sessie's nya blogg, beesök!

www.lizetteofsweden.blogg.se
www.lizetteofsweden.blogg.se
www.lizetteofsweden.blogg.se
www.lizetteofsweden.blogg.se


haha, besök nu sötnosar / lizette

rebeccas nya blogg.

www.beccic.blogg.se 

www.beccic.blogg.se

www.beccic.blogg.se

www.beccic.blogg.se

www.beccic.blogg.se

www.beccic.blogg.se

www.beccic.blogg.se

"rebecca & lizette bråkar & lizette kissade på sig i skolan idag"

1. vi bråkar INTE, att vi ska lägga ner bloggen är av personliga anledningar, har inget med varandra att göra! jag älskar becca föralltid vet ni ;)
2. Hahah, det här är faktiskt roligt. Jag & Sofia L badade idag i smedis, galna eller vad ? jag tänkte ju inte så långt så jag fick gå runt med böta byxor.. fresh, right? men jag har asso inte kissat på mig som några tror ! hahaha!

/ lisipotta ... (snart kmr min nya bloggadress, imorgon eller ngt tror jag, håll ut bitches!)

new blogg.

Som vissa kanske itne har förstått så kommer jag och Lizette sluta blogga på den här. Vi ska börja på nytt var för sig, pågrund av vissa anledningar som ni inte kommer ut här. Skapar min blogg imorgon. Med en ny cool design! Så glöm inte att kika in där, likaså gör lizette också en ny blogg men vet inte precis när hon gör. Länkar min nya blogg här i från imorgon! hare bra! Puss

skola nu

drar till skolan nu slutar vid 4 så hörs väl runt halv 4? Puss!

.

vi sluta blogga?

bebiiiis..


hihi... titta vad becca gjorde till mig.. söötis. love you.

:'(


/ sess o becc..

Sitter och äter på ..

den här bulllängden.. Oj va många "L" det blev :o stavas det så? haha!

mums!

såhär ser jag ut idag..


my jeans!

tänker på dig varje dag.

jag fattar inte att du behövde försvinna. du tog med dig en del av mig värkligen. jag fattar ingenting igentligen, det var typ 2 år sen, om inte 3. Allting har gått så fort. Kan fortfarande inte förstå att du är borta, tårarna bara rinner för dig jennifer. Att du fick avsluta ditt liv allt för tidigt. Att jag fick mista en så nära vän vid så ung ålder, det var helt ofattbart. Jag har inte skrivit mycket nu jennie, men jag bryter snart ihop. Jag saknar dig, det är det ända du behöver veta. Jag saknar dig så mycket, och det är sant. Jag fattar inte att det hände, att du inte finns längre. Jag kommer aldrig att förstå. Nu slutar jag, det här är skit jobbigt, klarar inte av mer död. I love you Jennie, where ever you are right now.


bilden väcker så många känslor, den stog i vårat klassrum hela femman, alla hade plockat rosor & lagt vid ditt foto. Alla hade skrivit ner sina tankar i boken brevid. Jag kommer ihåg när jag & hanna stannade i skolan & bara grät & stöttade varandra istället för att åka till essinge skolan för att ha slöjd. Jag kommer ihåg den dagen så väl, det kändes som om du log där uppe, att du inte fattade vad vi grät över, men tårarna var för dig och dom rinner en i dag, i detta nu, föralltid. Jag kommer aldrig att glömma dig. vila i frid gumman..
/ lizette

ska fixa mig inför kvällen

Kom hem runt 6 tiden, ja och ellen snackade ju för andra gången haha! Men vi va mest oseriösa.. Kan aldrig vara seriös när jag bråkar eller ska vara serious heh! men vi hade det kul, vi träffade curry mirella o ines eller stötte på dem rättare sagt :P haha men nu så har jag iallfall ätit middag och ska snart ta min glass som pappa köpte igår! Ni vet magnum Mayan mystica! typ ellens favorit glass =) Ska nog duscha tvätta håret, kanske klippa mitt hår lite och sedan sätta på mig mjukiskläder och kolla på idol! :D höh see you later! ;) r.

puss

JA VILL BLI BLÖÖÖND!


lite söt är jag väl ändå i blond? =) Puss rebecca

Recept! :D


haha bäst på att förklara (a)

Picture

tänkte slänga in bild som jag fixade på 5 min haha!

dresscode! puss r.

Photofixat

Har ju testat mitt nya slags photoshop och det jag kan ännu är..

skillnaden - hyn, bakrunden , mörkare hår och smink.


före..

efter. exempel 1.

exempel 2.

haha, hade inget att göra så pysslade med det här!  :) Puss r.

läxor - perfekt

förlåt! har inte bloggar sen typ kl ett idag :s har gjort läxor! ingen ursäkt egentligen .. hur som helst så har jag övat inför provet imorgon! Så nu kan jag typ allt! :) Annars så har jag ätit middag och suttit lite vid datan! Har ju inte hänt så mycket idag. Hur som helst så har jag fått ett slags photoshop på min data! :) Visar snart lite saker man kan göra! puss rebecca.

GOSH! vad brun jag ser ut i facet.. inte redigerad.

seriöst..

jag suger på att blogga, har inge bloggintresse kvar.
nu ska jag äta iaf, hörs senare puss!

nu byter jag...

nu byter jag msn! och ni undrar säkert varför, varför jag byter IGEN. Men saken är den att jag får jätte mycket reklam & spamm i min meijl som är jätte jobbig, den går inte att ta bort & det kommer bara nya & nya för varje dag. Och min dator blir seg när jag får så mycket meijl (vi snackar 70meijl per dag!) . Och jag orkar inte radera eftersom jag kanske då missar något viktigt. Jätte jobbigt byta, jag vet. Men nu finns jag på [email protected] , tog en gammal adress för att jag inte orkar göra en ny. Hoppas ni alla förstår.

[email protected] , [email protected], [email protected], [email protected] asso =)

/sessie

Ska kolla på

Lejonkungen! och till det så ska jag äta min och sessies special mackor! Dem är stekta med ... ja nu vill ni veta ;) ha-ha. Lejonkungen var ju faktiskt min favoritfilm när jag va liten och jag minns den så väääl så back in times! fuck brände mig på stekpannan
'
me <3 puss r.

Sjuk..




Jag gick hem från skolan för jag var väldigt kall, typ skakade, var förskyld & hade ont i halsen. Tror nog att jag hade magkänsla också.. Hur som helst så drog jag hem till mamma för jag skulle ta en alvedon som jag redan gjort. har ätit en muffins som skulle pigga upp mig lite och satt på mig mjukiskläder! Sedan att spela lite spel på facebook skadar väl aldrig? Ska dra mig hem till pappa och köra lunch, har ju även massa gott där hemma också! =) Hoppas jag bara blir bättre till fotbollsträningen, så jag kan gå! Aja puss på er rebecca.

jag vet.

Jag vet vilka mina äkta vänner är. Jag skiter i er som är falska. Ni som betett er som skit. Ni som ljuger, går bakom ryggen. Jag har hittat mina äkta vänner äntligen. Tack emma för allting! det var bara det jag ville säga. rebecca

något nytt..

Har ju haft inbakad fläta i 2 dagar nu! så släppte jag ut dem för inte så längesen. Och så såg det ut som ängla hår haha! Det är mycket finare i verkligheten än vad det ser ut på bild! hiss eller diss? kommentera gärna vad du tycker!


sedan den söta rosetten som man kan ha i håret som lizette köpte till mig! tack älskling :'] pussrebecca.

Bara på min och sessies data som det blir såhär?!


så jävla jobbigt -.-

Vi har vart i affären och köpt..

Ägg, mjöl & kakao! Vi ska nämligen baka en  kladdkaka, eller den ligger i ugnen nu. Mums ;) Den ska tas ut om 10 minuter ungefär!

hihi! / sess & becc

nu ska vi..

ÄÄTTAAA FRUKOST TIIING !
(nu kommer vi gå runt hela dan & prata om att färga håret blondt igeen... vi vill)

the shooes..

Och snart är dom våra , snygga va ? ska beställas från .. det får ni inte veta haah ! :D /sessie & becca

om igår

Nästan ingen uppdatering igår. - förlåt! Men jag och lizette drog ut igår! Mys, vi gick och blev bruna höhö och så gick vi runt i vasastan. Vi va i vasdaparken där några sökte bråk haha seriöst?! :P men vi va kvar så snacka vi lite och så drog vi till prisxtra och köpte lite godis! :) Hell yeah! Sedan så satt vi vid vattnet och åt godis och lyssna på mjusic! Men nu så ligger Lizette ännu i sängen och halvsover. Kansek inte så konstigt beroende på att klockan bara är halv tio typ. Men har ju match idag,  därför är lilla becca uppe!


sötis!

tjabba tjena hallå

vi har blivit lite inaktiva på bloggen - vi vet. vi försöker, men tiden räcker inte alltid till.'

men iaf jag ska sova hos becca idag & tidigare idag var jag & handla med mamma, massa saker blev det.. ni får se sen ! men nu ska vi ut ett tag & så får ni reda på vad vi gjort senare.. åh det låter busigt va ? haha , puss / sessie

Kissie


smile!

ajdå..

"älskar min fina dubbelhaka!"

Taggar här ifrån nu!


dresscode!

facelook pussrebecca! :)

Just nu..

Så sitter jag i Emmas gothiacup tröja. Hennes gulliga mamma har precis gjort en inbakad fläta på mig :) Så fint enligt mig! Annars så har vi kollat på fotbollsmatcher från Gothia! Yeah that's the shit. Vad händer idag? - jo jag ska nog hitta på något med Sessie i think hon kanske sover hos mig eller något. Vi får se! Och igår asso ni vet inte hur mycket jag skämmdes! Emma tvinga mig att gå ut med rosa mjukisdress på STUREPLAN på kvällen! Och gå in på donken snacka om att man fick blickar -.- Aja!

