova faktiskt. Känner mig helt yr & halsen gör ont som in i helvette! Kan inte prata ! Jag skriver mera sen när jag orkar, jag är typ sjuk påriktigt nu.. ! :( / L

är kär, precis som becca.

converse , har velat ha sånna sååna länge, vill ha vita fast låga (rebecca ville ju ha höga)! Gosh me in love. nån som vet hur mkt dom kostar ? (a)

/lizette

Energifull

Har precis kommit hem fick en holtimme på sista lektionen så jag slutade kl: 2 istället för 3! Yes. Skönt skönt. Tänkte visa er senare några höstmoden som jag kommer ha på mig ibland! Om ni vill ? :) Och ikväll så avlsutas frågestunden och vi svarar på allting då också. Så stanna kvar här nu ;) Man vet aldrig vad svaret blir :o Haha. Btw, min mamma sa kanske till att pierca naveln.. I m   a    h a p p y    g i r l    r i g h t    n o w!



Åh så fint ! längtar =)
/ rebecca

Nya skor pågång

Converse - Ska köpa converse ska försöka lura på pappa eller mamma att köpa dem till mig. Hoppas att dem gör det! Dem kostar 600 kr och man kan ha dem skorna till nästan allt. Det är hur snyggt som helst till mörkblåa jeans så har man ett par vita converse till ! Im love in this shooes! Och det blir ett extra plus för höstmode. Hur fint skulle det inte vara om man hade ett linne, en höstkofta med skinnjacka, smycken, ett par svarta strumpbyxor eller jeans och vita Converse till. Tummen upp för mig iallfall.

Har du några converse skor & vilken färg?

( det finns även låga som också är sjukt snygga! )
/ rebecca

hm.. skärp er ?

jätte kul att ni kommenterar och vi pratar mer än gärna med er. Men nu börjar ni skicka reklam kommentarer ? Vi är ändå en jätte liten blogg så ni behöver inte göra det, fortsätt att kommentera men inge reklam tack!

ställ frågor till frågestunden, sista chansen!

Min nya Gina kofta !


Koftan jag köpte idag, ääälskar färgen så sjukt mycket , men den är lite stor, fanns inte kvar i xs & jag tog typ en utav dom sista i S, 199kr på Gina Tricot, jag tror att jag behåller den.. vad tycker ni? / sessie

Varje dag är speciell, tänk om jag kunde lära mig det & vara glad varje dag, det finns människor som älskar mig, måste lära mig att älska mera tillbaka.

tjaa bloggen ! Idag var det skola först, inget speciellt hände, hade spanskaläraren som ger mig rysningar & jag gick till 16.00 idag, hemskt! Men jag överlevde and here Iam. Jag mådde skit där vid lunchen, vet inte varför, men sen fick jag annat att tänka på (läs: skolan) så då kände jag typ ingenting haha. Men aja, lunchade med tjejerna + filippa & ida. Sen efter skolan, stack jag hem till mamma och hämta pengar & sen mötte jag kelli och vi stack till sickla, roligt roligt. Köpte en kofta som jag ääälskar.. :) Visar er sen. Sen kom jag hem runt 7, slog in min mattebok (alla mina böcker ska bli lila eller turkosa hahaha, så fult men vem bryr siiig?) Så nu kommer inte lotta få damp på mig fast en sak, vi hade "matteprov" idag, gick HELVETTE , jag suger på matte. Jag klarar inte ens 6:ans matte... pinsamt men jag får väl bli bättre, har ju lovat mig själv att plugga som fan det här året! Nu ska jag ta lite te eller något annat varmt för min hals, sen ska jag visa er vad jag köpt, svara på alla kommentarer, plugga & sen sova. Lucky me...

mössan jag & kellsi hittade, tjooho måste ha en sån! :D sweet.. i do my famous bubbly face ! :D / sessie

last chance !

tror att det här blir sista chansen ni kan ställa frågor, ni har inte ställt så många. Men vi kör ändå, svar i videoform blir det ! :D Så ställ frågor , nu nu nu nuu ! Vad som helst, vad vill ni veta? Så svårt kan det inte vara! Bring it on! Kolla mer på http://sessiebecca.blogg.se/2009/august/tetsar-en-ny-grej.html ! Värsta tillfället juuuu !Kööööör bara!

Really good.


Pixie Lott - Mama Do 
Ny musik i min värld, ganska bra faktikst ! / se

Tips a lá beccis


illussion av större ögon - Dra fransarna med mascaraborsten utåt alltså så att allt drar sig mot vänster uttersida. Fyll dem fylliga och ta lite lite på underfransarna. Ta mörk ögonskugga (helst svart ) eller en eyeliner på ögonlocken ett tunt lager, och ta en ljus kajal penna på ögonvrån och övanför underfransarna. Vilket gör så att dina ögon ser större ut!

Va inte rädd för att testa allting har en chans ;)

/ R
to the ebecca

Höstmode



Funderar på att köpa den.. Den är så otroligt fin! Men om den är fin på? Det vet jag däremot inte! Åker nog in till stan imorgon, fick min månadspeng nyss och har 1200 kronor just nu och snart kommer jag ha 1550! Om jag inte köpt något innan hehe.

Låter för barnen


fick typ tårar i ögonen när jag såg videon..
/ r

Det regnar ute ! :(

Åh så tråkigt ! Så det blev tjocktröja  & ett par bekväma jeansleggins idag.
Och jag gick upp för tidigt, trodde vi började 8.15 & sen börjar vi 9.05 -.- Så jobbigt, men jag kunde ju vara inne lite på datan nu.. haha. Och idag slutar jag 4 , buuhu, vi slutar 4 två dagar i veckan, orättvist ! Men men, that's life. Efter skolan ska jag träffa kelli & vi ska till sickla tydligen hehe. Och jag har tappat bort 110 kr, :( Jag är så fucking slarvig, eller så har nån snott dom kanske ? Dom kanske är hos mamma får jag hoppas, kanske åker dit på lunchen eller ngt & letaaar, heh. :$


Fulaste bilden jagvet..
Tjocktröja - Bikbok 300kr
Linne - Åhlens 100kr
Jeansleggins - Bikbok 149kr
Örhängen - Bikbok 79kr

Där fick ni outfit & en dålig bild, men en liten facelook! :D Hoppas ni har haft en bra morgon !
och förlåt för gårdagens uppdatering, den sög! Ska bli bättre.. / it's sessie bitch

MJ

Har ni tänkt på att när Micheal Jacksson levde då var han ju en stor kändis men alla gillade inte han så mycket. Jag visste ju vem deyt va och så. Jag lyssnade inte på hans låtar, eller något. Alla va emot han eller ganska många och säga " Aa han är pedofil " och sånt där. Men när han dog ? Vad hände? Han spelas på MTW typ hela tiden, på radio och överallt. Sedan nu när jag lyssnar på hans låtar hur jävla bra han egentligen va! Jag lyssnar på han påväg till skolan och ja. Hans låter älskar jag. Here you got..



Dyrti Diana

Man in the mirrow

I want you back

/ rebecca

Åsikt

Nu så ska jag prata ut lite här i bloggen.. Ni som säger att jag har anorexia eller ser ut som det. NEJ jag har inte anorexia! Dem som har anorexia tycker att man är fet själv och man vill inte äta. Nu så ska ni få höra sanningen här. Jag tycker inte att jag är fet, och jag äter nästan hela tiden! Så sluta klaga på mig. Jag kan inte göra något åt saken att jag är smal ? Det är bara att acceptera. Jag äter lika mycket som vilken person som helst. Jag går inte runt och tycker att jag e tjock! Så just därför har jag inte anorexia! Visst jag kan se jävligt smal ut på vissa bilder, men bilder ljuger! Jag menar inte att jag är skit tjock precis men jag ser inte ut i verkligheten så som jag gör på bilder. Liksom hur kul är det att få en kommentar där det står " har du anorexia eller? " eller något liknande. Då är det som att skriva till en person som är jättefet " shit va tjock du är! Du borde gå och träna lite eller banta! " det är exaaakt samma sak. Jag tror inte att dem uppskattar det heller. Så om ni nu tycker att jag är så överdrivet smal och allting då behöver ni väl inte säga det? Jag är som vilken människa som helst som också har känslor. Visst jag tar ju åt mig lite av det ni säger men jag och mina vänner vet själv att jag inte är i närheten av att ha anorexia. Jag är i tex: samma storlek som lizette. Vi använder varanndras kläder, har samma storlek har typ lika smala ben och mage? Så det är bara samma sak. Jag är född som jag är, och det är inget jag kan ändra på! Jag äter godis, onyttig mat nästan varje dag och ibland kanske jag äter någon sallad. Jag spyr inte upp min mat. Nej det gör jag verkligen inte! Det är bara ganska äckligt tycker jag. Men om nu folk trivs i att spy upp sin mat så låt dem? Vad ska vi göra åt saken? Om dem vill vara tjocka - smala vad ska vi göra åt saken? Jag kommenterar inte dem för det ? Alltså shit vad händer med världen nu för tiden? Alla vill bara trycka ner alla! Ni vinner inte precis något på det.Så det är egentligen helt meningslöst att ens försöka. Så nu säger jag det än en gång.
NEJ jag har inte anorexia och har aldrig haft det¨, jag älskar mat och ja ? Jag är nöjd med mig själv jag klagar inte på mig själv, jag är som jag är. Jag kommer inte förändras för att någon tycker att jag är anorexia. Så thats it.

Jag älskar min kropp.
/ rebecca

Mat mat mat !

Haha har precis ätit igen.. Äter fan hela tiden :D men gjorde en skitgod sak! Allt är som vanligt inget speciellt har hänt? Förutom att jag är jävligt taggad.. Vet inte till vad men min kropp har full med energi just nu! Och jag är hungrig som alltid! hehe! En godispåse skulle inte vara fel just nu ;)

Give me a smiile!

/ r

facebook , facebook..

Jag kollade igenom mina vänner på facebook, raderade vissa & märkte att några utav dom har samma namn, eftersom jag har väldigt tråkigt så får ni se vilka! Och jag är nog den ända Lizette alla har på sina listor.. hatarmittnamn.. :/


/lizette

aj aj aj..

min hals gör så fruktansvärt oont! Håller på att bli sjuk tror jag, Och så har jag jätte ont i huvudet & magen.. :( Iaf, idag var det skola *suck* . Hade spanskahäxan idag med och hon hade damp, vi var nere i datasalen och jag lyckades att slänga ihop ett litet, litet inlägg haha! Fick läxa i NO & matte idag, welcome to hell typ. Japp, vi avslutade dagen med gympa, haha. Jag glömde mina skor i skåpet så vi fick gå upp i våran gympa kläder och det var såå pinsamt hah! Men ärligt, orkar inte bry mig så mycket. På gympan så vann tjejerna båda tävlingar, as always, killarna i våran klass är såå sega. Sorry, but that's the truth. Sen åkte jag hem till mamma för att äta ett äpple, plugga på tåget påväg till stallet, men så blev det inte. Jag ta mitt äpple så kände jag hela huvudet blev tungt, och allting blev svart, jag kännde att jag stod upp som vanligt, sen bara "vaknade" jag upp igen, tog mitt äpple & ett glasvatten & såkart blev jag skrämd över vad som händer med min kropp igentligen, det känns som om alla ser mig som jättejätte smal och jag själv ser mig som mullig? Super konstigt, men men. Jag gick och la mig en stund, efter tio minuter så gick jag upp & kände att jag fick en otrolig huvudvärk och kände mig helt nere & liten. Så jag kollade på tv & åkte inte ut till stallet för det kunde jag ju inte, mådde ganska dåligt. Sen kom mina tankar igen vad jag skulle hinna med idag och så, så jag började plugga skit länge & nu är lite av det klart. Skönt, men jag mår inte bra nu. Kände oxå idag att jag mådde fruktansvärt illa, ville inte prata med nån eller så, men det gick som tur över sen & jag blev pratglad & sprallig som jag alltid är.. :D Sen kom min mamma & skjussa mig till pappa eftersom jag mådde dåligt.. Nu måste jag ha vatten igen känner jag, puuh mitt huvud... :(

/ sessiiiiie

Alepandra..

Min "Alepandra" har ju börjat blogga igen och eftersom jag och Lizette är sååååå snälla så får hon en liten läänk eller nej.. EN STOOR! ( ironi )
Tryck här

/ sess & beccs

Woooow

Shiit jag och Alexandra simade över på öppet hav! :o Asso vi fick typ panik eller iallfall ja! När en båt kom ja blev jag skiträdd.. Men jag lever! :D Det tog typ 1 timme? Vi hade simmat från Stora Essingen till Bromma.. Sedan påvägen hem så fick typ båda håll och ba; aaaa ja orkar inte mer.. Men det är rätt bra att simma! För när man väl simmar på öppet hav då är det liksom simma över eller dö? Så man väljer ju såklart det andra alternativet! haha nej ja drev, första såklart ;) Och vet ni hur starka våra ben, mage och armar har blivit eller ? :o Hela sjukt! Vi ska kanske göra det här på fredag eller vi får ju såklart se ! Så ska vi kanske t**** nej nu så ska jag inte berätta om framtidens planer :D Det får ni veta då! Here you got some pictures!


här simmade vi över till andra sidan.. typ 1000 meter fram and back?

/ r

Summerday

Tjena bloggen :) Jag har precis slutat skolan eller precis precis kan man väl inte säga? Slutade vid 2 och nu så är jag hemma hos Alexandra. Tror nog att vi ska gå ner och bada , dock är det ju rätt så fint väder så varför inte passa på? Yeah! My lucky day känns det som. Men innan vi sticker så ska vi nog gå ner och äta lite! Bregadeiro :D det undrar ni säkert vad det är? Jo men det är som en slags chocklad från brasilien! Men vet ni vad jag fick av Alex nyss? En hel rulle med honung (självklart inte vanlig honung men det smakar som de)! Fast hon varna mig att ja inte ska äta fler än 10 per dag. hihi vi får väl se ;) Kanske kommer till skolan och har ont i magen? Vet vem.. Förlåt för ja inte har en bild till det här inlägget men är inne på Alex brorsas data .. Shhh!

spanska..

MIN LÄRARE HAR DAMP PÅ MIG OCH ALLA ANDRA

Facelook






Facelook för idag. Dock så ska jag inte ha den där tröjan ska kolla vad jag har i garderoben ;)

/ rebecca

Dags att sova..


Här får ni även en riktigt bra låt , - twilight "Eyes on fire"



/ r

Lizette vill ha.. måste ha !