Coolish

sexi mama

vi bjuuuder på oss! så seriösa så..! / puss r

yesterday

hade jag min blåa mjukisdress i skolan, konstigt ? Yes, men jag orkade värkligen inte sätta på mig ngt annat, den är så skön. i <3 it. / sessie

alexandra..





låten & bilderna säger allt, kärlek. / sessie

Long night

Hello :) har precis kommti hem till emma nu eller precis och precis? Orkade inte kolla på Emmas träning så medans den va så träffade jag Sara & Matilda! Vi hade det väldigt kul tills det hände en väldigt pinsam sak. hahaha. You wish you know ;)! Men vi ska snart ut igen emma har precis hoppat ur duschen och själv så ser jag inte så bra ut just nu! Vi ska förmodligen dra till donken, sedan så har vi andra planer för kvällen haha! :D here you got a picture on me som e tagen nu! :)

gud va långt hår det blir när jag sitter ner! *happy* =) / r

shop until' you drop

Hej, förlåt att jag inte bloggat på länge men here we go again!
Jag har klistrat ihop lite saker jag vill ha nästa månad. Men kommer dock inte kunna ha allt, tyvärr! Och jag kan inte räka bort saker, jag tycker jag behöver dom allihopp hah! Lite av det jag vill ha är jeans (måste) kostar väl runt 400kr får jag hoppas, ny skolväska från charmant kostar 600kr, skor 200kr (!), trosor från H&M 80kr, plattång från åhlens 400kr, bh från H&M 129kr,. Okej, nu ska vi göra upp lite här, som jag sa förut vill jag ha allting, men man kan inte få allt. Jag måste iaf ha jeans, det är bara ett riktigt måste så 400kr är borta där, sen är dom där skorna helt underbara, kan faktiskt inte motstå dom! En vit bh måste jag värkligen ha, jag har aldrig ägt en hel vit hah, så det är dags för det nu! :D Och eftersom jag ska sälja alla mina väskor måste jag ju ha en ny, har hittat några från charmant jag är helt kär i, speciellt den med "rutig" sak på, helt underbar i värkligheten, dock kostar den 600kr, men jag får ju lite pengar om jag säljer alla mina väskor så det ordnar sig nog! :)  Plattång är jag faktiskt i behov av, men jag har en nu som nästan är sönder använd hah, men den håller en månad till så den kan jag faktiskt vänta med, samma med trosorna, även fast dom är helt bedorande & kostar inte en förmögenhet (hihi) så kan jag vänta en månad med dom också. Men nu kommer det stora problemet, pengarna! Nu den här månaden kommer jag få en höjd månadspeng så jag får 1000kr (barnbidrag) jag får betala alla kläder & sånt själv förutom min ridning (eftersom den är så jävla dyr, över 10.000 om året) & min tennis som går på 4000 om året. Så mina intressen kostar väldigt mycket! Men jag har lovat mig själv att jag ska försöka spara massa pengar, försöka spara 500kr i månaden skulle vara bra, då kanske jag kan köpa min canada goose jag vill ha ! :D Tycker ni det här är att vara bortskämd, så ska ni veta att jag var värre förut, jag tackar mina föräldrar över att dom dragigt ner på kostnaderna, för jag vill värkligen inte vara bortskämd ! Shit va långt det här blev haha, det märks kanske att jag inte bloggat på länge ? (a) / sessie



Är med emma

Är just nu hemma hos Emma straaaaandberg :D haha, vi har vart lite på stan idag och ikväll haha fyfan va vi kommer ha det kul ikväll! :o förutom att ja kommer frysa ihjäl på hennes träning -.- men ska träffa någon medans haha! Eller kanske. För orkar inte sitta och kolla på en träning i en och en halv timme. Hur som helst så köpte jag ett par ursöta örhängen idag! små guldhjärtan :] Emmas träning börjar 7 och hon börjar fixa sig nu? Ja fixar mig typ en kvart innan vi börjar! Aja vi är ju inte precis värsta satsarlaget. Hare bra sötisar =)

me and emma

( man ser inte örhänget så bra ) / r

:)

Drar ut och träffar emma, har precis ätit också! men måste packa min lilla väska först för ska ju sova hos henne :) Puss / r

Ellen.. måste skriva av mig.

Om du någon gång skulle fatta.. hur jävla mycket du betyder för mig. Hur mycket jag älskar dig. Det är sjukt så mycket. Alla våra minnen det är som om vi kännt varann i evigheter men vi bara kännt varann i 1 år. Helt sjukt. När vi va på öland, när vi sov ute, när vi sov hos din morfar, när du va här på nyår. När jag alltid kunde snacka med dig som jag kan nu också när vi satt på kvällarna och snacka om livet vi berätta ALLT för varann. Men vet du vad jag ångrar mig mest av allt? Att jag nästan aldrig visat dig att jag älskar dig så jävla mycket. det jag önskar mest är att allt ska bli som förr. Förlåt för allting. När det blev så här.. det kändes som om mina ben bara föll mot marken och jag inte kunde komma upp. Jag behöver dig för att komma upp. Jag har gråtit så jävla mycket för att allting har gått snett mellan oss. Vi har haft dåliga dar där vi gråtit.. och när vi skrattat som mest. Jag saknar dem tiderna. Du var som min bästavän. Vi umgicks varje dag typ? Det svider så jävla mycket och bara tänka på våra minnen men det ska det göra. Jag tar dem slagen. Du kommer aldrig förstå men om du gör det så vet du hur jag känner för dig. Allting blev fel mellan oss.. Så jävla fel. Förlåt för allting. Ett liv utan dig fyfan! Du har lärt mig så jävla mycket jag har gått efter i dina spår. Men nu försöker jag verkligen få tillbaka dig. Jag vill träffa dig varje dag vill känna din trygghet. En gång var jag lycklig med dig vid min sida. Jag vill få tillbaka den känslan. Jag ska kämpa som Fan nu som FAN. juste nu kom ja på roligaste du vet när vi ba; vi springer ut till kossorna på natten så skulle typ tjuren jaga sönder oss :o vi blev skiträdda. Hur som helst. Jag försöker få tillbaka dig hoppas du förstår det. Jag älskar dig, hoppas du förstår det. Jag vill få tillbaka oss.. hoppas du också vill det.

Lyssna på låten. Den stämmer in så jävla bra. Låten går till dig. Syster.

"Denna låt handlar om kärleken till dig, tomheten du lämnade som finns här inom mig. Det känns som det va nyss kanske redan igår som du låg här i min säng och jag ruffsade till ditt hår. Det är bara inför dig som jag kan vara den jag är jag kan vara mig själv, utan nått besvär. Jag kollar dina ögon, kristaller som är klara utan dig vet jag inte var jag skulle vara. Det är med dig som jag hör mig hemma, med dig som ja ska va men nu när jag är utan dig så mår jag inge bra. Jag trodde du var ärlig du sa [du och jag föralltid] för du var hela min värld, du var mer än allting. Allt som ja tänkte på, tänker på än är att jag vill ha dig tillbaka hos mig igen. Men det finns vissa drömmar som man inte kan nå och det finns vissa känslor som man inte kan förstå. Jag älskar dig, jag saknar dig kommer aldrig glömma våra dar jag älskar dig, jag saknar dig kommer aldrig glömma våra dar. Jag vet att allt som jag säger, jag vet allt som jag sagt du är den bästakompisen som jag någonsin har haft. Det fanns en tid i livet som vi delade med varann vi gick omkring tillsammans och höll varann i hand. Jag bara sitter hemma ensam eller går omkring tänker på dig, kan inte göra någonting. För hur mycket jag än hoppas så är det inte här och hur mycket jag än gråter så tog du farväl. Du är en underbar ängel, som kommit ner men för mig är du allt, allt och mycket mer. Tänk när jag låg där och hörde dina hjärtslag tiden med dig, fan den e oslagbar. Låtarna vi sjöng tillsammans kommer jag ihåg, skämten som vi skratta åt och filmerna vi såg. Första kramen minns jag väl, den kommer jag ihåg vi satt på min sängkant och var väl ganska små. Jag älskar dig, jag saknar dig kommer aldrig glömma våra dar jag älskar dig, jag saknar dig kommer aldrig glömma våra dar."

öland 2009

när vi kommit hem från ett par skiiiitsnygga killar :)

hemma hos ellen , ja tora & ellen

När vi väntade på .....

så söt.

kossan <3 apa, hernilsson

ditt hem.

ditt och mitt rum på öland

HAHAHh du vet vad ja menar ..

hos din morfar

finns hur många fler bilder men det här får räcka. Hoppas du förstår. / rebecca

Ansiktsmask & hårinpackning

Ja det är ju fredag idag vilket betyder att jag slutar skolan grymt tidigt! Så jävla skönt :) Kände mig så jävla ofräsch i skolan så när jag kom hem så tog jag bort allt mitt smink och satte i hårinpackning och har nu på mig en ansiktsmask som svider som in i HELVETTE! :( Men ska ta ut hårinpackningen och ansiktsmasken snart! Så kommer jag ha len hy som en persika :D Ska ut och sola sen det är rätt varmt ute just nu! Puss

sexigt -.-

Tired girl

Gud så tired jag är!
Har kollat på idol och så spelade jag ju match mot Älta för cirka 2 timmar sen? Eller haha.. Vi förlorade iallfall med 4-2 :( Men jag gjorde 2 mål! Men ett mål räknades bara -.- Så det va ju lite synd lalala. Är ju skiiiiittrött så skriver lite konstigt haha! Men imrogon så ska jag sova hos min tvilling EMMA STRANDBERG! I love her so much! Vi kommer ha det very funny imorgon! Skriver innan ja går och lägger mig för ska öva på engelska läxan lite till. Puss rebecca :)

Känner du samma sak just nu?

circles never end, so here we go again

oj oj oj, har ingen blogglust hörrni. ni får stå ut, förlåt idag igen!
behöver bara säga lite om dagen, var i skolan & va duktig som vanligt (a) . Sen efter skolan åkte jag till stallet direkt, gjorde lite läxor på tåget ( my bussy life ) & sen när jag var framme så hjälpte jag till lite med dom små, skötte & mockade. Vid 18.00 hade vi som jobbar i stallet möte, fick nya tider jag ska arbeta på. Nu har jag dragit ner på dom till ynkliga två dagar i veckan, fast jag hjälper ju alltid till med allt ändå ! :) ni får ha det så bra så hörs vi snart igen :) / sessie

kärt barn har många namn..


jag har några smeknamn, vilket tycker du passar mig bäst ?
Sessie , Lisa, Lisipotta eller Lotta , haha så dåliga smeknamn men det är det jag kallas för mest.
/ sessie/lisa/lisipotta/lotta hahaha :D

dålig dag

Är skiiiittrött :( Vaknade kl: 06.00 idag för att dra t mamma och hämta kläder och sånt! Så nu är jag hos mamma och har itne ätit ett skit.. är jävligt sur också och har ont i magen. Och mitt hår ser ut som om jag levde på 1300 talet. -.- / pussar r

haha godnatt!

älskar dig Emma <3 puss r.

Visste inte att man kunde ha så kul med en munk! ...NOT


sweet

OH! sexy moma


Stolt fotograf! :D

Grr..