Måste ha det här ! Plus en hoodie & mjukisbyxor från Cubus heh.. Koftan ( I <3 it ) , vet jag inte vad jag ska ha i för färg än, samma gäller den där ursöta tröjan över, vill ha dom iaf! 350kr tillsammans, så det är ju inte dyrt! Avslutar detta inlägg med en låt från milow, älskar hans musik! 

Prison break

älskar älskar er !

känns som det går sjukt snabbt alltihoppa ! först & främst alla kommentarer som vi får nu för tiden! Okej, det är inte jätte jätte många men ganska hyfsat. Och dom som värmer ! När ni säger att våran blogg är bäst & att vi är söta & allt vad ni säger! Det är så himla gulligt , det känns som vi inte kan tacka er nog, det är så. För jag blir iaf (vet att becca knr samma sak) vääldigt taggade av era kommentarer & av statestiken! Den går ju bara uppåt & uppåt hela tiden! Stanna här tjejer & killar. Och så ska ni veta att vi nås på [email protected] om det skulle vara något, den kollas dagligen! Dela jätte gärna med er av åsikter, bilder, era sommarminnen, frågor, svar, kärleks & hat brev, ALLT ni vill att vi ska veta! Och sen har vi ju frågestund nu, så fram med frågorna & så besvarar vi dom i videoform! Najs.

Klockren

Tycker att dem här bilderna passar så jävla bra med låten! haha vet inte varför, men det är som att ljuset är sorgligt och ledsamt som är som ett liv. Den tänds.. och släcks, och sedan låten haha så klockren.

tänds.. en kall färg och sorgsen


Släcks..till en varm färg!  ( kolla in röken btw )

/ R

Ännu en till söt kommentar!



Svar: Aw.. så glada vi blir! :D Ja du det vet vi inte riktigt än men man får ju hoppas på bästa?; ) Folk tycker väl också antagligen inte att vi är lika bra som dem! Hoppas du fick svar på det du undra, men man börjar undra om du va seriös med det sista.. eller om det bara va en drivkommentar. Annars vart den urgullig!

INTE GLÖMMA !

Fråga på i frågestunden ! Inga frågor, ingen frågestund. Kom igeeen !

läs mer här: http://sessiebecca.blogg.se/2009/august/tetsar-en-ny-grej.html

Hallå hallå

Hejsan bloggen och alla 86 läsare ! :D
hahah. idag var det iaf skola, första riktiga med lektioner och så. Gick upp ganska tidigt och kom på att jag hade mina böcker hos pappa så jag hämtade dom och sen när jag skulle ta bussen så fuckade den totalt, så jag kom försent.. Lyckat första riktiga dan liksom. Aja, shit happens. Sen rullade skoldagen på, fick läxa i so, ny lärare i bild (stör mig på henne) , ny lärare i NO som jag tror kan bli ganska bra, och ny lärare i spanska som jag hatar från första början! Hon skriker bara på oss haha... Och jag & axel satt där längst bak och fjantade oss som vanligt, hehe kan ingen spanska alls .. sen efter skolan så följde jag med alex hem, vi kolla på film & sen gick jag tidigt för att gå till mamma och packa (byter till pappaveckan nu haha) och sen  vidare till pappa och here iam, helt ensam hemma tyvärr och vrål hungrig ! Men snart kommer dom väl hem i hope.. är trött.
/ lizette

Sur & glad

Kom ju precis hem från fotbollsträningen och innan det så va ja barnvakt med Ellen åt två små söta skitungar! Eller en.. haha ! Är sjukt trött och mitt ben e heeeeelt sönder.. Men på ett sätt är jag glad och vet ni varför?
LÄS,LÄS,LÄS!


iiiiiiiiiiiii :D
 / r

My life is goodie

Vet ni? Jag slutar kvart i 11 på fredagar! Varje fredag, det är fan bättre än dagis typ? :s haha inte för dagis brukar sluta tidigt men :) Och vet ni vad som gör mig mer glad ? Att ni alla kommenterar så gulligt och snällt det stärker vårat bloggförtoende och vill blogga blogga blogga! Tack alla sötisar! :D Ska möta Ellen nu typ.. hon står nedanför här och ringer som en galning.. Men som sagt jag har aldrig brottom så ska bara fixa mig lite först heh! :$

Jag har väl inte lagt ut den här någon gång? :o

"Detta fält måste fyllas i "

Vaknade runt halv 8 och svarade på kommentarer tills nu! Besökarna gick upp för fullt igår eller dvs vi hade besökarrekord igår! Jiippi *happyface*! vad händer idag då? Jo skolan börjar påriktigt riktiga lektioner och allting! Life is hard.. Nej men jag ska satsa på skolan, göra läxor och allt som behövs. För vill bli bättre i skolan och då ska jag det också! Så blogg och skola är nog det som går först? =) Men nu så ska frullen få ätas! Säger alltid frullebulle :s HAHA! skriver igen snart.

Skönt att man får förhoppningsvis sin månadspeng idag då..
/ rebecca

Danielas tjejmiddag i bilder

Ska gå och sova nu! Är really really tired gick ju och la mig runt halv 5 kanske? Hah, men för att inte göra er uttråkade så tänkte jag lägga in några bilder som va från Danielas tjejmiddag!
Btw så har vi besökarrekord idag hoppas siffrorna går ännu högre upp!

Sötnosar!

Olivia, joy, josefina och cornelia :)

Bussen va rätt fullproppad..

Vår middag, lite mat va? ..

Joy =)

utanför bion!
'
glada och pigga!

Mickan, Sara och Rebecca är på äventyr

inne på bion!

Se och njuut!
/ rebecca

vi är i full fart!

vi håller på att kommenterar massa bloggar, får kontakt med några & det är värkligen jätte kul att prata lite med dom! :D och så fick vi en jätte söt kommentar som bara fick mig jätte glad. hon /han var tyvärr anonym så jag tänkte visa den här personen att jag säger tack för dom fina orden, eller hur man nu ska säga! TACK <3

( och ja, det är bara vi som skriver här i bloggen)

Tetsar en ny grej..

En frågestund, ni ställer massa frågor & sen besvarar vi dom i videosar ! Det låter väl bra ? Eller ? Ställ asso vilken fråga som helst, hur pinsamma, hur galna dom än är! Skriv era kärleksförklaringar eller hattexter till oss, fråga vart våra favorit ställen är, fråga vart vi har köpt våra kläder, ge tips vad ni vill se på bloggen , ja ALLT! Anonymt eller inte. Och se våran ansiktsuttryck när vi svarar på frågorna, det är väl ganska bra ? Kom igen, nu måste ni värkligen fråga på ?

Jiihaa !

Nu har jag fixat klart med kategorierna, det tog tid, men det är värt det! Och rebecca har ju avslöjat vad vi hade gjort, tagit hål i örat, där uppe. Mitt blev lite misslyckat, det blev liite för långt upp. Beccas blev perfekt enligt mig. Men iaf, B har inte ont, men det har jag, det röda har gått ner idag, men så fort jag rör det så gör det jätte ont, och igår gjorde det ont hela tiden haha. Som becca sa kan vi inte sova på ena sidan .. :( Men fint blev det iaf, är ganska nöjd !

and here it is, första dan väldigt rött haha.. / L

( OBS! beroendeframkallande! )



Har letat efter den här kjolen på massa ställen men ingenstans finns det nästan inte "/ ska nog åka in till Solna eller Nacka kanske och leta efter den! För hittade den i Göteborg ( gothiacup)  åh gud så fin den va! Sen dess så har jag inte sett den tyvärr ! Men tro det eller ej så kommer den hänga i min garderob snart!

/ R

Länk

Ni har väl inte glömt vad jag och Lizette gjorde? Jo vi tog hål där uppe i örat för 90 kr och det gjorde inte ett dugg ont! Eller dem första sekunderna kanske det börja värka lite men jag har ingen värk alls! Lite jobbigt bara att man inte kan sova på
den sidan "/



olivia om Gissa:
ni hsr tsgit hål i örat där uppe <33

precis innan han  skulle ta..

Precis när han tog!

designen , igen..

jag vet att jag håller på med designen hela tiden , men det är lite svårt när man är två, att få en fin design båda gillar tar lite tid. Allt ska ju vara rätt, typsnitt, bilder, färger, bakgrunder, placering & allt sånt! Men den här gången är jag ganska nöjd, som vanligt ioförsig, men den här designen är liksom inte som dom andra. Den går i grå-lila, nästan allas går ju i rosa nu för tiden, vit bakground nästan alla har ju mönstrad, väldigt enkel header med flera bilder i en, snyggt tycker jag att det är. Stilrent , fast ändå inte liksom. Älskar den här desigen, jag hoppas bara rebecca gör det oxå så behöver vi inte ändra så mycket mer ! Nu ska jag finslipa kommentarssidan & sen kanske jag tar mig an kategorierna.. ! Puh..

Waynes coffe

Jag och Ellen har varit i stan och kollat i lite affärer här på medborgaplatsen, fast vi va även på Souk vid t-centralen! Ellen köpte lite smink där (hon köper alltid smink) ! Så sedan så drog vi oss mot Waynes coffie där jag beställde en Chailatte och någon krispig kaka med vit choklad på! Sjukt gott. Har ju inte träffat Ellen på ett tag så vi babblade på varandra när den ena prata. haha. Ska dra här i från om någon timme typ, och glöm inte att ikväll så kommer design bitches! Håll ut.
'
Ellen =)

My food/ rebecca

Drar ut ..

.. och träffar Ellen som jag inte träffat på typ 1 månad (?) eftersom hon har vart i spanien! Vilken lyckost hon är =O Men vi går nog också och fikar på ett mysigt ställe ;) Hörs! / r

Come on..



Gud kissie du skulle väl kunna överdriva liiiite mer ? Det va 36 som skrev till dig inte 369 pers som skrev till dig! Man ser det på typsnittet och att nian är i lite sämre skick. Undra varför du tog bort ditt inlägg efter också.. Duktigt duktigt! Tycker du borde bli lite bättre på photoshop, här får du en länk där det finns kurser.. http://www.bildbehandla.se/

I want


Ett grått halsband: Lite kallt men gulligt och passar till allt, det klär din vardag och gör att du får en mild färg.

Färgglatt armband: Ett armband som är både lite piffigt och snyggt! Den gör lite uppmärksamhet på din outfit och den piggar upp en lite mer. Billigt och fina färger som passar mest till "skoladagar och kanske lite finfin fest" , inte speciellt till så mycket slappdagar.

Ska köpas på måndag eller fredag när jag får min månadspeng!
/ r

Känner mig så äcklig och trött !

Har precis kommit hem från Dani vilket va en vild natt där! Jag ska berätta allting senare! I promised. Men då vill ni ju ha bilder? haha det blev runt kanske 100 bilder igår! Så njut av dem senare. Ska gå och äta frukost nu.. Hörs snart! =)

/ rebecca

gäsp..

trött men nu måste jag till stallet, prinsessan kommer hem idag! Och det får man inte missa ,eftersom jag har längtat hela sommarlovet, wiiho back to normal! <3

Ändringar i designen & påminnelse!

Ändrigar i desigen, header kommer i morgon tror jag, blev det fint ?

och ni får inte glömma att ni ska gissa vad det var vi gjorde idag! imorgon kanske jag inte bloggar så mycket, min älskling kommer hem & ska vara med henne hur mycket som helst, har inte varit med henne på hela sommarn! Min favorit ponny! <3

älskar låten..


jisses.. HAHA

åh jag hoppas han inte är seriös.. men vet ju aldrig med uggla, right ?


True love never dies.

Hej alla ! :) Igår sov rebecca hos mig, vi skulle sovit hos alex, men hon.. ja , det blev inte så. Vi sov hos mig, gjorde igentligen inget speciellt, lite tjejsnack sådär. Sen imorse åkte vi till fridhemsplan & gjorde en sak, lite ont gjorde det, men för mig så kom smärtan lite senare & nu har jag ganska ont , det är sjukt rött runt om kring fortfarande haah :$ Men ni ska gissa som rebecca skrev så jag ska inte säga ngt hah! Iaf, sen åkte jag hem & rebecca träffade mimmi tror jag. När jag kom upp i hissen stog mamma där & frågade mig om jag ville följa med henne till fotbollsmatchen, och självklart ! Så vi drog till råsunda, men före det åt vi på odenplan, en jätte bra resturang där, men dyrt som faan kan jag säga er. Och gissa vilka som satt brevid mig ? Martin Stenmark & hans tjej Hanna Hedlund ! Haha. Men iaf sen stod taxin utanför och vi åkte till råsunda (<3) , var långa köer till biljetterna så då var det ju tur att man har en egen ingång (där det inte är några köer) , eftersom man sitter på heders *stolt* , hahah men det är najs! Gratis mat får vi oxå där ! Men jag var så mätt så jag tog bara vatten, eftersom jag bara var sugen på det höh. Jag kom på att en av världens bästa känslor är att sitta på ett högljutt råsunda när solen skiner på oss, i sin nya älskade rosa aik tröja, ha några kändisar bakom sig & titta på världens bästa lag, aik, spela fotboll ! Fick ju göra det idag, plus att aik rivstartade med ett mål redan i tredje minuten ! Ledde med 1-0 hela första halvlek, i halvlek drar såklart stahre tillbaka aik & kalmar gör ett rörigt mål. Synd, väldigt synd. Men shit happens, eller hur ? Så det slutade 1-1 , men vi förlorade iaf inte ! Och en tanke till Iván Óbolo , som tyvärr fick en armbåge i huvudet och lämnade råsunda med blodig skalle, hoppas vi får se honom i nästa match igen & hoppas allt är bra med honom, trots omständigheterna..


Fick denna fina tröja av mamma idag, snällt va? AIK till döden, 300kr på Aik shopen.
/ lizette

viktigt !

i senaste videon så visade jag min mage i slutet , vilken INTE var meningen! Såg det inte förrens nu, så förlåt alla, haha bort se från det , tack!

Färdig

Nu så har jag gjort allting inom den där bilden, och så har jag sminkat mig , plattat håret, och klätt på mig rätt kläder! Så nu ska jag strax gå hem i från ska ju packa lite sängkläder och sådant ja ni vet, sedan så går jag och möter Ellinor på fridhemsplan någonstans! Glöm inte att vi kommer ha det bäst ikväll !

Har precis ..

noppat ögonbrynen och haft på mig en bajsbrun ansiktsmask i hela facet! Man kan inte alltid vara snygg ;) höhö, och nu så ska ja raka benen och sedan göra hårinpackning i gues ! Kanske ska måla naglarna i en söt rosa färg? Har även en god pizza som väntar på mig nu ! Hörs snart.



Åh.. så pinsamt..

Gissa

Aj aj aj.. Eller så ont gör det iförsig inte.. Jag och lizette har gjort något speciellt som ingen vet om.. förutom vi två och våra föräldrar! Gissa! Den som gissar rätt för helt klart en länkning!


Själv så ska jag ta lite lugnt fixa mig inför tjejmiddagen som Daniela har ikväll. Även fast den börjar klockan 6 så vill jag förbereda lite innan!


Bilden förklarar en hel del, det här ska jag  hinna med på 1 timme!
/ r

Weard



Ni får helt enkelt underhålla er med våran video! Gosh va snygga vi är också :o
/ sess och beccs

webb for life -.-



middagen för moi består av ett .. äpple ! hur gott som helst juu ? måste fan ha ngt annat i mig oxå, har ju inte heller ätit ngn lunch idag, usch & fy på mig!

Raka vägen fram till Lizette


vilken är finast ? =)

jag är lite nervös..

nu är det bestämmt ! men ni får inte veta ngt än, INGEN får veta ngt än hah. Om några dagar får ni det hih..
pinsam video , men vad gör det om 10år ? :o

/lizette

What have i bought today ?!


Första bilden: Röd-vita kjolen! - kostade från 100 till 50 till 29 kr! Vem är bäst?
Andra bilden: Blommiga linnet! 129 kr, fin men lite för dyr borde vara en snutta lite rea på den ;)

/ r

Surprice

Ja, jag åkte ju in till stan för att köpa present till Daniela, hoppas hon blir nöjd. Hon fyllde ju faktum inte år igår precis men hon ska ha tjejmiddag imorgon. Roligt kommer det bli! Berättar inte här på bloggen vad jag har köpt det blir ju inte kul då eller vad säger ni? ;)

något från Åhléns city iallfall en ledtråd! ;)

Storstädning!

Kom precis hem fråm stan! Visar snart vad det va ja köpte. Men nu så ska jag städa mitt rum det ser hemskt ut ! Sedan senare ikväll så ska jag och Sessie sova hos Alex,TRIIIIIO kväll ! yeas we like it ;)

'
Old picture.. kanske ska satsa på städerska?
/ R to the ebecca

today it is..


linne - h&m 98kr
shorts - avklippa cheep m 400kr
väska - adidas 400kr

snart drar jag iväg med klassen till långholmen & har piknick där & badar kanske hah. men nu fick ni dagens outfit för andra morgonen i rad! jag är så duktig, visst ? :)  / sessipessi

Humor



resten e lite girlshit ;) You wish you knew!

My brand new t-shirt


från cubus - 99kr . Me loves it, sjukt skön & fiin, älskar färgen!
ursäkta den otroligt oseriösa bilden.. :/  / lizette

sju a ett, 7a1 !

Idag .. gick upp vid 7 (suck..), mötte mina söta tjejer & vi åkte till skolan, han precis i tid heh! Vi pratade bara med våra mentorer hela dan, om typ lite olika saker som händer i höst & så. Sen gick vi till biblan och lånade eng & matte böker, hah och jag fick betala 20kr för att jag tappat bort mitt bibliotektskort, slarvig som man är. Men men, mamma betalade! Efter skolan träffade jag beccis & alexandra en stund. Sen åkte jag & alex till staan! Vi var mkt trötta , gick bara runt där och typ halv sov hahah. Men jag fick som sagt med mig lite hem som jag ska visa er snart ! Sen på fridhemsp träffa vi glebb & då var vi lite med honom, sen tog jag bussen hem till pappa och hämnta skit mycket saker och gick till mamma (det är bara över bron) det tog evigheter eftersom min väska vägde typ 10 kilo ! :( Sen när jag kom hem så duschade jag, åt & tittade lite tv.

haha bild från sexans idrottsdag.. love you lindelööw. den dagen råkade jag kasta en boll i min mentors huve, HAHA omg det glömmer jag aldrig.

men vafan .. ?

är det inte kissie herself med pissgult hår & strular på video ? / L

2-0

Matchen gick rätt så bra vi vann med 2-0 men dem vi mötta va riktigt uppkäfitga ska jag säga! Dem blev skitsura om man nudda dem de ba; " ej va gör du jävla tröga människa " och allting. Dem blev sura på allting, sedan så cykla folk på planen när vi spela och brottades total 0 respekt! Aja vi vann som tur! Jag ska bara hoppa in i duschen sen så ska jag träffa min Mimmi som flyttar snart .. "/ Fyfan. Hare bra så länge, skriver när jag är tillbaka. Ciao / rebecca

Så jääkla trött

Jag är helt sjukt trött , jag kan aldrig ta det lite lungt i mitt liv, det är bara stress, stress, stress hela tiden! Men nu är det inte så farligt, men jag håller på att vänja mig att gå upp typ 7 , så hemskt! Är värkligen jätte trött och hungrig, har ätit lite pasta idag i skolan, utan ketchup :o SÅÅÅ äckligt! Jag hann inte frukost i dag så jag är skit hungrig! Och jag har en lite påse med mig hem idag , kan ni gissa vad som ligger däri ? :)

match

Nu så drar jag på fotboll!

(OBS glöm inte bananen! )

H
aha jag om mina konstiga idéer!
;)

Chailatte

Skolan var egentligen slut för längesen men va med Alex och Lizette ett tag där vi klättra upp i ett träd! Haha och vi ba: shit shit hur ska vi komma ner ;o Alex gick runt med en pinne som hon hittat och såg ut som en blind tant. haha ja och Lizettes börja asgarva! haha och dem skulle in till stan och jag hem och träffa Mimmi men kommer inte hinna nu. Ska på en fotbollsmatch som ja ska spela typ någonstans vet inte riktigt vart! Och jag ska vara hos disa kl: 4. Innan ska ja hinna äta, klä på mig, fylla på vatten och blogga. I don't think that! Måste skyyynda mig.


btw gick och köpte en chailatte på vägen ;)

LIke this picture

Medans jag väntade på hissen så tog jag en liten outfit bild tänk bort mitt ansikte! 
tröja - h&m, jeans - cheap monday, jacka - Gina , väska - h&m

mobilkamera = sug foton!
/ r to the ebecca

godmorgning sunshine

Är sminkad och fixad och helt enkelt klar, tog bort nagellack som jag gjorde för en sekund sen.. Tänk att jag alltid måste pilla på naglarna när jag har lackat dem? Jisses! och jag har inte ens ätit frukost tror det blir en brottom morgon samt galen! Hörs efter skolan i think (?)

Godmorgon !

Godmorgon, finns ju inte så mycket att berätta , så jag lägger upp en liten outfit & facelook. snart ska jag träffa klara vid hennes hus, sen ska vi gå till maja, sen till torget och möta alexandra. Shit vilka vanor dom har här på stora essingen, väldigt mysigt ! Och klara & maja bor ju bara några steg från mig! :D

/ lisipotta

-

Tårar jag fäller
är allt som gäller
ett litet fel
så går allting ner
jag älskar dig
mer än vad du tror
så gå in i tankarnas ro
tänk bort på allting annat
och kom in i min famn
där du hamnat. En önskning
sen är att du ska må bra
så du kan vara gla. En äkta vän
som du ska ge hämnd på
de som gjort all skit åt dig
ska få ropa ett skrik.

/ rebecca

Chickchill

Nu så är ja ute från duschen tog mig en halvtimme typ? Men ville bara skrubba mig , shampooera in mitt hår och göra hårinpackning tänkte göra ansiktsmask också fick ett brännmärka på kinden idag som svider! Men tänkte " vafan ja ska skriva ett inlägg snart ". Men vi träffades i Rålisparken så drog vi till Smedis sedan och började våran grillning. Hannas kompisar kom också så grilla vi korv och mashemellows haha det va fett chill. De va typ bara vi där och så snacka vi från himmel & jord. HAHA Mona (som leker smart ) xD kommer på att man ska ha i chocklad i marsemellow och sedan folie! Vilket va både smart och gott! Sedan så fick alla idéen att bada eller alla förutom jag och Filippa för vi ville inte bli kalla men däremot så hade filippa badat sina ben så hon frös ändå! Men hur som helst så va det skitmysigt och vi gick runt och larvade oss på vägen hem eller (jag) och gick runt och sa till folk " ursäkta du tappa något" - "vad?" - " farten hihi"
sämsta humorn ever ja vet men den är så tråkig så det blir roligt HAHA aja. Skriver snart igen, och då vill vi se kommentarer :o

Såg en rätt rolig grej, typ blommor som ligger i byxor inte dum idé inte!

Meee =) äter marsemellows ( stavning? haha )

Efter , Saga blev trots allt lite vild med ketchupen!

/ rebecca

Har haft bildlösa inlägg idag så..

här kommer lite crazy pics & så ett litet 'hejdå' , för nu ska jag kolla på tv & sen sova !

To do list ..

 Fixa med alla kategorier i bloggen, flytta inläggen till dom nya kategorerina.
 Sluta sminka mig så mycket heh.. Har lovat hagge !
 Sluta ****
 Spara mycket pengar ! (a) Undantag: Tröjan från gina jag ska köpa..
 Hämta plattång, lås & sånt hemma hos pappa !
 Köpa tröjan från Gina, antagligen den rosa elr vita.. & köpa pärlhörhängen!
 Lämna tillbaka alla grejer som är Alex's , plus få tbx allting från alex!
 Planera inför hösten med träningar, hästen & skolan !

Lite mål för skolan då .. ?
 Godkännt i alla ämnen (som jag fick last year)
 Göra alla läxor .. :s Och plugga hårt heh.
 Få mina lärare att älska mig, ist för att hata mig som dom gör nu ..

/ Lizette Sessie Särndal

Uppropet !

Jag slaggade hos Alexandra igår tills idag , sjukt najs. Vi var mycket med en kille som heter Lucas, skulle gå och lägga oss tidigt så vi gick och la oss typ vid halv ett , eftersom jag var skit trött så somna jag då och stackars alex kunde inte sova förens i morse.. gullunge ! Jag blev jätte arg när klockan ringde kvart i sju, men tänkte att jag skulle få träffa alla igen, så jag gick upp, tjatade på alex att hon skulle det, tjatade lite till , slog henne & sen var vi två uppe! Alex hoppade in i duschen först, & då packade jag mina saker, sen duschade jag och då platta alex håret (eftersom det tar en timma för henne.. -.- ) måste säga att vi var värkligen smidiga, vi åt och gjorde oss i ordning, sen sprang vi till torget för att vi skulle möta dom vanliga essinge tjejerna där och ta bussen med dom, vi var typ 10 min försenade men dom var glada ändå hah :) Och sen kom vi nästan försent till uppropet i klassrummet, men det gör nada & vi fick en ny kille i våran klass. Jag var helt överlycklig att jag inte var minst längre så jag gick runt och granskade typ alla sexor haha med rebecca & några, & träffade min älskling wille pille ! :D Såg största fjortisen hah, usch så mobbad han kmr bli, stackarn ( becca har redan skrivit om hmn) .. Och massa wb's ! Och det var så roligt, alla tjejer från min gammla skola och alla från kull stod och viskade om mig när jag gick förbi HAHA, dom bah "titta där är lizette" och allt, så jag bah "hej tjejer" och dom blev typ as glada ? Några tjejer från klastorp känner man ju igen, dom är så söta mot mig ! Hahah, men iaf.. me & alex träffade sofia, fredika & felicia en snabbis sen, och dom börjar ju åttan nu, det är helt sjukt att dom får betyg ?! Jag kan inte föreställa mig kelli ( som jag kännt typ i 3/4 år nu.. ) med betyg och allt! Och nästa år är det min tur.. det vill jag inte tänka på alls haha ! Men sen efter skolan så drog jag, alex, hagge & axel till aberamsberg (stavning?) och mötte typ några utav hagges kompisar & bara chillade galet i sammys rum heh, sen drog vi till rålis , vet inte varför och sen åkte jag hem ! Det här var ju bara uppropet.. och vi har inte riktig (när man går efter schema) skoldag förrens måndag..

Iam back & iam not alone

You heard it , eran favorit sessie är tillbaka ! :) Men jag ska börja blogga igen efter min super korta "paus". Det här med bloggningen började kännas så otroligt på tvingande & jag ville bara sluta pga lite andra anledningar också. Men sen så idag så läste jag alla rebeccas inlägg & tänkte att vi sa att det skulle vara vi i den här bloggen & att jag värkligen inte var redo att svika det. Jag hoppas ni inte behöver någon låång förklaring för det får ni inte hah! Men jag är iaf tillbaka med bloggningen, vet inte om det kommer vara till 100 % , men jag ska försöka, men jag tänker inte blogga när jag inte har lust , det förstår ni va ? Sure you do. Och jag kom inte ensam ! Ser ni ? Jag har fixat en ny design! Den kanske inte är en sån stor favvo hos er, men hos mig är den det ! Den är såå sessie , så vi kanske byter om rebecca inte tycker om den. Men jag tycker den var sjukt fin , lite annorlunda med det ljus lila bakom inläggen ! Idag känner jag mig väldigt bloggsugen så det blir nog ganska bra uppdatering idag från min sida iaf !

love yah / L

Take a wash

Ska bara ta en svalkande dusch känner mig äcklig! Skriver snart igen om dagen =)

Bye

Drar ut nu och möter brudaaarna =) Hörs senare !

Svar på tal

Anonym om Nagelfixing:
LIZETTE BORDE SKRIVA MER, DET ÄR INTE KUL ANNARS :o
IP: 80.216.45.182

L
izette har tröttnat på att blogga just nu! Men hon kommer tillbaka hoppas jag.. Ska snacka med henne lite mer om det här eller vad tycker du Issa? Ska övertala henne helt enkelt, eller försöka!

Engångsgrill

Jag , Saga, Mona, Sofia, Hanna, Disa och Filippa bestämde för att grilla idag eller ikväll. Grilla på någon mysig plats helt ensamma! Vi vet inte riktigt vart vi ska ses men vi ska ses halv 6 alla 7! Och vi bestämde att
Jag = engångsgrill / tändare, Saga = plastmuggar , Mona = Marshemellows, Sofia = dricka, Hanna = ketchup / senap Disa = korv, och Filippa = kom inte ihåg :o Så vi ska ha en liten myskväll idag, och bilder kommer i promise, för nu hackar sig minneskortet igen.. *Suck* Men då blir det nog mobilen jag tar bilderna med! Men nu så ska jag städa mitt rum och klä på mig lite skönare kläder , hade dock strumpbyxor och jeansthights på mig idag!