är trött , trött, trött !



saknar dig stumpan, snart har jag tid för dig med! håll ut älskling !
är skit trött & måste plugga idag! Hinner tyvärr inte med bloggen, kanske senare, förlåt !
/sessie

vardagslivet

Hello bitches!
Har vart i stan en stund med Lizette! Lizette får berätta:) Annars så va vi på fridhemsplan och det fanns en übersöt kofta där, som va från gina tricot och den säljs inte längre och kostade bara 65 kronor! :D Ska köpa den lugnt imorgon! Sedan så behöver jag en mascara också så det köper jag nog också imrogon om jag hinner! Har ju match imorgon eller jag sätter iförsig igång med fotbollen igen tomorrow! :) Aja hörs snart babes!

puss r.

Dresscode


Lite slapp sådär! Strumpbyxor, kjol och tubtop! :) lätt men snyggt!
Måste sminka mig nu, och äta frukost! Pussrebecca

Sveriges vanligaste fråga?

Sitter här och funderar på hur mitt hår ska vara.. Det gör nog alla egnetligen! Nästan alla skriver vilken färg dem ska ha och ja! Så nu funderar jag själv på det! Ska jag bli blondin med snelugg eller raklugg? Eller ljusbrunt hår med snelugg eller raklugg, eller mörkbrunt hår med snelugg eller raklugg.. Haha började bli lite tjatigt "( snelugg eller ..." ) haha!

I vissa stunder vill ja va mörkbrunett till rak lugg! Sedan ibland så vill ja vara blond med snelugg.. det här är svårt! :( Skriv en kommentar så har du hjälpt mig på traven vad du tycker! pussr

Ingen har sagt ngt ?


Det här är mina färgglada favoriter från nya kollektionen på cocoo.se ! Hur fint är det inte att gå runt med ett sånt här på armen när alla andra klär sig svart & dystert ? Eller om du någon dag känner att du har en väldigt tråkig outfit är det bara att byta fokus, till armbandet tex ! Hur bra som helst!


Storbloggaren Foki har ett sånt här armband för att visa att hon älskar sin blogg , älskar du också din blogg, då är det här perfekta armbandet, eller hur ? Ur gulligt!

Jag har många flera favoriter från cocoo, det är ju bara att gå in på sidan & kolla runt lite så hittar man jätte gulliga smycken! Jag kan inte göra något annat än rekomendera den här siten ! Visste ni att det är bara en tjej som driver cocoo.se , jag tycker hon är värd all cred på jorden! Gå in & beställ!
(har ingen märkt att vi faktiskt sammarbetar med www.cocoo.se nu ? Bloggens första sammarbete!)
/ sessie

Mina små inköp idag..


Kjolen med stort K typ ! Så söt, tycker ni inte? Om ni inte är helt efterblivna så har jag & rebecca likadana. Kom ihåg att vi var först, det här är väl en kjol alla kommer ha senare, eller vad tycker ni ? Den kostade runt 200 - 300 & kommer från en butik vid hötorget (kmr inte ihåg vad den heter) . Köpte också likadant läppglans som becca & ett par guldiga ringar från Bikbok (ni får se ngn annan gång) . Nöjd är jag ! / P&K sessie

update !
kjolen finns i olika färger, jag & rebecca ska köpa svart & grå också. det här är våran kjol bitches. (hoppas intresseklubben anteknar som förra gången ?)

Espesso House & Rebecca Berglund



Hej alla ! Nu har ju redan becca berättat om våran dag men ja. Efter skolan hade jag styrelsemöte, var väl inget speciellt, vi ska tydligen gå runt i alla klasser & presentera oss för vi måste synas mer, pinsamt men jag står väl ut haha. Det är ju ändå jag som kommer få bestämma vad vi ska göra på alla tema dagar, eller inte bara jag, utan styrelsen! Nog pratat om den. Efter mötet träffade jag becca vid fridhemsplan & vi drog till espesso house (favorit..), pratade om allt möjligt & så. Senare gick vi runt lite på stan, köpte lite saker jag ska visa er sen. :) / sessie pessie

Svar!

Anonym om HOT:

varför byter ni design """" EXAKT""" hela tiden -.-
aså ni gör det 24/7

IP: 80.216.34.201

Svar: Antagligen för att vi har väldigt bra fantasi! Vi kommer på nya saker och tröttnar på det gammla, men håll ut för det kommer ännu en till snart ;) 24/7 vet jag inte direkt om vi gör.. Men väldigt ofta! Puss

Härlig dag!

Gud vilken härlig dag! Jag och Lizette åkte in till stan, satte oss på Espresso House och jag tog en Chailatte, my favourite! och så tog Lizette en firpino tror jag att det heter? hehe! Vi satt där en lång stund satt och snacka om allting riktigt mysigt ;) Men om vad vi snacka om det kommer ni aldrig få reda på. Vi tog däremot lite bilder med hennes system, så dem bilderna kommer väl antagligen upp i bloggen snart? :) Hihi fick ett hjärta i min chailatte :'] Gulligt! Iallfall efter vi fikade där så gick vi mest runt lite i stan. Mys träffade även Ellen där hehe. Men är det någon som vet vart det finns söta små höstkoftor? :( SKRIV! here you got the pictures!

Köpte ett örhänge som ja ska ha där uppe alltså där jag har hål nu (när jag får byta.. 3 oktober! )
superbra bild också.. ;)

Ett läppglans från h&m också! var bara tvugnen haha.. 20 spen tror jag (?)

Sedan än supersötkjol! Hihi den är mycket finare i verkligheten!

i Just love it! / pussrebecca

HOT

Har precis kommit hem! Slutade kvart över 2.. bara jag som älskar tisdagar? :D haha! Lizette är på  något tråkigt möte i skolan men sen ska hon ta med systemkameran så ska vi gå till ett fik och va lite i stan :) Så självklaaart, får ni ju bilder efter det! Kanske inte så nödvändigt att lägga ut en bild  på mig nu är skit varm så ja ligger i bh & troser.. och äter CRUNCHY! :D me <3 Skriver innan ja går ;) Puss
crunchy.jpg crunchy image by Tessy123
( från google ) puss r

Like Sessie!

Måste göra läxoor blää! :( och spanska också.. Jag som inte kan ett skit " Hola, mi llamo rebecca..? " YEAH i think that was right! Haha men typ det ändå jag kan? Fattar nooll blä kommer få IG i det.. Hörs senare, om inte imorgon! :D

hahaha glömmer aldrig, när jag fyllde år i London och ALLA folk som va där som ja inte ens kände på "Hard rock café " sjöng för mig och ja va tvungen att stå på en stol.. Haha! pussrebecca

orkar inte blogga..


hej, förlåt jag hinner värkligen inte blogga idag. Lägger in en bild ist haha, :D Ni får ha det så bra, måste plugga nu ! puss sessie

haha..

Haha okej ja ger mig! Men jag är INTE inklippt i bilden! Utan jag är på ett waxmuseum! ;) haha. Vissa reagera lite stort :o hahahhahahahha.. / r

-

Ska ut och käka middag me familjen! ska möta upp alla klockan sex. Godbye bloggen! / r

OMG!!!!!


Vet ni ? :D ja ska kanske till THAILAND på höstlovet!
Fatta hur jävla kul ja kommer ha det där då? :) Ska bli brun som en pepparkaka och inte komma som en blekfis till sverige, shoppa, bada på kritvita stränder, snorkla, träffa apor (hehe), äta Thailändsk mat och ja.. Underbart! Någon som vill följa med ? höhö
/ happyrebecca

Kom precis hem..

Kom precis hem, följde med Sofia hem efter skolan! Vi snackade om allting och så snacka ja lite med angie i telefon. Så ja tror allting är okej nu mellan mig och henne.. Hoppas det! Hon är ju trots allt min bästavän! Hur som helst så larvade jag och sofia oss lite med kameran så bilder coming ..;)! Annars så har det väl inte hänt så mycket? :) Tror att jag kommer få Photoshop av min mammas kompis så i'm very happy! Han är ju dataexpert också så såklart att man inte tackar nej? ;) Haha! Hörs snart igen! Puss

Ny noppade ögon bryn! ELLER INTE!

/ PUSSR

You didn't know this!


Ser ut som en .. ja vet inte vad!
Men vem är det på denna bild? är det inte will smith?
/r

London 2009 saknar.


jag har sett englands drottning NANANANANANA!

sexy moma

vid någon sjö

ja 'n angie

(:
/ r

me and my thoughts..

har ni någongång kännt er så otroligt nöjda med er själva & sen bara rasa ner, från toppen till botten typ ? Undra igentligen vad som gör att man bara faller ner, att man bara vill gömma sig helt & hållet. När jag känner mig på botten är ett utav mina "tecken" att jag gömmer mig i smink, lager på lager, blir aldrig nöjd. Man säger att självförtroendet kommer från det inre, men är man skitful, kan man har ngt självförtroende då? Alla säger att insidan räknas, men utsidan ser man ju först. Jag önskar varje dag att "om jag skulle se ut som henne skulle jag älska mig själv", "shit va fint hår, ge mig!" eller "fan, va sött ansikte, så vill jag också se ut",  tänk om jag bara skulle kunna vara nöjd med mig själv för en gångs skull! Var ju det för bara några veckor sen, accepterade mig själv som jag var. Sen hände någonting & nu är allt bort blåst, jag vet ju vad det beror på. Jag började jämnföra mig med alla andra, började fatta att alla är så mycket bättre än mig & hur mycket sötare alla är. Nu tänker ni säkert att jag är fett beroende av utseendet & vad man gör, och jag är det till en viss del, men det tror jag nog alla är. Man ska inte jämnföra sig med andra & det vet jag, man duger som man är. Vad ska man göra åt saken igentligen? vart vill jag komma med den här texten? ingenstans faktiskt, haha. Jag ville bara att ni skulle få en möjlighet att veta vad som pågår i mitt huvud just nu. Och det är just det här, att man ska inte jämnföra sig med andra, det vore igentligen förbjudet fan. För om inte jag har en sak , har jag en annan sak inte den personen har. Det är samma sak att allting händer av en andledning, te x på klubberiet, det kanske blev så för att vi ska få vara med om ngt roligare senare eller det kanske skulle hänt ngt där inne, vem vet? det hjälper att tänka så, när man te x inte får gå på ngt, inte har pengar elr haha, det låter så töntigt, men det är så jag lovar! Och vikten har en stor roll i sjävförtroendet tycker jag, vikt är svårt så är det bara, det behöver vi inte fördjupa oss in i. Fan jag vet inte vrf jag skriver det här men nu blir det lite samlade förvirrade tankar här, stå ut!
/ sessie

My day


Hej alla! Vid 2 tiden idag så hämtade mamma upp mig & vi åkte & fikade på espesso house (som öppnat vid torhildsplan, farligt nära). Tog en farpino såklart, min favorit kan man lungt säga asso. Sen skulle mamma ta ett foto på mig, självklart fjantar jag mig till 100% men några seriösa, och då kom ett annat problem, mamma kunde inte fota värkligen! Och jag kunde inte le normalt eller något, så det blev skit fula bilder men men. Iaf, där satt vi & snackade, brukar inte snacka med min mamma så mycket, men det har hänt ganska mycket på sistone, har inte haft tid att prata med henne så det gjorde jag nu! Sen gick vi upp till maxi & handlade, jag köpte en ny tandborste, förvaringslådor & värmeskyddande spray, eller jag köpte inte, mamma gjorde haha. Men tyvärr så kom inte värmeskyddandet med i våra påsar så jag ska tillbaka nu i veckan & få ett nytt. Sen åkte jag hem, träffade rebecca & vi gjorde designen & snackade massa också. Vad tycker ni om designen ? kisses, S

Dresscode A N D Facelook


Kläder för idag!