Engångsgrill - h&m 50 kr , alltså REA REA REA!

En kille som gillade att cykla i vattnet ? och ja tappa min sko i vattnet så Hanna fick hämta den!

/ r to the ebecca

1 ton snoddar(?)

Japp, jag slutade efter en halvtimme alltså 9, Mona hade färgat håret mörkbrunt och tro det eller ej men alla lärare kan typ inte se skillnaden. Och då hade vi ändå olika färger på håret (innan sommaren) hon hade blondt jag brunt. Jag gjorde mitt hår till ljusbrunt och sedan färga mörkbrunt och så färga hon mörkbrunt. haha va rörigt det blev nu! Men hur som helst så va vi kvar i skolan för att se dem nya sexorna, vissa berättade att dem gick runt med kattsträck och med rosa adidas jackor varje dag.. NICE! Men det va rätt roligt att se men blev så irreterad på en kille som gick runt med randiga solbrillor och typ tofsar på benen upp till låren.. Så jag gick fram:

jag: Hej skulle jag kunna få låna en tofs snälla snälla skulle verkligen vilja sätta upp mitt hår!
han: Aa, men tyvärr så har jag inga toffsar kvar men har gummisnoddar :)
jag: ÅÅÅH woooow kan ja få låna en ? (ironi)
han: visst har jättemånga. ( så kasta han typ 100 snoddar på mig? )
jag: Tack så mycket, men var köper man snoddar :o
han: Jag vet inte riktigt fick dem av en kompis :/

haha kanske lite taskigt men hade bara lusten på mig =)

/ r to the ebecca

Gha första dagen ..

Nu så ska jag snart gå till skolan eller rättare sagt "åka" till skolan. Är lite pirrig i magen även fast vi bara ska ha upprop! Men hoppas det blir lyckat och bra iallfall, kommer träffa Mona, Sofia & Hanna som jag inte träffat på hela sommaren "/ Så det blir också en höjdpunkt! Tror jag slutar efter någon timme, så jag kommer väl antagligen hem då om jag inte hittar på något med en annan! *blink* Mitt minneskort har typ gått sönder =( Eller jag kan inte ladda upp bilder. Så jag får väl hämta min vanliga överförare eller så tar jag pappas kamera e tag.. SH!

No pictures =(
/ r to the ebecca
Min kamera funkade nu :D

Linne - h&m
jenas thights - Gina
Mellan tröja - Zara
Jacka - Gina
Väska - Primark
Klämma - ?

Natti natti

Va nere en snabbis och fyllde på pengar på mobilen , eftersom min comviq hade gått ut också! Så nu kan alla smsa som vanligt igen :D Imorgon börjar skolan suck.. Kanske dags att gå och lägga sig snart man vill ju inte se ut som en död fisk när man kommer dit. Ska bara sminka av mig, hitta mina hemnycklar (?) och tvätta mitt örhänge. Imorgon blir det en överraskining! Puss
/ r to the ebecca

New design

Har precis fixat en design eftersom Lizette aldrig gör det eller skriver.. "suck" gjorde om menyn eller drog ner den och gjorde en header, ska kanske fixa kommentarrutorna dem är rätt så tråkiga!  Det här är nog en design för tillfället, ser att den ser lite konstig ut med texten "sessiebecca.blogg.se" eftersom man inte ser "gg" . Aja jag är ändå rätt nöjd !

Iallfall så drog jag och brorsan och köpte pizza, ( andra gången jag äter pizza idag ) HAHA.. eftersom morsan är jävligt sjuk "/ e fett orolig ;o så hon kunde inte laga mat för hon kan typ inte ens stå upp ..

/ r to the ebecca

Pizza hut


inte riktigt klar va ? Det blir iallfall min och Danielas lunch!

Good mix va? My nails is beautiful

/ r to the ebecca

Nagelfixing


Har fixat mina naglar med filing och det här nagellacket hade jag på mig igår. Ska nog sätta på mig det nu igen och tro mig mina naglar är lena som siden! haha.

någon som håller med mig om att mina figrar ser ut som korvar på den här bilden?
/ rebecca

Here again

Jag drog ner och mötte Daniela och Alexandra vid busshållplatsen tills mamma ringde mig och va skit sur på mig och sa att jag inte fick vara ute och att jag skulle komma hem efter jag kollat på film och jag ville sova hos Daniela men det fick jag tydligen inte. Så jag gick hem och tog ett allvarligt snack med henne för hon beter sig illa nu för tiden! Så övertalade jag henne att jag fick sova hos Daniela så gick jag ut och då hade dem träffat Dessie innan. Vi drog till donken en stund och faktum med så var hon rätt så trevlig, eller trevligare än vad jag trodde! Men vi va tvugna att gå hem efter en stund och nu så har prison break vart precis.. Men som tur så har Danielas kära mamma spelat in den åt oss! Så den ska vi kolla på nu.


 


bild tagen av mig ( stolt ) !

/ rebecca

skrattar lika mycket varje gång ..


HAHA.. eller vad säger ni?
/ rebecca

HAHA lite kul ..



haha såg det och tyckte de va lite kul .. fyra minuter efter liksom haha, eller vad säger ni ?

LIZETTE WAKE UP?!

blogga mer..

Sommarväder? huh

Nu så är vi hemma, det regnade en hel del i början och ganska kallt va det också. Men sedan så klarnade det upp! Vi 3 gick mest runt drog till donken för att äta lunch, tog bara en glass sådär och Dani & Alex åt lunch. Sedan drog vi till hm en snabbis och nu är vi hemma. Ja och Daniela ska nog dra till lindex för att köpa lite underkläder. Höres senare!

Daniela i det fina vädret

Alexandra

morgonpigga jag dåra ..

förstår ni nu varför min hand gör så jävla ont ? svullen & blåtira NICE

/
Rebecca

Prick

Vi ska ut och möta Danielas kompis Alexandra she needs help.. Hörs senare!
/ r to the ebecca

lizette frida särndahl



"Where are you now? When I need you the most, Why don't you take my hand ?  I want to be close , Where are you now? When nothing is going right, Where are you now? I can't see the light."

sleeping night

Sover hos Daniela ikväll lyckades tillslut trots allt att övertala henne att få sova hos henne! Köper med mig lite godis på vägen ;) puss

118 100

Haha lite roligt att testa vill ju bara se vad dem svarar!

Av vem drivs bloggen http://sessiebecca.blogg.se ?

Svar: "118100  tror att bloggen www.sessiebecca.blogg.se drivs av två söta tjejer som kallas för Sessie respektive Becca. I bloggen går att läsa om allt möjligt men mest om mode och det som sker i deras vardag"

haha =)

/ rebecca

4

Det är 4 saker som kommer ske i mitt liv ungefär under dem senaste 9 månader..

1. Jag ska göra om mitt rum dvs göra en ny vägg , tapet , måla mitt rum , möblera om ja ni förstår mitt rum kommer bli i två delar. Varför? jo för att jag vill ha mindre rum för det blir lite mer effektivare & mysigare! Kommer t.o.m kanske få nya garderober.. inte dåligt de ;)

2. Jag ska få en systemkamera tror jag vilket betyder att jag kommer kunna ta kort oftare på tex: outfits, lite mer coola saker, på mig och kompisar MER och annat för en vardag! Har testat lizettes kamera (eftersom det är en systemkamera) och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är ganska kul att fotta om man är bra på det och för att det blir så bra bilder ! Hoppas på att jag får en systemkamera, det blir ett + i bloggen också !

3. Kissie kissie mjaou ..!
Yes you heard it! Jag ska få en katt tror jag (är inte helt säker) men mamma ska kolla upp hos en uppfödare. Men eftersom min bror är allergisk ( suck -.-) så måste vi ha en allergi katt så Olivia känn dig hemma! =) Ni undrar säkert vilken ras, och det är ingen nakenkatt nej.. utan en sibirisk katt ! Så cut <3

nutte..!
4. Sist och minst ..
navelpiercing ska jag ta lite senare .. hehe har köpt några snygga smycken så varför inte satsa ändå? Kommer inte få ta det nu men om några månader typ ! Ni anar inte hur länge jag längtar ; ) Så snyyggt! I love it.




/ becca

The voice

Ohgod, the voice va verkligen roligt igår och regnigt! Orkar inte berätta allt som hände men jag va med massa folk och lite då och då så gick vi in i själva publiken och stog där och försökte komma fram, det va några fjortisar som börja bråka rätt underhållande faktiskt och sedan va det en tjej som vägde typ 1 ton och trampade på min fot.. AJ AJ AJ! haha, och det ända hon gjorde va att kolla snett på mig, moget ? Hahah whaaaaaaaateväär det va chill där och jag träffade mickan som jag inte träffat på ganska mycket eller asso vi har inte umgåts så mycket om man säger så.. Sedan så taggade jag och Emma till tc för vi skulle träffa några killar och medans vi va där så fick ja massa sms om att alla hade fått tårgas ;o men vid 11 eller något drog vi hem drog till donken och hälsa på några sedan tagga vi hem till Emmaa, asso jag sov hos henne inatt =) Mys vi hade!

mitt bandage på mitt finger .. ååh det är så synd om mig =(

Såhär såg vi ut igår..

skiiitsöta =) mickan & corre

THE BIIG MASTER SCEN!

emma på tc coouling!

/ R to the ebecca

Fråga & svar

Anonym om our money:
finns de inget som kostar där eller inget dåligt?

Svar: Nej ingenting kostar och man får pengarna direkt ur brevlåden skitenkelt och lite piffigt sådär, och inget är dåligt ;) Så go for it och bli medlem http://www.woopa.se/?ref=lsrb !  Busenkelt!

/ rebecca

our money


nu har vi snart 80kr på woopa! Vi har ju inte gjort så mycket, bara skrivit om det då & då, Så det här är sjukt bra ? Typ gratis pengar liksom , även fast det inte är så mycket så kan det ju bli det :) Vi tackar er för att ni har hjälp oss och vill hjälpa er lite oxå såklart, bli medlem på http://www.woopa.se/?ref=lsrb , bli medlem där & allt ni behöver göra är att rekomendera lite andra människor att bli medlemmar! Ingen åldersgräns (sjukt bra), riktiga pengar & säkra pengar framför allt, och det funkar ! Super. BLi meldem http://www.woopa.se/?ref=lsrb , http://www.woopa.se/?ref=lsrb , http://www.woopa.se/?ref=lsrb & http://www.woopa.se/?ref=lsrb ! :D

lala..


Jaa , jag är sjukt förälskad i dom här tröjorna haha! Har ju redan den svarta men funderar på att köpa den vita oxå, den är ju jätte fin i andra fägerna oxå ! Men asso efter jag köpt min så hade jag ju inga pengar , men jag hittade min gamla plånbok i rummet idag faktiskt ! Och gissa, där låg det lite pengar så nu saknas en tia sen har jag 150 igen och dåå kanske jag slår till , eller är det onödigt att ha två likadana fast olika färger ? Jag vet inte men är väldigt sugen på den vita fast väldigt många har den ju så det kanske är lite tråkigt , men vi får see !
/ its sessie bitch

skjut mig låångsamt.

jag har inte sovit en minut i natt ! Sov i kellis båt med fredrika, sofia, siri & kelli , siri & kelli kunde typ sova men vi andra tre var klar vakna hela natten ! Vi har faktiskt inte sovit en minut och det var skit mysigt hela natten med dom två heh , vi alla skulle typ gå ut lite kl 5 hah och sen bara gick kelli & siri med nycklarna och allt till båtklubben för dom ville sova, så jahap tänkte vi typ , så vi gick till parken då HAHA :$ Och sen typ gick vi tbx, fick krypa under staketet och sen satt vi och snacka och skrek hela natten. Och s & f är så roliga haha, jag höll på att dö av garv när dom helt plötsligt började sjunga för kelli ? HAHA ! Jag önskar jag oxå skulle kunna göra ngt sånt , men inte fan tänker jag på det haha. Lägger in video sen , om jag pallar ! Men iaf jag kom hem 9 i morse för då smsade jag fredrika att jag var hemma hih, och jag sov till tre ! Och jag är fortfarande jättejätte trött. Och så har jag en pappa som ringt mig 10000 gånger men jag har inte hört och sovit , och han var typ jätte orolig att jag hade försvunnit ? What the hell liksom , ibland undrar jag om det är bara jag som är LITE smart iaf i denna värld ? förlåt men nu pallar jag inte skriva mer, kanske beskriver kvällen bättre senare haha,  så ni får ha det jätte bra alla super söta läsare ! :)

Min bror ..

.. bröt mitt finger nyss för han sparka mig två gånger så det är helt svullet och tjockt. HATAR DIIIIIIIIG
/ REEEEBECCCAAA

Dresscode


tröja- london
tublinne - london
strumpbyxor - h&m
skor - skopunkten


ska ut och träffa mimmi nu är hemma om någon timme ! Puss

Fresh new Becca

Japp , jag vaknade 11 för att alex skulle tagga då och konsigt nog så kunde jag inte somna om (?) gick dock och la mig halv 4 inatt .. not so smart ! Men hur som helst så har jag fräschat upp mig lite ..

nytvättat hår,
skrubbad kropp
smörjt in mig
noppat ögonbrynen
nya kläder

My life every night

..är den här! Den underhåller mig dygnet runt och kan aldrig sätta stop för det! Faktum med är att jag sover med den i handen ibland fast det gör ju typ alla haha :) Även fast den här lite repor här och där så är den BÄÄÄST inte SÄÄMST

My day today

Nu så tänkte jag blogga eftersom jag itne bloggat på flera timmar ! Ber om ursäkt för det, men vi har vart upptagna med lite saker ( haha va smarta nu .. ) och sedan så har jag vart på ung med alex och massa folk! Det blev visst lite vattenkrig där i ett tält :s HAHA, men det va fett roligt. Sedan så taggade jag vid 9 för pallade verkligen inte vara där och Alex skulle äta middag med sin mamma på någon restaurang i närheten så då drog jag hem. Mamma va fett gullig mot mig och hämtade dricka, gjorde värsta fruktsaken till mig, kom med typ 5 olika skålar med "frukt, nötter, smått & gott och solrosfrön " :') Så satt jag och smaska mig i det och väntade på att Alex då skulle komma.. Men vid halv 12 slog hon en pling och sa att jag skulle möta henne, så då gjorde jag de och resten av tiden vi har gjort är ( "va smarta nu " ) HAHA.. hörs senare tror jaaag, och imorgon är det theee vöööice!

ung 08 band i love it !

niiice face.. trött men glad är allt jag kan säga!

Sims 2

Nu så är Alex hemma hos mig , och gues what ? Vi ska geeka sims nu nerds vi är *host* ..

fuckitjaghatarmittliv

.

Naturgodis

Mitt internet funkade inte dem senaste timmarna, och alex data fungerar inte heller så det blev lite svårt att skriva. Men nu undrar ni säkert var ifrån jag bloggar och det är från hennes brorsas data ! However så åkte vi nyss in till västerbroplan för att köpa "naturgodis" haha det är så sjuuuuuuuukt gott ;o Och jag sover här hos alex ikväll och vi ska snart kolla på en film tror jag.. Sedan imorgon så får vi se vad vi gör (: Hörs snart igeeeeeen för nu så ska vi kolla film !
/ r

jaha så lätt var det , eller ?


haha jag skrev till min mamma på facebook att jag ville ha tandsten , hehe eller "tandbling" ! Varför skrev jag det där? Jo för att då ser hennes vänner det och då kan hon ju inte säga nej , och har man sagt ja så går det inte att ändra på ! Hihi, visst är jag smart! Och maggan är min tandläkare haha , om ni undrade. Nu blir det bara att övertala pappa , och det är den svåra biten faktiskt. men jag hoppas ! och om jag får vill jag ha ett guld hjärta elr en diamant, och mamma har faktiskt lovat mig att jag ska få en riktig diamant på tanden när jag blir arton & samma som hon lovat mig en moppe i 15-års present, men vi får se hur det blir med det haha!
blir nog sista inlägget för idag , det är skit tråkigt att bloggaaaa... :(

mikaela färgar håret..

spännande att se hur det blir haha, det ska iaf bli mörkare.

Hemma spa

Isabelle gick precis här i från och nu så ska jag ta min lilla egna tid åt att göra hemma spa ! Ska fila mina fötter fina och mjuka, göra ansiktsmask, göra hårinpackning, smörja in mej med olika krämer och raka benen! Sånt älskar jag att göra när man är för sig själv. Så mysigt och fräscht. Sedan så ska jag nog bara ta det lugnt hemma, spela lite spel haha, eller blogga! Det blir nog inget ung 08 för mej idag, eller isånna fall ikväll! Förresten så sover jag hos Angie ikväll också =)

Brukar ni ha något spa liknande eller göra något när ni är för er själva? Skulle vara roligt och veta och kanske lite tips !

/ rebecca

bild från igår, men nu så ska Rebecca bli ren och en duktig flicka HAHA!

You like pictures

Jag har precis spelat sims med Isabelle som ska sova hos mig idag igen ! Men just nu ligger hon och sover och varje gång hon vaknar så säger hon att hon inte är trött men somnar om igen 1 minut senare.. Yeah right! Haha. Iallfall så har jag vart på Ung ikväll också, med joy, angie, isabelle, olivia, mirella, noppin och sofia och så träffade jag massa andra också! så det va najs! Men vid halv 11 så drog vi hem och va hemma runt 11 kanske. Ska ju dit imorgon så ni kanske fattar varför det blir lite sämre uppdatering för både mig och lizette eftersom vi e ganska mycket på ung 08 den här veckan. Iallfall så fick jag några bilder med angies kamera och med min mobil ! Puss

Sötnosen Joy =)

mirella (:

haha jag

.. och angie :) Dem delade typ ut såna där tröjor på ung ;o ska fixa imorgon!

/ rebecca

inköpen


Nu var mina sista pengar slut :( Men jag köpte den här tröjan iaf , från Gina & kostade 150kr , jag vet att alla har sånna här. Dom är ju sjukt snygga & jag har funderat på att köpa en länge, nu gjorde jag det iaf :D Den färgen jag har , har nog inte såå överdrivet många , right ? :) Och där fick ni se dagens outfit oxå mina damer & herrar, härligt!

Här var det inte ngt inköp mera än trosorna som jag köpte idag på cubus för 50kr , sååå söta haha !
Och de andra sakerna är lite gratissaker från Ung , 4 veckorevyn dom är gammla nummer men jag premunerade på veckorevyn och den tog precis slut innan dom här kom ut, så det är peeerfekt eller hur ? :D Haha, och sen gjorde jag & fredrika små 'knappar' heh, jätte gulliga fredrika <3 lizette står det på dom! och ett varsit i <3 comviq band flirtade vi till oss heh :) Och den där kondom grejen vet jag inte vrf vi tog :s Fast jag ville bara ha "bussfodralet" för att dom vanliga sl är såå tråkiga HAHAH, gud så pinsam jag är men men.
/ SESS

ill never stop loving u , fredrika !


Bildbomb a la lizette & fredrika , hah vi posade som psykopater inne på Gina, men what the fuck , vem bryr sig? roligt hade vi iaf haha! Precis som vi hade hela dagen! :)
fuck dom som tycker det är konstigt med dig & mig , jag lämnar dig aldrig fredrika, alla andra får tycka som dom vill men du är äkta, därför bryr jag mig så mycket om dig soulmate . ÄLSKAR DIIG!

/ lizette

my name is like a dick, always in bitches mouth.

orkar inte skriva om dagen,
orkar inte heller lägga ut bilder från dagen,
& orkar inte visa er mina inköp!

jag är hungrig & trött , så har ni tur uppdaterar jag efter maten eller något.
shit vad jag äter sent idaaag.

Sushi food

Nu så är jag hemma med joy och Issa, vi har varit hemma och käkat sushi och såklart så tappade Issa alla sushi bitar på golvet på restaurangen.. ( Pinsamt ) sedan så började jag och hon garva när vi hade vatten i munnen så det spruta över bordet ännu ett till pinsam sak ! haha, sedan så hände det en massa saker mer. men nu så ska vi möta upp Noppin, olviia, josefina, sofia, mirella och Angie här på fridhemsplan så ska vi till ung 08 ! Puss på er / rebeccaaaa (:

cornelias inlägg !

¨
glömde helt bort det i mitt inlägget , men FYFAN va kul vi hade när vi väntade på dom dryga killarna! Cornelia visade sig att ha vääärldens spott - skills (kan man säga så ? :s ) hahah jag älskart ! xD Men hennes ice age talanger ?! Hon lät precis som sid, och haan är min älskling min lilla bby , haha ! JAG ÄLSKAR HONOM , han är så söt så.  Iaf, hon låter exakt som sid, det är helt galet asso !

Tisdag

Nu så har jag vaknat, ung 08 va skit roligt igår! Jag träffade skit mycket folk som jag inte träffat på hundra år typ (?) Men iallfall så va det skitroligt, va mest med olivia, joy och Issa. Sedan senare på kvällen så uppträdde det massa folk, och så träffade man lite killar också haha ;) men vi åkte hem vid halv 11 där i från och nu så är jag hemma hos issa ( jag sov hos henne inatt :D ) hAHA de e fett kul här ;o eller nu så är jag med mickan och issa, eller dem spelar sims haha! Vet inte om det blir ung idag, men vi får se! Puss
tyvärr så blev det inga bilder igår ..;/

you heard it..


läs & adda , (anledningen är att jag har så mkt kontakter på min förra så jag orkar inte rensa dom & dom skickar bara virus och skit) ADDA NUU! /lizette

ung & dum är nog lite av min livsstil..

ung nollåtta idag då ;) det var ju trevligt, inte så kul men med rätta personer så blev det det iaf hih. Jag & alexandra träffade rebecca & issa där en snabbis sen drog dom, hälsade på fett mkt folk som jag känner & bekanta hih, träffade sofia r (saknat henne faktiskt) & cornelija , vi var med dom resten av dagen. Har bara träffat C en gång förut så det var jätte kul att lära känna henne bättre & sofia som jag redan känner var ju rolig , som vanligt hahah ! ;D Jag var somvanligt fett blyg ibörjan sen drog vi ifrån ung och gick lite där vid sture plan, sen gick vi lite till & sofia skulle köpa en tjocktröja för hon frös & alex skulle köpa skor för att hon hade typ jätte ont i fötterna, haha jag & C tyckte det var lite roligt, ni förstår säkert inte men WHATEVER. Alex hittade inga skor & sofia köpte en likadan munkis som jag har & som alex har , och rebecca höhö. Men aja , sen stack vi till rålis & hade det lite kul där , träffade några dryga killar (!) och sen frog jag hem & åt med pappa & philip .. suck . Men aja, det är en annan dag i morgon ! :) Och jag har haft sjuk tur att jag var med dom jag var med idag, vet inte varför haah. Oooh juste, vi pimpade våra mobiler :o Men mitt har typ gått bort ? Och C gjorde värsta fina med rosa spray och allt, jätte fint och alex förstörde sin mobil & samma med sofia hahaa men sen tog dom bort det och skrev "L <3 S <3 A <3 C" , fett gulligt och det gjorde jag med men det är typ somsagt borta. Och sen så raggade alex upp tre killar HAHAH, asso gud va hon höll på! Men den ena var sjukt sjukt sööt , och jag och alex skrev våra nummer på hans arm :s Och då tog dom andra två mitt nummer med & smsa mig , hah och när vi träffade dom igen så frågade jag en utav dom om det var han som smsa mig och han var fett ful & så var det tydligen han haha och så kollade jag bara snett & skratta lite haha, vad är jag för männsika ? taksig som fan ? Och somvanligt ljög jag & alex om vår ålder hih, och det visade sig att dom var 93or HAHAHA! Nu orkar jag inte skriva länge höh. puss!

UNG 08

Vilka ska till ung 08 idag ? Skriv en kommentar bara för skojs skull! Iallfall så ska jag och Isabelle dit idag med nyfärgat hår hihi, och så ska vi kanske träffa  Lizette och Alexandra där. Sedan ikväll så ska jag sova hos Isabelle i Huvudsta! Funny =) Men nu så ska vi göra i ordning oss ! Om jag hinner så kan jag ta kort på min outfit. Och jag kommer troligen inte att blogga idag kanske ikväll. Då får ni också antagligen bilder ! Puss

Resultatet


issa efter hon färgat

resultatet på issa =)

när jag hade färgen i.. mitt hår ser fett äckligt ut ;s

resultatet på mig, blev mörkbrunt !

Färgning (försenat inlägg)

Nu så har vi färgat vårat hår mörkare ! Det blev jättebra resultat på båda och båda står desperat i spegeln och kollar vad man passar i och inte. Men hur som helst så har jag ganska mörkt hår nu. Men vet ni? Vi gick till h&m på fridhemsplan och där hade dem itne hårfärger så vi gick från fridhemsplan till hötorget köpte hårfärg och gick tillbaka ! Super eller vad ? Och vet ni vad ? jag hae torkad hårfärg på öronen, benen foten och fingrarna! Man ba : sexy moma kommer till ung 08 imorgon som en fläck ?! HAHAHA

facelook


ni fick en facelook på nyduschade , fräscha mig (a) Haha, idag? Ung 08 !
ugly picture...

mår jätte dåligt

.. och så är det bara. min mage gör ont & mitt huvud är helt snurrigt.. :(

förtjänar ett eget inlägg

okej, jag hatar sånna här små & korta inlägg men det här förtjänar ett eget inlägg!
alexandras bror andreas fyller faktiskt hela 18 år idaag ! Så jag var liksom tvungen att gratta honom lite här på bloggen & såklart ska jag gratta hmn i morgon! Så grattis grattis grattis andreas ! ;D

it's about time that we all get dirty


det här får då bli "dagens låt"  / sessi

Myskväll

Nu så är jag hos mamma, drog ju hem till pappa en stund för att packa saker till mamma och städa rummet där lite! Så nu känner jag mig grymt duktig och ikväll så sover isabelle hemma hos mig. Vi ska färga vårat hår mörkare och ha mysigt och laga mat själva (stora fliiickor ! ) HAHA och så ska vi ha en liten mys kväll köpa godis och sånt ja ni vet :) Men nu är issa här och vi ska köpa hårfärg nu! Ciao

Mina inköp ;)

En hoodie från Bikbok som jag & rebecca köpte tsm för ingen utav oss hade pengar hah, 300kr.
En väska (käär) från adidas, kostade 400kr & jag fick den av min über snälla mamma..
Och en mini kalender till skolan, Gallerix 70kr & den fick jag oxå av mamma.

min mamma är bäst , puss ! L

...

www.alexandralindelow.blogg.se

Nya blondin (brunett) bella ! ;)

Hej alla, förlåååt att jag inte skrivit & bara rebecca men jag har inte orkat :$ Jaa, rebecca har ju redan skrivit vad vi gjort. Men inte det när vi mötte alex tror jag (?) Så here we go hehe.. Jag & becca gick (!) till centralen och irrade runt där ett tag & var väldigt lost , ringde alex och vi möttes sen så hörde man bara alex skrika "lizette & rebeccaa" typ hah, och sen började hon gråta (nutte) och alla typ kolla på oss men det gjorde inget för jag var skit lycklig att trion var together igen ! Och är fortfarande de ! Sen shoppade vi och alex brände 2000kr :s Rich bitch . Läs mer om vad hon köpte på hennes blogg www.alexandralindelow.blogg.se . Där fick du din länkning sweet , hah (=
nu ska vi typ till hennes pappa snaart (världens skönaste tro mig, har saknat hmn hehehe) !

rubriken : jag har fått fett mycket finnar i pannan så då skämtar jag & alex att jag blivit nya bella hahahaha, :$ Och jag gillar hennes nya hårfärg, lite efter men jag läser inte hennes blogg hela tiden.. hon är för mogen haha , tråkig asso.

Inköpt


2 skor för 134 kr

tröja som jag och lizette köpte tillsammans ! 300 kr alltså 150 kr var ;)

Sedan så köpte jag en jättesöt turkosblå Bh från h&m och som tur så var det rea på den, 50 spen!

Fyfan..