Facelook- ser ut som ett spöke -.- PussR

*PUST*

Herregud! - Har precis städat hela mitt rum. Har dammat, damsugit, sorterat saker, slängt saker, flyttat om saker, och ja allt! Så är skittrött just nu men ska strax gå och äta mellanmål haha och sedan gå och fika med familjen! Älskar söndagar men ändå hatar dem .. Tänkte göra något kreativt senare. Men vet inte vad. Kommer på det snart! Men är så snäll nu så här får ni bilder! ciaorebecca


Just nu

Monas kamera funkar inte att lägga in "outfit bild" så gör det när jag kommer hem. Men vi har ätit en lång frukost och Mona är skitstressad för hon ska ta tåget om 30 min och hon bor 2 min från den och då åker jag också hem! Vene om ja träffar Lizette idag, kanske blir en helt "ta det lugnt dag" haha. För just nu är jag väldigt..


TRÖTT! / r

host , host ...


glömde berätta om igår, som jag skrev så räddade kelli & fredrika min dag, jag mötte upp kelli först , sen mötte vi fredrika & vi var i stan, jag köpte en liten smink väska att ha i väskan, är så trött på att mascaran ligger längst ner & pudret någonannanstans, ja ni fattar. Så det blev en från H&M för ynkliga 30kr hah. Sen mötte vi upp linn, och vi prövade skor tills dom skulle stänga, inga skor blev det eftersom jag är helt pank.. men men. Sen finns det en väska från charmant , skitfin som jag & fredrika velat ha i åratal känns det som, och så finns den i souk vi tänkte köpa dom för det var betala för 1 ta 2 nivet, och sen har souk stängt ?! det var typ bästabästa, där fanns ju fett bra butiker, eftersom vi är lite mongo fick vi damp på stan & typ skrek haha, sen hittade vi en charmant butik, såg den där väskan sprang in, prislappen 600kr.. så fan, det blir nog ingen sån för moi men den är sjukt fiin!

Sen åkte jag hem, åt med familjen & sen satt jag å nördade här typ halva natten haha. Och idag vid 2-3 tiden ska jag träffa mamma & fika med henne och handla lite saker heh, vet inte om det blir ngt till mig men det återstår väl att se haha, :D Fast jag mår fortfarande dåligt, har jätte hemsk hosta.. kram lizette

morning

Har precis vaknat och ja och Mona bråkar som vanligt.. Hur som helst så ska vi äta frulle snart och sen så ska jag typ hem när Mona ska till sin dans. Ska träffa Lizette idag och vi hittar säkert på något roligt :) Tänkte bara visa att jag lever .. eller nästan jag började blöda näsblod -.- pussrebecca!


Rebecca Berglund

Vem är jag? Jo jag heter Rebecca Berglund, även kallad, "Becca, Beccis, Beci" och ja massa olika saker! Kalla mig vad ni vill ;) Är 13 år och bor på Kungsholmen samma som sessie. Mina intressen är mest fotboll ( som ja spelat i cirka 6 år ), vänner, och shopping! Kan aldrig sluta älska shopping är alltid sprattlig för det och hittar nya saker jag vill ha hela tiden. Någon som känner igen sig? Annars på vardagarna om det inte är aktiviteter så umgås jag med mina underbara vänner, hitta på mysiga saker och självklart lägga ner tid till här på bloggen! Fika är nog ett av det mysigaste som finns enligt mig. Att sitta på ett gammalt fik med massa ljus och en varm chailatte älskar jag! Annars så älskar jag att hitta på nya saker, som tex: sy om något eller kanske testa om saker med annat. Min familj består av min kära mamma och min älskade pappa och min storebrorsa som jag bråkar med nästan hela tiden (?!) Hoppas ni fastnar här på min och sessies blogg, och följer oss via bloglovin! Många pussar.

Lizette Frida Särndahl

Lizette Frida Särndahl heter jag men kallas sessie. Jag är en tjej på 13 vårar & går då i sjuan nu. Bor i sthlm's innerstad på två håll. Mitt största intresse är ridsport, eller hästar över huvudtaget. Jag rider på ers där jag också jobbar & sköter om världens finaste lilla ponny, henne kommer ni nog få se mycket av här i bloggen, hon är en skimmel på 9år & är hela min värld. Har tagit hand om henne i snart 2 ½ år & kommer nog aldrig släppa henne! För övrigt brinner jag för fotografi & har gjort det några år tillbaka, fotar med min canon eos 400D & är riktigt nöjd med den kameran. Foton är också en grej som dyker upp mycket i bloggen. Sen älskar jag att shoppa (som nästan alla tjejer?) & stora passionen är då kläder & skor. Gillar att hålla igång också, spelar tennis på fredagar. Umgås, resa & prata ligger inte långt efter det andra. Min familj består av min tvillingbror Philip, mamma, pappa & kissen oddy. Det är också jag som står för desigen på bloggen, är det något som inte funkar eller så är det bara att skriva en liten kommentar så försöker jag fixa det.

( VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG! )

Sitter nu här hemma hos Mona. Ska sova här idag :) Hur som helst så har jag vart i stan hela dagen idag! Har vart med Noppin, Jeanette, Mona, Theresa, Jovana, Marilyn & Katte. Vi gick i affärer och hade det skit roligt och självklart så börjar jag om Mona tjaffsa haha! Men sånt händer :) Jag letade överallt efter en "höstkofta" men nej hittade ingen! Så ska försöka att hitta en någon annan dag.. Någon som vet vart det finns en fin och billig kofta? :D Haha.. Hur som helst så efter vi vart i stan så drog vi till söder och gjorde SJUKASTE videorna! Haha alla typ pissa på sig, men ni får nog inte se dem! Eller kanske "klipp 2" (den roligaste) enligt oss! Sedan så köpte Jovana en Pizza så gjorde vi typ bondgården där på restaurangen och alla blev skit sura. Hahaha, så drog vi oss hem vid åtta och gick och tjafsa på tåget osv.. vi drog till filmkedjan och hyrde en film ni får se sen vilken ;) och så köpte vi chips! Så nu så ska vi ha en liten myskväll! Puss på er allihoppa! rebecca

Noppin & Jeanette

Hela bunten

Smart?

Theresa, Jeanette, Marilyn, Jag, Mona & Jovana

Marilyn & Mona på pizzahut

Theresa, Jeanette and me.

haha vi hade tråkigt!

Tröjan jag köpte! ( den är mycket finare i verkligheten! )

måste ... bara ..


säga en sak haha, :D eller tipsa er rättare sagt. Tjejen på fotona heter anna, (hur söt ?!) har kännt henne i typ hela mitt liv, tyvärr ingen vidare kontakt längre, men hon spelar i becca's fotbollslag bla. Jag gick på fridhemsskolan med henne men slutade i tvåan, men det var inte det jag skulle säga utan jag vill att alla som ser detta ska gå in på hennes blogg och kolla runt lite, www.naannah.blogg.se , för hon är otroligt go tjej & förtjänar alla kommentarer hon kan få. Saknar dig anna, keep up the good work, eller hur man säger ;) <3

ang den lilla bilden, jag sitter där brevid henne (om det är rätt bild) hemma i min gammla längenhet, det var nog för tuusen år sedan men jag kommer ihåg fotot jag hade pyamasparty (nördigt jagvet, men jag var typ 6år ?!), haha tittar man på det fotot kan man hitta anna, nina, clara, sara, amanda, michaela, ebba, elsa, emma & några fler, det är så synd att jag inte har ngn kontakt med nån utav dom elr jo med catti faktiskt :)
/ lizette

svar på fråga

fråga: var har du köpt jackan :O
svar: H&M

fråga: vrf svarar ni inte på frågerna som ni får ?!
svar: det gör vi visst, dom här två frågorna är från en & samma ip nummer, hade inte sett din fråga förrens nu.

alla har ngt att göra...

förutom jag ! och det suger. ofta jag ska sitta inne en sån här dag ? solen skiner & ja, usch vad jag hatar det här. Men ingen kan ju. fan fan fan fan fan.. :( kelli & fredika räddar mig ! (a) <3
/sess

-

Beat me, hate me, You can never break me. Will me, thrill me, You can never kill me. Jew me, sue me. Everybody do me! Kick me, kike me, Don't you black or white me. Tell me what has become of my life. I have a wife and two children who love me. I am the victim of police brutality, now. I'm tired of bein' the victim of hate, You're rapin' e of my pride.  Oh, for God's sake, I look to heaven to fulfill its prophecy... Set me free! Tell me what has become my rights, Am I invisible because you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of bein' the victim of shame, They're throwing me in a class with a bad name, I can't believe this is the land from which I came. Skin head, dead head, Everybody gone bad, Situation, speculation. Everybody litigation. Beat me, bash me, You can never trash me, Hit me, kick me you can never get me

Rebecca Berglund


På bilden: Rebecca Berglund Foto: Lizette Särndahl (jag)

Bjuder på en favorit på rebecca som jag tog när vi var på Tranholmen i somras, vill ni se mer sånna här foton ? :)

i love you, little tshirt !


Seriöst, den här tröjan ska jag ha ! Har alltid velat ha den, men den är lite dyr för en tshirt (tkr jag iaf), så jag har aldrig haft pengar, men när jag får min månadspeng (som kommer höjas i slutet av månaden till 1000kr, jag är lycklig) så kommer jag slå till! Den kommer från h&m & kostar 150:- visst är den fin ? vill ha, vill ha, måste ha! / sessy

Jag är kär


..i dem här små söta armbanden & ring! -
Det första armbandet är så gulligt! Ett litet hjärta och peace märke. "love n peace". Det andra armbandet är sjukt snyggt till en snygg ouftit, med nitarmband. Ringen är den inte hur sweet som helst? så söt! Sedan det sista armbandet lite kul haha.. jag och sessie borde skaffa såna ;)
pussrebecca

fan, det fick ju inte bli såhär..