Den här tjejen blev knivhuggen sent på kvällen i Tyresö. Hon hade inte gjort någonting och Alexandras bror berättade att hon stog och pratade med sin pappa i telefonen. Hennes lungor blev svårt skadade och hela armen med. Den här tjejen var Alex brors kompis kusins bästis. Stackare att det finns så grymma människor :/

Trio dag

Nu så är alla vakna och har ätit nudlar med pesto till frukost! Nice.. Sedan så sitter Alex och Sessie i soffan och kollar på något tråkigt program. Men i nästa inlägg så tänkte jag visa det jag köpte igår blev faktiskt riktigt nöjd! Och vet ni vad som hände igår ? när vi va ute vid kvart över 11 eller något så hade jag kastat ett äpple i lizettes skalle och alex skallle.. Så Alex fick såklart dampattack och gick mot mig och då var det ju ganska mörkt ute så jag såg inte kanten på trotaren så jag snubblar och min hand börja blöda på båda och mitt lillfinger och min fot sen fick jag lite skrapsår på benet.. Haha det gjorde så ont så jag började garva! Aja nu så ska "fotografen lilsi " ta kort på vad jag köpt ! Sea you

Svar på tal

sofia om Shopping:
Till rebecca!
rebecca på vissa bilder ser det ut som du har så himmla långt hår! hur får du det så långt?! :O
det är as fint! (avis)

.. eller haru hårförlägning? :P :)


Svar: Nej jag använder inte hårförlägning! Långt ? Ja jag plattar väl det bara lite lätt brukar göra hårinpackningar och har låtit det vara friskt och växa =) Om du har kort hår ( jag vet inte ) så kan du alltid försöka att inte platta håret på kanske 2 veckor om du nu plattar det, du kan göra hårinpackning en gång i veckan och kanske kamma ut tovor innan du går och lägger dig! Annars så vet jag inte hur jag "gör mitt hår längre" är bara mej själv och gör nog inget speciellt! Puss

Skrattretande



Nu kommer det lite mera fotbollssnack här. DIF & HIF har varit så otroligt dåliga i år, och det kan ingen dölja! AIK däremot har spelat ganska bra & vissa matcher väldigt duktigt. Idag spelades matchen mellan HIF & DIF , det var väldigt få där vad jag har hört, så ngn stämmning kan det inte ha varit. Vet inte hur dom spelade men efter det jag hört så tycker jag att DIF spelade otroligt KLUMPIGT & HIF gick det inte sådär skit bra för. Det här var ju en viktig match för att nu ligger djurgården väääldigt långt ner. Det är väldigt skrattretande att hammarby vann med all hjälp från djurgårdens egna lagkapten, en så viktig match, vad tusan hände? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men skratta blir det nog eftersom vi i AIK ligger på en välförtjänt 2:a plats , så nu är det bara gbg kvar. Heja AIK ! Synd för H & D ..
nu ska jag och möta mina älsklingar i trion ! love you guys ! skriver om idag i morgon eller i natt typ hehe.. kommer säkert att sitta uppe med alex fucking blogg och fixa haha..

Shopping

Jag har vart med Lizette och Alexandra idag på stan och vi shoppade loss som vanligt haha! ( visar senare vad jag köpt ). Och Alex har ju såklart skiiiiitmycket pengar tror det va runt fem tusen kronor.. Ups! Jälvigt mycket och jag tycker liksom jag har skitmycket pengar (1200 ) just nu. Men hur som helst så är tanken att Alex är HEMMA! :D wiho ! Vi kommer ha det bäst ikväll, jo varför ? För att alla ska sova hos Lizette och ha skitroligt! Men först så ska vi åka hem t Alex och fixa lite saker och sedan så åker vi hem till lizette. Yeah yeah! Trio natt again! Det va jävligt längesen vi hade det sist ..:/ Jaja puss på er hörs senare !

A long time ago..
/ rebecca

Nattbloggning

Imorgon kanske det här finns hemma hos mig..

kanske hänger i min garderob imorgon .. vem vem? ;) ska shoppa loss lite imorgon så får vi se vad det blir ! men nu så ska jag fixa mina nails. Puss och godnatt <3 / Becca

My all


Min lilla ponny , fytusan vad jag saknar dig! Har inte sett dig på flera veckor & har inte varit på ditt sommarbete. Vet inte varför men nu kommer min längtan efter dig. Det är helt sjukt att det faktiskt var 2 år sen jag blev lyckligast i världen. Sen dess har det alltid varit du & jag , dom dagar jag inte hunnit med dig har alltid någon annan tagit, men slutat efter bara några veckor. Men jag håller alltid kvar längst vid dig, för du är min värkligen. Du är min lilla ponnie, alla vet det, för det har varit du & jag så länge. Du var som en riktigt stor vinst & jag var osäker i början, men nu är jag säker - jag är helt fast vid dig lilla gumman & jag släpper dig aldrig, hur mycket än allting annat pressar på & det inte finns någon tid kvar, så ska jag aldrig sluta älska dig, för jag älskar värkligen dig. Du är mitt allt, Donna .

Brommapojkarna - AIK

Bildbomb från dagens match som slutade 1 - 2 till stolta AIK , tre poäng till tackar vi för ! 
Alla bilder är tagna av mig, olagligt att kopiera. Dom ända som har tillstånd till bilderna är jag & AIK's hemsida jag fotar för.
 mvh / Lizette

Here you got some tips!



Apelsinskal: Ni ser det  vita på ett apelsinskal ? Jag har båda hört och själv testat att om man gnuggar det vita på ett apelsinskal mot tänderna så blir tänderna en aning vitare! Men tänk på att du inte ska göra det ofta för det kan skada tänderna, men att göra det lite då och då skadar aldrig!


Hårkvalitet:  Tänk på att innan när du sover sov inte med bulle eller fläta eller något liknande, för håret slits av och blir mer slitet pågrund av det när du rör dig i sömnen + att du får lockigt / vågigt hår när du sovit med bulle eller fläta eller tofs.

Naglar: Biter du på naglarna? Är dina naglar mjuka? Är det svårt för dig att få dem långa och fina? Läs här då: Om du inte vill förstöra något du gjort med dina naglar och du ser att den har vuxit ur lite.. Då så ska du använda stop och väx , måla naglarna jättefint ( då vill du inte förstöra ) och sedan måla med genomskinlig färg eller kanske ta olja på dem som gör dem starkare!

Det va mina tips
/ rebecca

something to eat

Yes you heard it! Nu så ska jag gå och äta med älskade papi <3 vi ska äta på någon restaurang här i närheten! Så det ska bli sjukt nice! Haha det låter som det är första gången för mig att gå på restaurang men det är det absolut inte! Haha .. Skriver snart sötnosar och då så ska jag skriva om följande : tips , kläder och lite andra saker. Puss på er !

särndahl's brain is on .. again !

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake
I look to heaven to fulfill its prophecy...
Set me free .

älskar den här texten. speciellt raden I'm tired of bein' the victim of hate & You can never break me . Dels för att jag är sjukt trött på att bli klassad som "fjortishora" & bli dömd för allt hela tiden. Och you can never break me, för er som kan engelska så förstår ni ju själva.
haha asso herregud , jag & mina tankar.. hela tiden. det är säkert ingen som läser dom heller haha.. misslyckat.
/ LFS

Hos Issa

Nu så är jag hemma hos Issa med Mickan. Vi hade det jätteroligt igår och mysigt! Vi satt vid brasan på kvällen och grilla sedan så på kvällen så satt vi där och värmde oss ! Iallfall så var det kul tog tyvärr inga bilder där i från :/ Men vi har badat idag det va sjukt varmt i vattnet och så försökte man ju få lite bränna haha ;) men det lyckades ju bra ! punkt punkt.. Vi hörs senare för det är fett svårt att skriva på det här tangentbordet ..de skakar (: / puss rebecca

coola issa

msn knas..

jag har skiiit många kontakter som jag inte ens vet vilka dom är, så jag har bestämmt mig att göra en ny msn (om jag orkar) .. För jag pallar inte sitta & radera typ 200 kontakter haha.. men vi får se.

Dagens outfit


linne - H&M (nytt!)
shorts - avklippta Cheep Monday

snart drar jag till pappa & ska städa lite, har visning imorgon.. -.- / S

natti natti

ska försöka sova ut nu ! är super trött...
puss bloggen

Woopa.se / fungerar värkligen !

Hej ! Nu tänkte jag tipsa om Woopa, igen. Som jag gjort en gång förut. Men woopa är värkligen en sida där man får gratis pengar! Helt gratis! Man kan göra olika "klick erbjudanden", och få några öre för att man bara klickar på en adress, jätte lätt ! Och alla sånnahär gratis sidor är oftast inte 100% gratis , men den här är det och grejen är den att det går inte så långsamt heller. Vi börjar närma oss 100 lappen och vi har inte ansträngt oss så jätte hårt. Men liksom,  när månadspengen tar slut & du bara måste ha den tröjan, vad gör du ? Jo det är bara att tjäna ihop lite på http://www.woopa.se/?ref=lsrb & få pengarna hemsickade & sen är tröjan din! Det finns folk som kommit upp i enorma summor på flera tusen på den här sidan, så du kan ju inte bara låta den här chansen glida förbi?! Bli medlem på http://www.woopa.se/?ref=lsrb & börja tjäna dina egna pengar!

Fördelar med woopa
♥ Ingen åldersgräns ! Det är nog det bästa på hela sidan, man behöver inte mammas eller pappas godkännande!
♥ Riktiga pengar ! Inga present kort & skit, vi vill ha riktiga pengar ! :]
♥ Många chanser ! Man har ett helt hav med chanser att få tjäna pengar, så man får dom rätt snabbt om man anstränger sig.
♥ Man ser vilka som blir medlem på sin egen länk ! Det är ju jätte bra, då kan man ju belöna dom med en länkning!

I
♥ WOOPA och det kommer nog du oxå göra om du blir medlem ! http://www.woopa.se/?ref=lsrb , där är din chans att få plånbloken full ! http://www.woopa.se/ !

me hates..

jag hatar våran header haha, dags för en ny !
update: klar ! blev fler bilder bara, och väldigt enkel & inte så jätte fin. men har inga ideer nu , så det får duga ;)

just nu ..


hah just nu .. ser ni huuur brun jag blivit ? :) har bara lite läppglans på bilden, det här är
nog första & sista gången jag visar mig utan smink :$ längtar efter alexandra baby , kom hem.

MJ is forever.

Gud, jag sa att livet sög, men så snabbt man kan ändra sig. Jag var värkligen nere då, nu har jag hunnit åter hämtat mig lite, skrikit ut allting på stackars mamma, gråtit sönder kudden, sprungit runt ön, duschat, tänkt på mig själv att jag är världens sämsta & världens jobbigaste, sagt förlåt till mamma, lyssnat på MJ & ja, allt sånt.
jag behöver sånt, förut har jag alltid hållt allting inom mig, jag har lovat mig själv att inte göra det längre. Det är alltid nån som får ta smällen då och får en fet utskällning för precis ingenting men jag blir så arg, jag ska inte behöva ta allt det här med död, bråk, folk som sviker, ljuger, går bakom ryggen. Jag är 13 år for god sake !  Men jag är inte bara tretton, utan jag är faktiskt jävligt stark som person. Och jag delar nästan alltid med mig. Det är två bra egenskaper jag har. Som jag skrev förut så blev jag jätte sur på mig själv & tyckte jag var världens sämsta. Men när man tänker efter ska man vara jävligt stolt över sig själv, inte vara FÖR självsäker (tex dessie elr kissie), för det är inte äkta. Men det finns inte något fel med att må jävligt bra, tycka om sig själv, det är bara en bra egenskap. Om man tänker efter så finns det ingen annan som kan få dig att må bra, det är du själv som måste ta steget fram, att våga tro på dig själv, att våga bjuda på dig själv & att våga tycka om dig själv. Alla tror väl att det finns ett val, antagligen är man egoist elr så bryr man sig bara om sina vänner, men så är det inte, man kan faktiskt få båda, om man försöker. Jag ska inte säga att jag älskar mig själv för det gör jag inte, men jag börjar faktiskt att acceptera mig själv. Det är svårt, men jag mår så mycket bättre över att skratta bort pinsamheter än att må dåligt över dom. "Sträva inte efter en perfektion som inte existerar. Sträva efter acceptans!" som blondinbella sa. Stämmer så sjukt bra. Men iaf, nu kom jag in på ett helt annat "ämne" , jag skulle ju berätta vad som fick mig att må lite bättre igen. Och det är michael jackssons musik. Ja vet , ja vet att det låter jätte töntigt.
Men han var så jäkla mycket för mig, eller inte han, utan hans musik & dans. Ända sen jag var liten har jag dansat och sjungt till "the way you make me feel", "bad", "dirty diana" och "thiller" , sen vid 11-12 års åldern slutade jag lyssna på honom för då var han typ "ute" och var bara en kille med bra musik men en vrikad hjärna. Men vid när jag fyllde 13 så såg jag en video på mig när jag dansade till "the way you make me feel" , haha det var helt sjukt asso. Jag blev fast igen! Och där är jag idag, fast i hans musik & hans texter. Sen försvann han bara. När jag såg det så blev jag bara helt stum och insåg att det skulle inte bli några fler super hittar från hans sida. Men ändå, han hade gjort så mycket i sitt liv. Han hade ju en vilja och lyckades! Och alla barn han hjälpte! Han blev känd och delade med sig av kändisskapet, han tog upp barn på scen, gav dem pengar och kramade dom, tog upp galna fans på scen och lät dom krama om honom. Han är helt historisk och jag kommer aldrig sluta älska the king of pop. värkligen aldrig. När jag är nere så lyssnar jag på hans musik och det påminner mig om att det är folk som har det värre, att det finns en lösning och framför allt, att allt har en mening. Jag har blivit sviken & sårad, men det finns en anledning, i morgon kanske jag får en chans, det händer kaanske något bra imorgon. Så tänker jag alltid. Och det kanske finns en anledning varför alla dör, varför alla sticker. Nu orkar jag inte skriva längre, men nu är jag helt lugn. Jag har sagt det jag vill ha sagt och nu känns det väldigt mycket bättre. Kan lägga upp lite låtar som alltid får mig att må bättre! Förhoppningsvis hjälper dom er oxå.



youre not alone - michael jacksson

ill always love you, Michael J. <3 / sessss

veckorevyn + jag = sant ?

jag kanske kan ha ett sammarbete med veckorevyn på G , hur häftigt vore inte det ?
mer får ni inte veta, men blir jag antagen får ni veta allt !

känner mig nere..

livet suger hörrni..

lilla jag är jätte trött..

jag orkar inte berätta om skara nu , men jag kan visa vad jag nyss hämtade ut på posten. :)
allt är ifrån H&M.com

/ S

back on track !

ni är jag tillbaka, bra va? :)
och kolla vad jag hittade , paows lilla familj. snyggaa va ? HAHAHA.
och paow gammla blogg is http://soblond.blogg.se

/lizette

Now i'm going

Nu så åker jag mot slussen till gustavsberg typ för att åka till Issas mammas kompis land ! Kommer inte blogga eller kanske.. hörde att dem hade data där :o Hihi ! Så sover jag över där och ja kommer bara ha det sååååå bäst! Bye suckers :) / rebecca

Pigg som en pig

Hellu nu så har vi vaknat precis det blev en lång natt igår haha men det var ändå skitkul förutom att jag ville sova som vanligt hehe.. men nu är vi pigga eller jag och ingen annan e pigg! Vi skulle sova hos dani men sen så skulle vi städa hennes rum och då hade vi ingen lust att göra det.. Men tillslut så blev allting bra igen! Jag är riktigt happy idag för Lizette kommer hem idag ! Och alex på söndag! Jippi. men nu så ska vi försöka äta något och jag måste gå till mamma för att hämta kläder ! Hörs senare =)

Lips in another fix

Nu vill jag höra eran åsikt om vad ni tycker är finast på läpparna, Kolla på förslagen på bilderna !