"When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race, But I already won first place
I never thought I'd fall for you as hard as I did
'Cause boy you came around and you knocked me down"


/ sessie.

myskväll

Har precis kommit hem, glömde skriva innan ja gick ( förlåt.! ) men jag mötte upp Matilda och Emma, mina coolingar! ;) haha. Vi gick mest runt här omkring och så drog vi till daglivs och köpte godis och naturgodis, och vem vare som köpte naturgodis? - jo jag såklart! hehe..Men vi hade det trevligt och drev med folk och så drog vi hem till mig satt på min gård och snacka om allting riktigt mysigt och skönt att prata med någon! så åt vi självklart godiset! Det kanske inte låter så roligt men det va jättetrevligt! :) Tyvärr så blev det inga bildeer sorry:/ Hörs snart igen! pussrebecca

TGIF

Kom precis hem, har vart i stan med Jeanette, Noppin och Jovana. Kom dit runt halv 7 så det blev väl en halvtimme? Eftersom allt stängs vid 7! Jag tycker att dem borde stänga 8-9 kanske? Men tyvärr så hann vi inte kolla i många affärer och jag hittade ingenting! Men ska dit imorgon igen med dem! Så då får man ju hoppas;) Fick föresten 200 av mamma så det va ju också snällt :) Sedan så har jag försökt fixat vår design lite.. men jag suger på att göra det här. Drar ut senare ikväll för att träffa Jeanette & Noppin, skriver innan jag går! Puss / R

Nails fix


Inget nagellack på ( lösnaglar )

tog på ett nagellack som va lite rödrosa ser mest rött ut på bilden..

På slutet så tog jag ett silverglittrigt nagellack och fyllde på över.
Tadaaaah! haha vad tycks? :) / r

11 september..

och jag tänker på alla dom som omkom för några år sedan. Det här får bli dagens bild & dagens hälsning får sorligt nog bli rest in peace. <3 / S

finfint





Tog den bilden för någon dag sen och sedan när jag gjorde skugga så märkte jag hur cool den va =) Ja e bääst! haha! Lizette när du ser det här.. Kan du ändra brädden på bloggen ;o ? Loveu pussrebecca

Ja kan nått som inte du kan ha - ha



haha vet inte vad ja lyssnade på x) men är man inte grym? :o / r

Rebecca / igår

Som ni vet så skrev jag typ inte igår? Men direkt efter skolan så va ja med Sofia och Mona. Vi drog hem till Mona i spånga tror jag, och dem borde skitfint! ;o ( dem har flyttat ). Men vi åt middag där och senare på kvällen drog vi hem till Sofia för ja och Mona skulle sova hos henne, så åt vi popcorn och hade roligt! :D

yes !


loggade in & möttes av dom här kommentarerna, blev jätte glad värkligen tack! Och när jag kollade på kommentarerna i arkivet (nivet?) var det yttligare 5 st där ! Ni är så söta, taaack ! :D Fortsätt såhär ! Och vi har skrivit 320 inlägg, inte dåligt ? Jag tycker vi ska ge oss själva en stor applåd, visst ? :) Två länkar till två tjejer som tipsat om plattång, båda dom sa samma sak, att den rosa är jätte bra. Ni har övertalat mig, den blir det nog! www.saraborg.blogg.se & www.naannah.blogg.se ! Och förlåt för att uppdateringen har varit lite kass nu ikväll, vi blir bättre ! / sess

cocoo.se


vet inte hur länge jag har väntat på det här ! Coccoo.se är en helt underbar internet affär som säljer smycken! Fina som tusan är dom också! Har alltid velat ha några armband där ifrån (är ju helt tokig i armband) men har aldrig beställt . Nu har dom äntligen öppnat en affär på södermalm här i sthlm, och det var väl på tiden eller hur ?
Bilder: www.coccoo.se (där du också kan läsa mer om affären!)

och nu kommer lite utlovade länkar, ni som tipsade lite om plattång & hårförlängning! Men mera tips tack, självklart får ni forfarande en länk om ni tipsar ! http://sofiaproppis.blogg.se/ , http://bellez.blogg.se/ & http://kellsi.blogg.se/ . Grattis tjejer (skämt osidooo..)

shooee

vaknade för typ en halv timma sen, najs va ? :) Alex sa nyss att dom hunnit jätte långt i typ tre ämnen så jag kommer få plugga som fan sen, jag hatar att vara sjuk! Iaf, febern har fått ner otroligt, huvudvärken har också gått ner, halsont är på högnivå & lingonvärken är hemsk. Nu har ni fått en härlig update hur jag mår, haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men det visar sig väl ! Jag känner mig lite "bloggig" idag så det blir nog en underbar uppdaterings dos idag tror jag, fast vem vet ? :) / sess

Life is hard

vad har hänt?

Bästavän? /r

du är hemskt saknad..

vet inte om jag orkar en dag till utan dig, allt är bara så stressigt för oss båda två,
jag har sagt det i typ ett år men jag vill värkligen till dig nu, allt ska vara som förut.
det känns som om det var en evighet sen vi träffades, och det var det typ. Jag kan
inte leva utan dig och det vet du. En del av mig saknas och jag vet vrf. Det är du som
saknas så otroligt mycket, när jag pratar med dig, frågar vad du gjort idag, när du
svarar så känner jag igen den där vardagen, som du & jag delade förut, alla dagar
i typ 3 år, som det alltid varit du & jag. För du & jag har alltid tänkt samma, varit
på samma nivå, du är min andra halva & vi har lovat varandra att aldrig glömma
varandra & att aldrig svika. Och vi har hållt det & det kommer vi göra det vet jag.
Men det är så svårt att vara utan dig varje dag, leva ett olikt liv. Jag ljuger för mig
själv att vi klarar att träffas varje dag fast vi inte går i samma skola, men det blir
för stressigt. Och vi vet det både du & jag. Vi vill så gärna, men läxor, intressen &
allt sånt, tiden räcker inte till. Och jag klarar inte att träffa min allra bästavän en
gång i månaden, det är för svårt och du har sagt att du känner samma sak. Jag
känner värkligen för att byta skola men det är ju också svårt att lämna alla i rålis,
och du tycker ju samma såklart, att lämna alla i jensen. Så, där är en till sak som
vi tycker likadant om, eller hur ? Men jag önskar bara att du & jag var som förut,
jag älskar dig allra mest & det kan fan ingen ändra på, någonsin. Du är min andra
halva & min allra bästavän. Du vet hur mycket jag behöver dig så jag behöver
igentligen inte förklara , men jag gör det ändå. Leksak funkar inte utan batteri.

du fattar inte hur mycket den här gammla, hemska
bilden betyder för mig asso, haha. / lizette

fuck off -.-

Åkte hem från skolan på rasten för att gå och äta något, Alex följde också med så tog vi några mackor och snackade lite skit :) Sedan så började hon sin lektion typ efter 20 min så hon va tvugnen att åka och så började min lektion lite senare, sen när jag precis ska gå så råkar jag slå till mig med kameran.. KLANTIGT! så nu så har jag blödit näsblod och har blod över kläderna.. INTE KUL! men skönt att jag slipper en lektion! min nästa lektion börjar 2 så då åker jag!


fuck yoooooou / r

Ny plattång ?

Är nu riktigt trött på min gammla som kommer ifrån ngn konstig affär , kostade bara 150 kr och har hållt i ett & ett halvt år! Applåder till den ! Men nu har den nog passerat sina bäst-före-datum och det är dags att jag skaffar en ny. Frågade min frisör idag och han sa att jag skulle satsa på en GaMa, har kikat runt lite på internet och dom värkar hur bra som helst. Men jag har en som jag tror är ännu bättre, jag är liksom kär här, i Vidal Sassion Nano Tourmaline & Ceramic !! Kostar runt 400kr men den håller ju!  Riktigt sugen på den rosa eller den lila, men vi får se, vill ju ha så mycket annat oxå (bla en väska, skor, kläder & sånt ) ! Måste tänka lite innan bara alla pengar rinner ut ur mina händer (som det alltid har en tedens att göra hih..)

Om det är någon som har en sån här där hemma, vad tycker ni om den ? Något jag borde satsa på kanske? / sessie

hejdå

hejdå pallar inte nu. Saker har hänt, hörs imorgon. /r

Höstmode



Fotograf: Ellen  
Vad ska ni ha på er till hösten?
- Själv så syftar jag på att gå runt med smycken, converse skor eller vanliga knytskor, med en mysig kofta och ett par thighta jeans. Precis som den här outfiten! Självklart så lägger jag till små söta örhängen och en gullig liten vit mössa som gör så att man ser lite mer höstaktig ut! Skulle också kunna tänka mig att gå runt med strumpbyxor ( tjocka ) med vita converse ett långt linne och en tjock kofta och skinnjacka. Aldrig fel det häller..

Så berätta nu.. vad hade ni tänkt er till höst?
/ rebecca

tre rosa bilder & ett fult hår


har börjat redigerat massa bilder nu på sistone, men vafan det är kul! Den här gången får ni 3 rosa bilder på lilla mig i min nya frisyr, som jag inte gillar ! Blev väldigt kort & luggen ska vi inte prata om.. jag ser ut som en kille i uppsatt. Men det kanske blir bättre sen hoppas jag! nån som vet om man kan färga en nästan platina blond hårförlängning till mellanbrun färg ? hör av dig, du får en länk ! och btw blir jag hemma imorgon med, min feber har höjds lite och är uppe i 39,5 och vissa sa att jag bluffar ? noway suckers. / sessiiiiie

facebook test..

åh , alla dom här facebook testen brukar ljuga men det här är ju saant! hahaha , :D

Nytt i garderoben..!




Jag fullständigt älskar dem!
Bara det att det ser ut som jag clownfötter.. har ju precis kommit hem från cirkusen. Men det ornar sig måste bara töja ut dem lite! 700 kr tror jag att dem kostade. / rebecca

in our life..

sessie - ooooh yeees, spara 1000 så shoppar viiii !
rebecca - hihihii! Men det är framöver dåra
sessie - när får du pengarna ?
rebecca - typ slutet av månaden
sessie - PERFEKT ! vad vill du ha ?
rebecca - va menar du?
sessie - jag vill ha en ny plattång, min suuger, funderar på den dära rosa du vet
rebecca - nej miiiiini
sessie - sen en ny väska... HAHAH JAAAA MIINI !
rebecca - jag vill ha.. skärp, skor, kofta och hm.. smink !
sessie - SKOR SKOR !! high heels it is, expensive...
rebecca - höhöhö
sessie - jag vill ha en väska jag sett på ngn random affär i souk, dom kostar runt femhundra, men det är ta två betala för en, och då blir det bara 250 ?! och det är skit snygga väääskor.. me like

så lät det för några minuter sen, konstigt att du & jag vill samma saker hela tiden, eller hur syster ? :D så i slutet av månaden blir det shopping kan jag säga. Då blir vi ju rika som fan asso ! Hej skor, väskor, plattång, kläder, smink & you name it ! / sessie

Clear!