Något åt det lite mörkrosa håller

dessierosa typ haha


eller bara vanligt läppglans

vilket föredrar du ? själv föredrar jag nog det mörkrosa blandat med läppglans !

Dresscode från top till tå








Yes ! Så ser jag ut idag, snart så ska jag träffa Emma som jag inte träffat på hela sommaren. De ska bli skiiit roligt  =) Har saknat henne så .. Ni undrar säkert också vart allt jag har på mig kommer ifrån!

jeans - Gul & Blå
T-shirt - Gina tricot
Halsband - H&M devided
Örhängen - H&M 
 
Sedan så ska Jeansjackan på om det inte blir för varmt! / becca

NI MÅSTE KOLLA



Den här lilltjejen är 10 år och sjunger som en 20 åring, helt jävla otrolig är hon! Har alltid drömt om att bli sångare men jag vet själv att jag inte kommer lyckas haha, men hon kommer framför allt lyckas stort ! Kolla bara hur jävla bra hon sjunger. Det vore en dröm för mig om jag kunde sjunga som henne..
/ rebecca

Eyes pictures

Medans min kamera laddade så tog jag lite ego bilder på mitt öga haha, vad gör man inte för att bli uppmuntrande ?




Solen steker

Batteriet tog precis slut när jag skulle överföra bilderna så då fick det ta sin lilla tid att ladda upp batteriet lite. men mysigt var det iallfall på balkongen att sitta där och sola i bh och trosor alla grannarna kollade.. Men hur som helst så var det varmt och skönt! Fick en liten rand vid magen och mina trosor så då tog jag kort på det för att bevisa DANI att jag inte är en blekfis längre hehe.. Ville bara säga tack så mycket för alla kommentarer jag får på våran lilla blogg! det gör oss glada och taggade och vi ser fram emot det. Så det är inte alls fel att få höra din åsikt!  Så våga kommentera lite mer :)

jag känner lukten av pepparkaka !

En nyaken rebecca

Olivia gick precis och jag sitter och kollar in massa bloggar. Ska äta frukost snart också är helt nyvaken och det känns som det är en liten gubbe i mitt huvud som bankar hela tiden.. Skitjobbigt. Men för att pigga upp mig lite så ska jag blöta ögonen dricka ett glas juice och smörja in mig med olja för jag ska nämligen bli riktigt brun idag! Hoppas jag.. haha! Nej men tro det eller ej så ska jag iallfall få en rand. Hörs snart igen! Många pussar från eran Rebecca (:

Brown


När hårfärgen va i .. Haha kolla min minii tv

Det här är mitt hår just nu.. Fint det blev va? Jag vet att jag har ljusa slingor lite här och var men ska färga det 1 eller 2 nyanser mörkare om kanske två dagar ! Puss
Kommentera gärna hur ni tycker att det blev!
/Rebecca

Onsdag

Nu så har jag och Olivia precis kommit hem och pappa är inte ens hemma ? Vi skulle kunna vara hemma mycket längre! Men iallfall så va jag med Joy och Olivia och vi tågluffade till hässelby och såklart så ser man ett par fjortisar som börjar bråka med oss.. Vi garvade ihjäl oss faktiskt. Dem sa att vi va tjocka , hade fult hår och va fula? Själv så hade dem oranget hår, men i försig så har hon kanske vart i orangeriet. Vad vet jag  =) Mobbade var dem ju och deras tänder .. vill inte ens nämna hur dem såg ut *host*.  Men jag och Olivia hade iallfall kul och sedan så mötte vi upp joy och vi åkte till stan och gick till fridhemsplan! Duktigt va? haha .. Lägger in hur mitt hår ser ut i nästa inlägg har det bra! Puss / rebecca

Hej alla, nu ska vi se om det här

0-12646b4ca675620d1156374cdebc3f18.png

Kolla varifrån!

Hej alla, nu ska vi se om det här funkar. Hehe. Jag är i skara och det är jätte kul här för vi har fint väder och så. Berättar mer sen för nu ska vi på middag hos en kompis :) ursäkta bilden men det var den ända jag hade, och mina läppar är inte så ljusa, det är redigeringen. Haha men aja, puss alla / sessie

Varm sommardag i stan

har vart på stan med Joy och Olivia nu och kom precis hem. Mina köp blev rätt lyckade tycker jag eller det var dem sakerna som jag sökte efter.

Skorna jag köpte, 179 kr - dinsko

T-shirt 99 kr från Gina Tricot

Hårfärg 59, 50 kr - H&M

Tröja 99 kr  H&M

Aja , men nu så ska Joy och Olivia färga mitt hår brunt BYE SUCKERS

Vi bjuder på oss själva


Inga kommentarer..

Hello monkey

Lizette är en fisk

Skiitseriösa jao!

Kattmodell

Nu så har vi vaknat ifrån våran kära skönhetssömn .. Men det slutade med att Simba bet mig i fötterna och båda ja och Daniela flyttade ut oss till vardagsrummet och sov där. Men nu så är vi pigga och glada och ska snart äta frukost. Juste jag har gjort ett jobb åt daniela. Jag tog kort på Simba så fick jag 150 spen för det ;o fett snällt ! :') Juste Josefina har du försovit dig ? För du är inte här och vi ska sola snart din bajskorv ! Vi hörs snart igeen, ska ladda upp bilder på söta simba.

Hon älskar kameran ..

Chockskadad

.. varför gör dem såhär mot mig ='(

 =)

Simba orkar inte alltid vara med på bild..

I need something cold

Nu så sitter Dani och kollar på ett pogram som jag fattar noll på! Själv så sitter jag och geekar framför datan. Men våra planer för ikväll är följande :
Gå till 7 eleven och köpa en coffe colour
måla naglarna
kolla på film (kanske)
baka =) (kanske)

låter trevligt va? :) Okej jag ska vara ärlig så skrev jag det här inlägget klockan 11 , men sedan vet jag inte varför jag uppdaterade den ! haha

helt omgjord på picnik mig med lite gulbrun aktiga ögon. Inte den riktiga Rebecca =)

Träningspass nummer 1.

Jisses! Nu så har Josefina precis gått och jag och Daniela har sprungit som två galningar med ett koppel och sprungit runt hela lägenheten om och om igen.. Rätt jobbigt faktiskt! Samma sak man kan inte stanna för då får katten damp och tar kopplet och jag gled på mattan så jag halka skada nummer 1. However Så måste man springa springa springa & springa. Faktum med så sprang katten så snabbt så att den gled in till danis rum rakt in i soptunnan haha fyfan det såg jävligt roligt ut måste jag säga er. Jag och Dani kanske gör ett litet bildspel senare när vi gör den här "leken" haha. Skada nummer 2 va när jag skulle försöka ta Josefinas mobil och radera alla hennes bilder på mig, och det lyckades ju... ..inte! Jag sprang rakt in i väggen och slog i mig på toaletten fråga mig inte varför, men så lyckat såg det iallfall inte ut måste jag säga er..

Finaste bilden på Daniela eller vad ? Dani här får du en liten länk så snäll som jag är =)
www.girlthings.blogg.se

Bästa rubriken


Shine lika a sunshine..
Nu så är jag hemma hos mamma för att hämta lite saker som jag behöver bland annat, kläder, mobilladdare och ipod. Kanske sover hos Daniela ikväll vi får se, för om jag gör det så är det ju bara för mig att gå över till henne på 2 minuter! Så nära bor vi varanndra. Ialflall så har Lizette stuckit till Skara nu och vi tog en hel del konstiga bilder.. haha kan visa dem sen om vi får in lite kommentarer! Annars blir det inga bilder =) Sedan om jag orkar så åker jag till kicks också och köper lite smink! Dem brukar faktiskt vara rätt duktiga på att tipsa. Vi hörs snart! Puss / becca

packat & klart

nu drar jaaaaag :) :(

yesterday on my balcony


härlig bild jag tog igår, inget kopierande, det vet ni ju ! :) / sessie

Skara sommarland

Idag åker jag till Skara sommarland! Det ska bli fett kul, jag blev 100% taggad när jag såg bilderna från skaras hemsida. det påminner jätte mycket om aquapark i turkland :p där har jag varit typ 20gånger , men jag har aldrig varit i skara, så det ska bli jätte kul! Och skönt att göra ngt annat en att bara vara hemma i sthlm & hoppas vi får bra väder!


Vill ni oxå dit ? Jag förstår de.. (;  / sessiiiie

New design comming

Har fixat mig lite nu och ska äta frukost snabbt sedan så drar jag mot Lizettes home och så ska vi fixa en liten design till oss och ta lite kort! Vi ses där för nu kurrar min mage som in i helvette att det låter som värsta låten, kanske nästa artist? haha ( torr humor..)

back in the days.. Rebecca kan också bjuda lite på sig själv ibland ! ;)

hiss eller diss .. ?


Hiss eller diss på gina tricot västen ? själv tycker jag den är rätt snygg på vissa, men skulle nog inte ha på mig den själv.
/sess

Basen för sminkning

Vad använder du? Ska nämligen köpa en foundation imorgon eller ( idag hehe..) som ger bra resultat och är inte för blek eller för mörk för min hud. Svårt att få tips av någon annan egentligen om foundation eftersom alla har olika hudtyper. Men skulle ni iallfall försöka och berätta
vilken: foundation ni använder?
vilket: rinnande eller fast?
vilken: hudtyp
? Blek, ljus, mellanbrun, brun, mörkbrun svart

Taksam för svar! För imorgon så ska det shoppas smink, fick nämligen lite sminktips från Dolly, "
dollyblond" så varför inte testa sig fram?

                      
/
en trött rebecca haha

nu ska jag..

rensa bilderna på datan, så det här är sista inlägget för idag. godnatt bloggen

Bilder från Lady GaGa




bilderna tagna från issa

Easy lika a pancake


gjorde det här idag, inget märkvärdigt igentligen hittade några pärlor som jag och lizette ska använda, men idag så var det bara jag som gjorde. Tog lite lim så fäste den efter en minut. Hiss eller diss? Vill höra just din åsikt !
/ kärlek från rebecca

Vi är med i sannas tävling !


Vi är väldigt sugna på att vinna detta, det är väl ni med ? Kolla in http://sannaberg.blogg.se/ , det är hon som håller den! Var med, men håll tummarna att vi vinner hahaha ! :D altså , http://sannaberg.blogg.se/ http://sannaberg.blogg.se/ !

musicmusicmusic


nu vill jag veta, vem tror ni sjunger & vad tycker ni ? hahaha jag dör.

Some pictures





hade lite tråkigt så att ta kort fick underhålla mig :) Kommentera gärna om vad ni tycker om dem =)
/ rebecca

Go fridhemsplan

Kom precis hem, har vart med Ellen lite i fridhemsplan och medans vi va där så passade jag på att köpa lite saker som jag behövde! De va fett skönt att få träffa henne för det va fett längesen hon och jag träffades alltså påriktigt. Iallfall så gick vi och sola av den lilla solstrålen som va kvar =) Skönt skönt. Så snackade vi lite, egentligen så gjorde vi knappt något. Sedan så taggade hon hem för att äta middag, hon ville inte äta med mig på donken =( känner mig sårad ) .. NOT! haha rolig jag är ! Men nu så ska jag försöka få lite kontakt med Lizette här min mobil e urladdad så vet inte hur. Maybe pea eller något :) Ciao !
Rebecca

"Vanilla amber body butter " - Eden

8 rakhyvlar - Öb

ang gårdagens kväll

jisses , det hände lite saker igår kväll ska jag säga er!
först kom rebecca & mikaela hem till mig, vi fixade oss och åkte till grönan och mötte olivia & isabelle där. Skulle se på Lady Gaga men det var jätte mycket folk (21.000 tror jag, läste det i tidningen haha) vi åkte frittfall typ fem gånger för att se något, jag ville se hennes otroliga galna outfits men jag såg inte mycket jag , men vi hade roligt ändå, olivia fick en bild på lite av folket där nere, ser ut som myror haha. Sen gick vi genom väärsta folkmassan & sen kände jag bara nån rota i min väska & sen på bussen märkte jag att mitt busskort & guldkort var borta. Jag fick såklart panik för att mina föräldrar lackar ur & för att jag inte kan gå på grönan eller åka buss (får inga nya kort -.- ) . Min pappa blev skit arg i tele men när vi kom hem var han inte så sur, fast det kanske var att han inte ville skämma ut mig framför rebecca som sov hos mig. Jag fick iaf paanik för lite personliga anledningar oxå, blev arg och ja, det var ingen bra sida.. jag har inte gråtit så mycket på sistonde så jag grät liksom ut eller vad man ska säga, det var jätte skönt. Och sen hade jag årets tur att ha rebecca, mikaela, issa & olivia där för dom ställde upp & lugnade ner mig, tack förresten för det tjejer. Och vi gick tbx till grönan för att leta lite & kolla på service center, men dom hade inte fått in ngt och vi hittade inte ngt. Och sen kom nästa problem, var var där vid 11 så det var inte mycket folk då alla hade gått och det låg skräp över allt (!) och sen sa olivia att det va en gubbe som förföldje oss, och det var det. Vi sprang upp till lustiga huset på baksidan (nivet vid matvraket ungefär) & vi kom på att vi inte kommer ut där & sen skriker två vakter "VAD GÖR NI DÄR TJEJER?!" och olivia ba "han följer efter oss" och så typ tog dom honom och han sa att han inte visste utgången men det är såklart han gjorde eftersom han hade gröna kortet och sen kom en till vakt & en annan vakt började dra snacket om vad man ska göra om nån förföljer en (som jag & mickan redan hört på eriksdalsbadet..) & sen gick två vakter runt oss genom hela grönan till utgången, fick vänta där i typ en kvart och sen kom tvillingarnas pappa och hämta oss, så skönt att han gjorde det, eftersom jag inte skulle kunnat komma hem då :s Sen före bussen och allt så var det typ 5 fulla killar som typ var skiit äckliga och höll på hela tiden och ville åka med oss i insane, och jag offrade mig att åka med en utav dom (skulle ändå fått åka sj eftersom vi var ojämna) men det gick bra haha, vi fick en sak av dom oxå, hemligt så det får ni inte veta hah! Sen när vi var hemma så hade vi mys med tjejsnack hela natten jag och becca, sen somnade vi på ngt sett, vaknade åtta i morse utav att jag var så jävla varm (hade somnat med jeans & tjocktröja) och då bytte jag om , tvättade av sminket & sen sov jag till två ungefär haha! Inte likt mig men skönt. Men sen gick vi ut och bada, det var skit skönt faktiskt, sen in och sen lite andra saker, vi städade mitt rum så det kan jag skryka på min lista nu! ;) Har inte ätit så mycket idag, 2 mackor & 4 kakor hahah! Gud va onyttigt det låter, men ikväll blir det grillning med mamma, har ju inte träffat henne på en vecka..
långt & trångt men en puss får plats xD / S to the E

better than never

några av mina senaste inköp som jag inte visat eller bara visat dåliga bilder på (i våran gammla blogg) så nu får ni veta vad mina pengar har tagit vägen och sen kan ni oxå få veta att jag bara har 100kr kvar nu.. ohno, my life is over, for sure.


Dove body lotion köpt på "eden" & rakhyvlar (x8) från ö&b . Tröjan som jag köpt tidigare i vit med en vän köpte den av mig pga att jag ångrade mig så jag ångrade mig nu igen & köpte en grå, köpt på clarings. Dumtköp, köpte tre par små rosor som örhängen jätte sööta men på var dom svarta väldigt fula, köpte dom nästan bara för att dom va så billiga (det ska man inte göra igentligen!), fast världen går inte under eftersom dom kostade ynka 20kr.. heh.
ang sista bilden så hittade jag min jeansjacka idaag! my baby haha , har letat sjukt mycket men nu har jag hittat den igen & nu håller jag hårt om den ;)
/ sessipessi

alltid något =)

vi gjorde somsagt den dära 'idolbilden' ihop om att få en länk bara hihi.. :$ men det fick vi inte utan hon tog bara bilden. snällt huh? men det var iaf värt ett försök. och en kommentar fick vi faktiskt, alltid något :)

video från i natt

vi orkade inte lägga upp den i natt så det får bli nu ! :)

Fram med kommentarerna

Vi har nyss städat lizettes rum klart, eller snart iallfall! Skönt och vädret är inte heller så dåligt ! Vi har faktiskt badat idag, och ni anar inte hur skönt det va att bada. Sedan så har vi ätit rostade mackor med ost , tomater och italiensk skinka. Haha förutom det vi gjort så träffade vi ju paulina "Paow" på grönan och så ville vi ta en bild med henne så vi kanske skulle få en länk.. Men icke sa nicke. Det är så jävla orättvist. Alla har fått en länk från henne när man gjort idol bilder och vafan ingen länk till oss, olivia eller issa. Fyfan säger jag bara.. / från en sur Rebecca & Lizette! -.-

fuck you paow =)

Dålig uppdatering!

Sorry för dåååålig uppdatering! Men det hände en hel del saker på grönan igår när vi va där. Vi har gjort två videos så se och njut ! ( :

/ rebecca

min egna lilla to do list

♥ Städa rummet
♥ Rensa garderoben
♥ Rensa alla skor
♥ Rensa alla bilder jag har på datan ( 111 mappar :s :p )
♥ Ringa till SL (hata) och kolla om dom har hittat mitt busskort & guldkort
♥ Ringa till grönan för samma anledning
♥ Fixa header
♥ Packa till skara

Ska försöka göra det innan jag åker till skara, jag åker imorgon däremot.. är borta fyra-fem dagar så då är det bara becca som uppdaterar för er.. Men ni klarar er, visst? Nu ska vi iaf njuta av vädret lite.. Efter all skit som hände igår.
kyss & smek / sessie

Inköpt / Outfit


Hårinpackning, bra för slitet hår !

Pösig t-shirt köpt någon dag i veckan med joy! Mitt favoritplagg.
/ rebecca

right now..

nu ska jag städa mitt rum lite, snart kommer mikaela och vi ska ut och sola lite och senare kommer rebecca och då ska alla vi tre fixa oss och sen åker vi och ser lady gaga ! :) Vi ses senare, det är jag nästan säker på. Och rebecca sover här ikv, roligt va ? :)
love you guys / sessie ♥

Idag så ska jag..

♥ Städa mitt rum lite
♥ Gå ut och köpa något här på fridhemsplan snabbt!
♥ Tvätta håret / duscha
♥ Fixa ögonbrynen
♥ Städa lite
♥ Fixa mig
♥ Gå på Lady Gaga (tror jag)

Det är vad jag har tänkt att göra idag och självklart blogga! Men nu så ska jag klä på mig något lätt & snabbt för ska köpa lite grejer nu här nedanför mig! Hörs snart igen :) / rebecca

Juste jag hittade ett "Grattis kort " där det låg 50 pund i ;o Alltså 650 spen typ! Det ska shoppas för!

Godmorgon!

Godmorgon alla sööta! :) Jag vaknade för 15min sen och då tog jag en dusch och peelade (stavning?) hela kroppen, =) Man blir skit len! Så nu ska jag bara smörja in mig, klaga lite till på min mensvärk, äta lite om jag får ner ngt, sen fixa mig & kolla med mikaelan om det blir ngt Lady gaga ikv ;) Ni får förhoppningsvis en outfit senare och mera update. Våran blogg ääger , eller hur? :D

kyss / sessie

Sjuka jävlar


Det här va i vintras och ni ser ju isflaken. Det va jag och angie och det va sjuuuukt kallt vi höll faktiskt på att dö..
Varför vi gjorde det va för att ta bilder på en ö för det skulle värka va sommar haha ! Men man såg isen och snön och nakna träd i bakrunden och vi står med dunjackor. haha whatever, vi hade typ ingen känsel i fötterna på 2 timmar och vi va inte så smarta då, inte förra sommaren heller då när jag tappade min mobil i havet så la vi den i micron för vi trodde den skulle torka men vad hände ? Jo den sprängdes.. Smarta blondiner!
/ rebecca

När månadspengen inte räcker till!


Vem vill inte ha gratis pengar ? Du får pengarna direkt ur brevlådan och det är ingen åldersgräns och är helt gratis! Det låter väl helt otroligt nice ? Allt du behöver göra är att bli medlem på http://www.woopa.se/?ref=lsrb det tar högst en minut kanske och du kan göra några erbjudanden så du tjänar lite extra pengar! Hur bra som helst och det är inte ett dugg jobbigt tro mig! Man kanske tänker så i början, "men vad är det här för bullshit? " men så är det verkligen inte! Vi har kanske runt 60 kronor nu!

Allt du behöver göra är att trycka på den här länken http://www.woopa.se/?ref=lsrb och bli medlem och tjäna lite extra pengar när det är tomt i plånboken!

Och nu till er som inte orkade läsa allt det här så gör vi det här lite kortfattat.
- Ingen åldersgräns (vilket är sjukt bra! )
- Du blir medlem på mindre än en minut!
- Du blir medlem på
http://www.woopa.se/?ref=lsrb
- Du får cash och inte massa presentkort vilket betyder att du kan lägga ner dina pengar på vad du vill.
- Allt är skiitlätt.
- Föräldrarna behöver inte veta något och dem behöver inte ge tillstånd
- Tjäna pengar väääldigt snabbt !

Så tryck på den här länken och tjäna lite extra pengar! http://www.woopa.se/?ref=lsrb

Och vi kommer att se vilka som har blivit medlemmar på den här länken och om ni har blogg så länkar vi självklart er så ni får fler besökare + lite extra pengar ! Kan det bli bättre ? Nej skulle itne tro det. / Rebecca

Humor kallas det

Haha jag har snackat i telefon med angie i typ 2 timmar, eller vi sa : Vi hörs om 10 minuter men vi lägger inte på ( eftersom man ringer för 69 öre på 2 timmar.. ) så snackade vi lite då och då. Så berätta hon att hennes mamma hade gjort popcorn och att några blev vita, några blev bruna och några svarta. Då kallade vi det. " svennar, spanjorer och afrikaner" Haha fyfan vad vi garva. Seriöst. Hon tog bild också. Men vet ni vad det roliga är? Att Angie gillade inte dem svarta eller dem bruna popcornen, hon gillade bara dem vita, och jag gillar bara dem bruna och brända. Det är likaså i verkligheten också, att hennes killsmak är svennar, blondiner, och min killsmak är typ mulatter :) så det va lite kul tyckte vi, fråga Ellen hon vet helt klart min killsmak haha..


Btw så har jag absolut inget emot mörka :) Alla kan vara snygga!
/ R

Vego bloggen, hurraaa! :s

Jag tittade runt på lite bloggar här om dan och vet ni vad jag hitta? En vego blogg, haha jag trodde jag skulle kissa på mig allvarligt talat. Den drivs av Emelie, 21, Linköping. Och hon beskriver sig själv & bloggen såhär: Hej! Jag är inte vegetarian på heltid. Men jag föredrar att äta så mycket vegetariskt som möjligt och mitt mål med den här bloggen är att inspirera dig att äta vegetariskt då och då även om du inte är vegetarian. Hur ofta är upp till var och en. Jag blandar recept med tankar och idéer om mat, träning, hälsa och vegetarism. Välkommen! Hahahhahaha jag dör fortfarande av garv, det verkar vara en tjej som tänker snällt, men snälla, en blogg som inte kan ha ett inlägg utan ordet vegitarian i sig? Här är lite smak prov från bloggen: " Jag älskar att hitta låtar med ett vego-budskap . Men tydligt är i alla fall att mina naglar mår bäst av vegomat. " Läs hennes blogg här  ! Go vego bloggen , jiiha! Eller är kanske djurens rätt -bloggen rätt för dig ? haha , den kan du oxå kolla in här!
dom tänker snällt, men med VAD tänker dom med? / S

Hur patetisk är jag på en skala 1-10 ?

Min humor är så himla tråkig, jag vet det själv men jag kan inte sluta skratta som nyss, när jag lurade becca att våran bloglovin ikon är en bild på henne och så står det "gör som becca, klä av dig & bli följ oss via bloglovin" ! Hahah, är inte det hur kul som helst ? (a) Hon blev ganska skrämd tror jag. Dålig humor kan jag leva med, men att jag och min (riktiga) bror har börjat bråka på facebook, det är ju bara FÖR kul! Jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser det! Ni kankse inte fattar, (jag tar förgivet att ni inte gör det jag är den ända smarta här?) så tog jag lite paintscreen åt er ..

haha jaa.. det är såklart lite skämmigt, att ha en bror som inte kan bråka som bara kallar en saker hela tiden och det kommer man ju inte långt med. Men sanning är att i femman bråkade vi varje dag, nu bråkar vi sådär.. vart annan dag. :D

/ sessie

Första gången för mig

Hej folket. Vi har redan lite kommentarer , så tack för dom haha :) Så jag kan ju börja med att säga vad vi gjorde idag, jag var med min kära bror (inte) och min pappa och skulle kolla på pride, vet inte vrf igentligen men så blev det. Vi åkte till hornstull men vi såg inget för det var helt sjukt mycket folk så vi köpte lite att äta, jag tog fish n' chips, första gången jag äter det och jag tyckte det var gott, men inte skiitgott. Ja ni fattar hah. Sen gick vi faktiskt hem. Och eftersom den här tiden på månaden har jag "lingon period" (haha) så jag mår inte sådär jätte bra, har sån värk ibland så jag inte kan stå.. :/ Men det går över snart hoppas jag! Sen har jag bara fixat med bloggen och pratat i lur med mina bästa brööder hagge & axel :) Dom ringde oxå i natt vid 01 tiden så jag gick ut på min balkong och prata ganska länge med dom då. Mysigt att nån bryr sig om lilla mig i dessa hårda tider haha, skojja men jag älskar dom, helt underbara vänner! :] Likaså alla mina vänner är hihi. Nu väntar jag på att sega bloglovin ska hitta våran blogg vilket tar evigheter och sen ska jag fixa lite med designen. Jag älskar den, är jätte nöjd men det kommer ju mer, vänta bara ! :)
vi är eran bloggdrog , visst ? / lizette

Rebecca tipsar



btw, så  har jag hört att saltvatten är också bra, alltså att det ger lite volym!



 

Tandbling eller navelpiercing ?

Jag har alltid alltid alltid velat ha tandbling så som jag kallar det, eller en navelpiercing. Men jag får inte ta navelpiercing för en jag är 14 säger min kära mamma.. Så man får vänta tills man är fjorton dåra. Men tandbling har dem nog inte sagt något om, så man får ju kolla upp det ! Men annars så får man ju hitta något nytt sätt att göra det på. Jag kom ihåg att jag försökte ta hål i naveln förra sommaren med Sara, haha det blev inte så lyckat, för vi kom knappt in en halv millimeter. Haha. Men hittade en jättebra hemsida iallfall där det fanns super bra tips! du hittar den  http://www.happyhair.se/index.php?cPath=92
puss! / rebecca

Ny blogg igen

Hej alla söta läsare, nu är det så att jag och Lizette har skapat en ny blogg (pga av att våran förra blogg blev hackad ..) Synd synd men nu så kommer ingen idiot kunna hacka den :) www.rebeccaochlizette.blogg.se va våran förra blogg. RIP! nej jag drev bara, men iallfall så hoppas vi båda här att  ni kommer älska våran blogg, att ni kommenterar som fan så det ryker om det ! Vi blir bara glada om vi får från glada och snälla kommentarer till taskiga kommentarer. Ni alla är välkommna hit till den här bloggen, och vi hoppas att ni fastnar för den och sitter och checkar in den vid frukostbordet, efter skolan, efter träningar, ja.. vad vet jag! Vi hörs snart igen. Lizette håller på med designen. Så ni väntar er något fint!
/ rebecca

Lizette till vänster och jag till höger!

Välkommen till min nya blogg!