Från att ha mjukiskläder och sliten till att bli färdig och fin på 5 minuter!

Gör såhär:
Smink: Sätt lite concealer under ögonen vilket gör så att du ser piggare ut med brunt / rött puder.
Kläder: Sätt på dig ett par thighta jenas med en snygg jacka som täcker tröjan, ( vilket betyder att du inte behöver ha något speciellt som baströja.
Accecoarier: Tillsätt gärna ett par långa örhängen i vilken färg som helst och kanske något färgglatt armband. Sätt gärna till en halsduk bara för det ska bli lite mer finfint.

Allt det här hann jag på 5 hela minuter, är jag inte duktig? Lyckades jag? Puss / rebecca

Saker som ska göras..

 Byta kläder! ( har mjukiskläder på mig..)
Åka in till stan där jag ska köpa .. ni får veta senare!
Lämna tillbaka filmer jag hyrt (innan sex?:o)
Sätta på lösnaglar!
Titta på en tapet som jag ska köpa framöver!

Så nu har jag en hel del att göra, ni kommer få suprice på vad jag köpte! :) Jag kommer iallfall älska dem! Sedan så sätter jag mig väl framför tv och kanske köper en chailatte på hemvägen? Who news? Puss / becca


" dony worry, be happy! "

söt ju ?!


det är dessie, fyfan vad söt hon var DÅ nu ser hon ju ut som en h*** .. ursäkta men sanningen är inte alltid lätt. men håll med om att hon faktiskt var söt då ? :o / s

Nu så ska jag kolla på ..

Honey..! / r


ska inte färga..

jag ska inte färga, utan bara klippa mig idag, men det är lite sjukt hur blond jag var back in the times.. längtar tillbaka ! tycker ni jag ska vara blond eller brunett ? själv vill jag bli jätteblond, inte som på bilden där är det lite gult men jag vill bli jätte blond på ett fint sett heh :D  / sess her self

Vill ha i vinter..

har ju redan en fjällis, funderar på att sälja den & köpa en goose ist, eller så vill jag ha en fjällis i svart eller ngn finare färg än min fjortisröda.. fast jag älskar min röda samtidigt.. skulle jag få en goose skulle jag vilja ha en biege ! :)

/sessiie

Hemma med 39 graders feber..

Hej, its me, the sick girl is talking.
Jag ligger hemma med trettinio graders feber & ett huvud som gör så sjukt ont så det är inte sant asso. Hostar gör jag också, pappa tror att jag fått svin influensan , men han är ju som han är, alltid orolig över allting som jag gör eller hur jag mår haha. Men ja, idag har det då inte hänt så mkt hittills, mår ju som sagt skit dåligt och jag ska nog snart ta & sova lite, jävla huvud altsåå sprängs ju snart, hemskt. Men hörrni, jag glömde att berätta om gårdagen, så jag drar det lite snabbt nu. Var med på två lektioner typ , sen direkt efter lunchen hade vi styselsemöte, i två timmar. Det var sjukt kul hahaa. Sen åkte jag hem & fixade lite saker, bla pluggade & beställde klipptid idag kl halv fem, undra om jag orkar gå. Men det hoppas jag :) Nån som vågar gissa på hur jag ska klippa mig ? (a) PUSS / liiiiiiiisipotta ;)

Sorry sorry sorry

Fick inte blogga igår för jag hade typ 5 läxor.. Sorry! Hade spanska, svenska, bild och No .. okej det va fyra. However, vi gick och åt middag på ett fik igår tog varma mackor med massa sallader och såser som va grymt goda men rätt dyra i think. Och så drack jag en chailatte till det gissa om jag älskar det nu? När vi kom hem så gjorde jag det som stod på första raden av det här inlägget så hoppa upp några steg. Efter det blev det tredje världkriget här med brorsan och mamma. Orkar inte berätta varför haha det va helt onödigt.. Sedan så kollade jag på filmen "honey" och jag driver inte det va nog en av dem bästa filmerna jag sätt, eller den va bra gjord man blev glad av den och så. Så den REKOMMENDERAS..! ska kolla på den idag igen tror jag och step up 2 höhö..

Jo händer idag då? - Själv så börjar jag skolan 8? men vi börjar halv tio egentligen, men vi fick välja om vi ville sluta halvfyra och börja halv tio eller börja 8 och sluta 2. Så alla valde såklart det sista alternativet. Så jag måste kila! Ska hinna sminka mig, äta frukost och klä på mig haha. / r

ska på middag...

ska fixa mig nu ska på middag nu ! Pappa kom precis hem ska åka om en halv timma så see you later! Har en video jag ska lägga ut & skriva lite om dagen i guess, vet dock inte om det kommer imorgon eftersom vi kanske blir kvar där ganska länge .. hehe.. =) / sessiiiiie

new things in my closet



Bilder på gårdagens inköp, först en halsduk från Lindex, Skor från h&m (<3) 129kr (har använt dom idag df lite smutsiga), 3 armband från Lindex & Kappahl kommer inte ihåg vad dom kostade & sist men inte minst en perfym fråm mexx som jag fick av mina gudföräldrar här om dagen, snällt va ? =) Lite udda foton & redigeringar, men snyggt blev det va? ;p jag har typ fått fnatt på armband, I can see all my money just disappear.. Puss / lizette

Blä!

Har ätit en mexikansk soppa ( Tänk om jag får sviiininfluensa?!?!?!??! :o) haha, sedan så har jag bara tatt det lugnt.. Hade ju idrott som sista lektion och hade på min tjocka mjukisbyxor och såklart så ska solen skina som mest på mig! Vad vill gud mig egentligen? Tänker jag? Haha låter som ett psykopat.. Men något som gör mig extra glad idag är att jag ska köpa converse! :) I  <3 them. Sedan så ska jag ta en fika med mamma och hennes kompis haha, gör inte det för att det ska vara 'trevligt' utan att få i mig kanske en god blåbärskaka eller en chailatte! hehe! tänkte kanske även göra ett videoinlägg men för det så krävs det kommentarer! Puss så länge!

/R

Sitter i skolan..

och har spanska, eller ja, är inne här ist & eftersom jag är så skicklig märker läraren ingenting. Hagge & axel sitter brevid mig och hagge sitter & sjunger falskt,   haha , och axel ligger under bordet & säger "jag orkar inte" hhaha. Dom visade mig den här videon... torr humor.

/ sessie

Stressad som ***

Har åkt hem från skolan för att äta lunch hemma för vill inte äta skolans mat Euw! Men allt jag fått i mig är en liten chokladkaka.. kanske inte det bästa? Hur som helst så passade jag självklart på att blogga här också! Och jag ska gå typ när som helst! Har spanska som nästa lektion! buhuu..:( / r


jeans - cheap monday
tröja - h&m
armband - lindex
halsduk - lindex
jacka - gina
örhängen - glitter

Länkar ..

Elin

1. Minns inte, tror genom nån annan blogg.
2. Gick på samma dagis och skola som Lizette. Och rebecca har jag sätt.
3. Fyller 13 i år.
4. Kungsholmen
5. Elin



PUBLICERAT: 2009-09-02, 19:24:56 | URL: http://esandgren.webblogg.se/


sofia

1. från lizettes föra blogg
2. har träffat lizette och sätt rebecka.
3. 95a
4. stockholm
5. sofia
6. Hej då (;



PUBLICERAT: 2009-09-02, 10:21:04 | URL: http://sofiaproppis.blogg.se/

Emelie

1. Genom kompis.
2. Träffat Lizette.
3. 95:a
4. Stockholm, vasa stan
5. Emelie göthe

Kram <3



PUBLICERAT: 2009-09-01, 22:05:22 | URL: http://uandme.devote.se

Marina

1. Jag venne, men genom pea hittade jag först rebeccas förra blogg www.onlyrebeccas.blogg.se, sen hitta jag denna blogg där med.
2. Jag har spelat fotbolls match mot rebecca.
3. 13
4. Vällingby
5. Marina

Dem fick länkar för dem svara på en fråga som jag hade lite tidigare i bloggen;) Puss! / r

Kommer imorgon..

Bilder, pris & vart jag köpt mina saker kommer imorgon, orkade inte fota nu heh. Jag kan säga att det är bla en tröja & armband.. och lite till hah. Nyfikna ? Kolla in här i bloggen i morgon! Och följ oss på bloglovin, den är en utav våra följare som hoppat av, varför ? var vi för tråkiga ? vi ska försöka få tbx den där blogg glöden igen jag lovar, och börja skriva massa saker igen, har varit lite segt med uppdateringen senaste tiden! Vad vill ni se mer av ? Videoklipp ? Foton ? Fakta om oss ? Pinsamheter ? Shopping & mode ? Tips ?

ser ni att jag fixat till bloggen lite nu, så nu funkar menyn ovanför headern och snart kommer det en header, undebart va? :o

Fresh baby

Ska gå och kolla på tv nu och mamma har precis gjort annanas till mig! Har också tagit ett varmt bad och rakat benen och smörj in mig med bra lotionkrämer och haft ansiktsmask! Riktigt skönt. Förresten så har jag typ tagit en paus från fotbollen.. Alltså typ bara i 1 - 2 veckor eller något! För är väldigt skoltrött och är trött i kroppen hela tiden så därför. But im back later:) ska också nog kolla på filmen som jag och Nikki hyrde i helgen! Puss/ rebecca


Hata måndagar..

Hej bloggen, idag var det skola inget mer med det, jobbiga lärare & fick tillbaka mitt prov från so:n , brukar plugga ganska mkt före ett prov och brukar alltid ha bland dom högsta poängen, but not this time. Fick 36/42 , så jag får göra bättre ifrån mig i morgon när vi har kemi prov.. Det är bara att göra sitt bästa faktiskt. Efter skolan drog jag, beccisen & alexandra till stan, köpte lite saker.. visar senare, måste plugga nu :$ plus att jag mår skit, min hals håller på att dö & mitt huvud dunkar ! :( / lizette

det är jag & gustav forevah, hah har man humor så har man.

/ lizette

Sometimes I feel like I don't have a partner
Sometimes I feel like my only friend
its the city I live in, the city of angels
Lonely as I am, together we cry

I drive on her streets cause she's my companion
I walk through her hills and she knows who I am
She sees my good deeds and she kisses me windy
I never worry, now that is a lie

I don’t ever wanna feel like I did that day
Take me to the place I love
Take me all the way I don’t ever wanna feel like I did that day
Take me to the place I love
Take me all the way, yea yea yea

It's hard to believe that there's nobody out there
It's hard to believe that I'm all alone
At least I have her love the city, she loves me
Lonely as I am, together we cry

And I don’t ever wanna feel like I did that day
Take me to the place I love
Take me all the way
And I don’t ever wanna feel like I did that day
Take me to the place I love
Take me all the way yea yea ye-yea
Oh no no no
Yea ye-yea
Love me I say yea ye-yea

Under the bridge downtown
Is where I drew some blood
Under the bridge downtown
I could not get enough
Under the bridge downtown
Forgot about my love
Under the bridge downtown
I Gave my life away

Suck

Har precis ätit middag, och innan dess så har jag varit i stan med Lizette & Alexandra. Vi gick runt men jag hittade inget eller ja gick aldrig till dem affärerna jag ville.. men hur som helst så va vi inne i Gallerian och efter en stund så var jag tvungen att dra mig hem ! Mamma tjurar som vanligt att jag ska tömma diskmaskinen-.- fast jag inte orkar! och nu skriker hon ännu en till gång och säger " OM DU INTE TÖMMER DISKMASKINEN SÅ TAR JAG DIN DATA" suck.. Så nu vet ni vad som gäller. Puss / rebecca:)

Hiss/Diss

Att ha en del av håret uppe i en tofs och sedan sätta upp håret på sidorna med hårspännen, är det fint? Jag tycker det är jättegulligt & fint! så kan man locka det nedre håret också. Men vad tycker du?:) Skriv gärna en kommentar! Puss

Hiss eller diss? / r

Godnatt

-

I <3 it!

Den nya jackan som jag köpte av Lizette för bara 100 spen! Det är fan hur bra pris som helst. Har speglat mig i den ganska länge nu eller förut och funderat på vad den passar till och inte! Men har kommit fram till att den passar till ett mildt linne samt vitt eller ljusrosa eller något i den stilen och halsduk! Både jag och Lizette tyckte att halsduken va sjukt fin till. Så något man ska satsa på? Haha se och njut!;)

/ rebecca

jävlar så misslyckat,

skulle fixa en meny där uppe, orkar inte göra klart så jag får göra det en annan dag, sorry. Bloggen får se ut som skit tills jag fixar det. hoppas ni står ut med det

Outfit


Outfit for today!
T-shirt - Nicoles
halsduk - Lindex
Byxor - Gina tricot
Örhängen - Glitter
Armband - Lindex tror jag (?)

Riktigt skön dag och sköna kläder:) / rebecca

Min daag

Hej bloggen. Idag vaknade jag fett tidigt, men sen somnade jag om & vaknade kanske vid 11 igen eller vafan den var. Sen träffade jag rebeccisen och vi åkte hem till henne & ja ni vet eftersom  ni förmodligen har läst inlägget under? Men sen iaf så när vi var hemma här så kollade vi lite på matchen, aik-häcken, och aik vann med en klockren straff ! Stolta aik! :) Sen gick rebecca & mina tokiga gudföräldrar kom haha , :p Så jag ska väl vara lite social snart. Köpte en mössa idag , hehe , på lindex och kostade 80kr tror jag! Söt men ändå lite cp haha men whatever. Förlåt för dålig bild, men ni får överleva ! / Lizette

Har precis ..

Hello bloggen! Har precis ätit middag och jag  har ju inte bloggat idag, men hur som helst så hade vi match och vi vann med 4-1 dem fick en straff därför haha, annars skulle de stå 4-0. Haha sen så åkte vi hem och jag duscha snabbt och sedan så mötte jag upp lizette. Vi drog hem till mig och hämta min data hem till henne men den va inte till nytta iallfall hehe ! Vi kolla på tv och aik matchen, asso Solna i mitt hjärta. Och Oddie har kommit hem ( hennes lilla katt ) skit söt! Så snäll också! Sedan så köpte jag en jacka av lizette som jag lägger in senare, för nu har jag inte tid ska ju se filmen som ja hyrde igår "Honey" Sea you bitches! :D / r

Chockad ! :o

hela tretton personen följer våran blogg via bloglovin ! :D Vad glad jag blev nu! Puss till er alla & fortsätt såhär ! :D<33333

6 september

Hej.
jag vaknade för en sund sen & fattar inte vad jag gör uppe såhär tidigt, men men. idag ska jag träffa rebecca , förhoppningsvis ska vi ner till stan (hoppas jag.. heh) men nu är jag hungrig hah så jag ska ätaa, see you! / sess

God morning

Har precis vaknat, och varför jag har vaknat så tidigt är för att jag har match.. Ska bli upphämtad om en timme typ, sen efter så ska jag åka hem kanske sätter på en film av någon som vi hyrde och sedan så taggar jag till Lizette:) Ska typ få photoshop på min data yeeey :) Själv så är jag halv död haha! Men ska äta frukost nu Pussar! / r

ja & Nikki

älskliiiing!

bästa filmerna

Min kväll

Okej ta ett djupt andetag haha för här kommer det! Jag och Nikki drog ut och hyrde film och köpte godis, vi chilla lite här i närheten och sedan så drog vi ner till vattnet och satt där och lyssna på musik och snacka om allting. De va fett mysigt och jag har ju inte träffat henne på typ hela sommaren! Så det va skönt att snacka ut och så:) Vi kom hem vid 10 så va typ godispåsen halväten hah. Vi hyrde 2 filmr förresten, "step up 2" & "Hunny" Men vi kollade bara på step up 2 men alla kan ju gissa vad jag gjorde mitt i filmen? HAHA somna -.- sen väckte nikki mig och ba; filmen e sluuuuut! Ja ba; neeej ja sov bara i 5 min.. hon ba; nej typ 40 min. hahaha, ska nog kolla på andra filmen imorgon eller något, vet inte när dem ska va inlämna så måste kolla upp det också! Men men vi ska typ snacka & chilla och lite sånt you knew;) Puss / r

så såg jag ut idag

Nikki:)

me <3 mogi



mogi, en bloggare med personlighet värkligen ! :o Helt sjukt hahah, man blir lätt hypnotiserad av hennes röst... scary.. / lizette

fashion


Okej, dom plaggen ovan är lite speciella för min ålder (om ni fattar?) men såå fina ?! Kavajen tex, sitter så snyggt på vissa så man bara dör, dock kostar den 600kr vilket kan vara mycket för ett sånt vågat plagg. Pumpsen är skit söta, men tretton år & 8cm klack ? kanske liite för högt , men älskar det ändå! Sen kan man ju fråga sig , vem är det som bestämmer vad du ska ha på dig? det är ju bara du själv, men du måste ju också känna dig säker i det. 


Min favvo "avdelning" , enkelt, snyggt, bekvämt ! Tjoho, olika roliga tshirtar, i olika färger & mönster, det är min grej! Gina har några fina me H&M's är värkligen snyggast, sen har bikbok några fina oxå ! Dom flesta ligger runt 100kr vilket är ett väldigt bra pris ! Och halsdukar, stora ! Me love! Och koftor är min passion tillsammans med tshirtarna, här har Gina finaste just nu, måste ha ! Och stora tröjor & converse, härligt ! Man blir liksom alltid snygg i det här, hur man än vrider & vänder på det.

Jeans & leggins är stora favoriter i mina ögon. Lackleggins speciellt & ljusa jeans & mörka, har väldigt lite av dessa saker, ska införskaffa miiig det !

nu fick ni lite synpunkter, förlåt att det blev lite slarvigt i slutet! / lizette

mode & kläder..

håller på att förberda ett inlägg full proppat med kläder & skor, känns det bra? hahaha , det tar lite tid, eftersom jag ska fixa med lite bilder i photoshop först. Love you / sess

btw, såg nyss att Gina tricot säljer tofsar numera ? haha, efter kanske men !

what do you think ?

gjorde om lite i headern, vad tycker ni ?

the dress..


jag lovade er att lägga ut en bild på våra klänningar, och såhär söta är dom! redigerade fram alla broderier på dom hah, bra, eller vad? Skit söta, vi har aldrig varit inne på den affären vi köpte på , kommer inte ihåg vad affären hette.. :s men den kostade iaf bara hundra kronor! / lizette

Rebecca and Nikki speaks

Har precis kommit hem från zoon träningen, den gick väl helt okej, innan dess så sov jag ju hos Jeanette med Eriana, Jovana och Jeanette ofcorse :) Vi gick ut på kvällen för att fika lite på cafe 60 och kom hem runt 12. Och så somnade vi alla va skiiiittrötta verkligen.. Men hur som helst så är jag med Nikki nu och vi ska ut snart och göra något haha, nej men vi ska hem t mamma och hämta nagellack! Bloggar senare, Promise /rebecca



... <3



hoppas du förstår nu fredrika.. att jag finns här vad som än händer, ingenting kommer mellan oss, någonsin. kommer aldrig lämna dig, okej?

See you later

yes, är färdig fixad och har packat min  lilla väska för att sova över hos Jeanette! Ska typ träffa henne i stan eller något :) Kommer kanske inte blogga ikväll heller ;/ Men kolla in ifall jag har;) Man vet aldrig!


/ Rebecca

Chill friday

Vad händer för mig idag? hm.. skulle sova hos issa som inte blev av och så skulle jag träffa Jeanette. Vi har ju ändå alltid så kul tsm så varför kan ja inte sova hos henne kanske?:) Very funny. Lizette kommer inte heller blogga ikväll :/ För hon ska typ till klubberiet med någraa. Så jag messar väl Jeanette nu på en gång dåra=) Hörs sweetis!

haha vet inte vad jag gör på bilden! Men passar jag i fläätor? :D
/ rebecca

väntar på fredrika..

ja , jag väntar på fredika nu! har vispat grädde med majorna & klara tills nu, och nu ska jag träna snart & sen åker jag & fredrika hem hit igen och fixar oss, hoppas jag hinner med ett inlägg på med och sen ska vi åka hem till alex, möta sofia där oxå & sen draar vi. hihi.. oj ni vet inte vart vi ska ? det får ni inte heller veta..

puss ! / lizette

Snark

Till och börja med så slutade jag skolan för 1 timme sen typ. Åkte hem fixa min piercing och åt billys pizza! :) Sedan så tog jag nya bilder på min piercing (vissa klaga) så here you got a new picture och det är rebecca som skriver detta inlägg som det också vart ganska mycket klagomål på vem det är som skriver ! Men nu är det iallfall jag. Ska dra ut en sväng! Puss / R

bild tagen från sidan, därför ser den sne ut.

New thing


Testade något nytt idag! Har kanske haft på mig det 1 gång (?) Men nu får man hoppas att det ser okej ut! Så man inte kommer till skolan helt fläckig och orange :s Aja puss på er!

Bilder från idaau.


fredrika babe !

me and alex , love you!

underbara fina skola... -.-

min nya jackaaa , kärlek... hhaha !

/ sessie

hur ser din almenacka som du köpte igår ut lizette?

förlåt, la inte ut bild ! Här kommer en dålig cam bild, på min förra (den svarta) och min nyaaa fina vita ! Hahah.

sexiii picture, mitt rum ser gult ut! det är det inte. utan vitt & ROSA! :) / s

Godnight

Ska rengöra min piercing nu och sedan så ska jag gå och lägga mig i sängen och kanske läsa lite Gossip Girl. Mys! Själv så har jag kollat på fotboll på tv, ( pappa ville att jag också skulle kolla ) så det gjorde jag. Rätt tråkigt men ändå lite underhållande. Aja hörs imorgon, sov sött! Puss
/ r

speak please

helloo everybody ! Okej okej, idag var det ungefär samma "visa" , skolan var som vanligt jobbig, så den historien behöver vi inte ta igen , aight ? jag & alex stannade lite efter skolan & hon skulle vänta på becca, så jag väntade med henne lite, sen åkte jag hem & sen tillbaka till skolan vid fyra, jag & fredrika (jättesnäll som följde med) åkte ner till stan, hittade vad jag ska ha på mig i morgon kväll, ni får se imorgon!  Sen träffade jag steffi igen, träffade henne igår oxå haha. Det var lite kul för hon kom ihåg mig haha ! Men whatever, i brist på annat skriver jag det haha ! Sen träffade jag & fredrikis felicia på maaaxi ! :D Hahah, dom skulle fixa ngt godis till sin klass på lördag. Det blev säkert jätte bra. Jag ska köpa grädde imorgon eftersom vi ska ha gräddmulning ! Hahah, så 9.00-13.00på rålis skolgård, klass 7a1 får ni träffa miiig , ni är välkommna ! Hahah skämt osido...

juste ! vi hade skolfoto idag, det gick SÄMST .... !

favvolåt / lizette

R I P

har skrivit om henne och låten minst 3 gånger. Jag känner inte henne, men hur sorgligt är det egentligen inte? Får alltid tårar när jag lyssnar på låten. rest in peace. <3



/ rebecca

Oh yeah!

Resultatet av navelpiercingen vill ni väl se? Shit har en video också och vet ni jag kollade när dem gjorde :o såg hur nålen kom igenom! Läskigt.. Hur som helst så är jag väldigt glad! Träffade issa mikaela och deras kompis idag med Alex av en ren slump! På BK. Har saknat henne så mycket .. :( Men hur som helst så va vi alla tsm, gick runt lite och så sedan så drog jag och alex hem.


/ R

Dresscode



Vad tycks om den här outfiten? Enkel och rätt sköna kläder förutom skorna dåra.
Jeans thights - Gina
Vit top - h&m
Jacka - Gina
Halsband - kom inte ihåg
Skor - skopunkten

/ rebecca

Trött

Hej everybody !
Idag var det skola, slöjd läraren roland fick damp på mig och sög mig med en sån här fucking "dammsugare" på ryggen ? Han typ hatar mig, blev jätte rädd hahahha! Men men, efter plugget (som slutade fyra suck..) så åkte jag & alex & sofia ner till stan, hittade inte min jacka :( Men men, sen tog alec peircing (stavning?) i navlen ! Blev jätte jätte fint, men hon har inte sagt till sin mamma än så hon är lite nervös att hon ska märka.. snuttan ! Sen vid 6 så gick vi in till åhlens och skulle köpa almenackor (min är föööörliten) så tappa jag mina 200kr där inne, :o så jävla klumpigt, men jag frågade sen i kassan och då var det ngn som hade lämnat in dom ! Så sjukt, vem lämnar in pengar?! Är väldigt tacksam iaf. Så jag köpte min lilla almenacka då, blev en vit som man kan ändra framsida på hehe, ska sätta in foto dääär ;) haha, sen åkte jag hem och mamma hade pratat med sofias mamma och det går att jag ska följa med dom på fredag, iam sooo happy , really ! :D :D :D / lizette

Oh Shit !

Tänkte ni på att bloggen "fyllde" en månad igår ? Hahah, :D Grattis bloggen (a)

-

Orkar inte blogga av vissa personliga själ.. hörs imorgon. /r

Nu ska jag..

ta ett bad & bestämma lite kläder inför skolfotot i morgon.. puss! / s

Skolfoto!? :o

JAAAAAAAAAAA! Jag fick ta hål i naveln! Gissa om jag är glad? :D lyckas alltid att övertala mamma och då övertalar hon alltid pappa. Yes! Kommer tyvärr inte ta idag för har match samma dag.. Så det kanske inte är så bra om jag får en smäll där? :o Är det någon som vet om man får spela fotboll den första veckan? Skicka gärna en kommentar om det! Hur som helst så vaknade jag runt 7 och sen dess så har jag fixat mig städat lite och nu så ska jag bara sminka mig lite. Mitt öra e svullet nu också buhu.. =( Se you;)

/ rebecca

mina svar ! / lizette

1. gillar ni någon i skolan?
Svar: nej, inte sådär kärlek, men det finns några söta ofc.
2. vilken blogg är bäst av kissie, paow, desiree?
Svar: ingen!
3. vilka vanliga bloggar läser ni?
Svar: alla är väl vanliga ? haha, men typ dom "kända" & mina vänners!
4. gillar ni o.c?! :D
Svar: jag gjorde det, när det gick på tv, nu gör det ju inte det längre, om du inte visste det ?:)
5. Vilka kanaler kollar ni på tvn?
Svar: mest mtv, men också 5 & 3
6. gillar ni rosa?
Svar: jadå :)
7. den tröjan ni har som är röd blå och vit. är det jobbigt att alla har såna?
Svar: njaa.. bryr mig inte så mkt.
8. vem av er är älst?
Svar: Me ! :D
9. finns det någon tjej i er skola ni inte gillar?
Svar: Ja, några stycken.
10. Vill ni bli ihop med någon eller är ni ihop redan med någon?
Svar: Inte tsm med någon!
11. Vart vill ni helst åka någonstans i hela världen?
Svar: Florida !!
12. Påstår ni att ni är rika?
Svar: Värkligen inte
13. brukar ni ofta få göra vad ni vill för era föreldrar. tex om ni säger att ni vill gå och grilla säger era föreldrar alltid ja?
Svar: Det är väl olika, men jag får grilla ? :s
14. Vad önskar ni er mest i hela världen?
Svar: En pålitlig pojkvän, lite mer pengar & att mikaela börjar i rålis, typ hahah!
15. Säg det bästa med skolan och det sämsta med det
Svar: Bästa är att man lär sig ngt (?) & sämsta är maten, like becca said.
16. vad är bäst med livet och sämst med livet?
Svar: Oh, vet inte :$
hur långa är ni?
Svar: typ 165
dricker nI?
Svar: nej
röker ni?
Svar: nej
hur många har ni var på msn? :)
Svar: Ingen aning! Mycket skit iaf.
hur många besökare har ni haft idag (när ni svara på frågestunden alltså )
Svar: orkar inte svara
Gud var rolig blogg ni har, den var inte som alla andra för ni är väl två som skriver oxå, right? :)Kram/E
Svar: Tack gullunge, vi är två :)<3
Går ni på ngn sport/aktivitet ? :)
Svar: Stall & ridning, jobbar även där med lite olika saker & går på tennis!
fett fin deign vem har gjort den ? :)
vill ni hjälpa oss med några saker ? :D
Svar: Jag har! :) tack!
Gjorde det inte ont att ta hål?
Svar: Njaaa..
Vart bor ni?
Kungsholmen

Idag..

Hej ! Förlåt att jag inte skrivit på hela dan, men nu så ! :) haha , idag var det skola somvanligt, hade första elevstyrelse möte (vilket jag & alex är med i nu haha) . Det var faktiskt ganska .. jag vet inte , men trevliga människor iaf! Linnea, Maja, Alex, Jag, Axel & Gleb är med där nu, har ingen aning vad jag vill förändra i skolan men ja, det kanske finns något ? Låter som värsta nörden, men jag gillar att göra skillnad, vet inte varför ! Sen fick vi reda på att vi hade styrelsefoto igår, men ingen utav oss hade kommit då haha, så vi fick ta det idag, helt oförberedd och allt haha, men det är inte det viktigaste ;) sen efter skolan drog jag & alex till ica maxi (haha we <3 it) och sen drog vi hem till mig. det var min dag, hur har din sett ut ?
kyss / lizette

Lady Gaga



Lady gaga- Lady gaga är riktig speciell har ni tänkt på det? Hon kör på sin egna stil, hon kommer på låtar som jag tror ingen annan har tänkt på! Liksom vem kommer på att sjunga en låt om "pokerface" eller "paparazzi" ? Jo hon. Liksom kolla hennes stil hon är som en färgklick mitt i allt, gillar hennes stil med överdrivet långa lösögonfransar och blått runt om ögonen med superblondt hår och svarta accesoarier till. Gillar hennes stil men skulle själv aldrig kunna gå i hennes kläder! Dock så är inte den spikraka luggen så värst fint, men det andra är toppen!


"paparazzi"

/ rebecca

Fråga till er bloggläsare



Nu så tänkte vi äntligen fråga en fråga till er bloggläsare, för vi vill gärna veta vilka det är som läser våran blogg!

1. Hur hittade ni vår blogg ?
2. Har du sett "lizette" eller "rebecca" någon gång?
3. hur gammal är du ?
4. Vart bor du ?
5. Vad heter du ?

Den som lägger en kommentar på alla dem här frågorna får självklart en länk! Så skriv på bara!

Tired girl



Eftersom jag inte bloggat nästan någonting idag så tänkte jag vara lite snälla mot er och lägga ut en bild på mig! Haha känn er hemma, lägger nästan alltid ut bilder på mig..! Hur som helst så har Ellen varit hemma hos mig en stund idag, vi har suttit och geekat tower bloxx och farmville på facebook. Någon mer än vi som spelar det ? :) Haha och snart så är det väl dags för läxor.. Suck! Imorgon är det också skolfoto please kill me!
/ R

:)


Vitt linne - bik bok
svart tubkjol - indiska
skärp - gina
Halsband - vet inte

Rebecca - svar på frågestunden

Sofia

jag har lite frågor!
1. gillar ni någon i skolan?
Svar: ja  :)
2. vilken blogg är bäst av kissie, paow, desiree?
Svar: hm.. sessiebecca.blogg.se är väldigt bra! rekomenderas.
3. vilka vanliga bloggar läser ni?
Svar: mina vänners och dem stora bloggarna, dollyblonds blogg gillar jag också!
4. gillar ni o.c?! :D
Svar: kollar aldrig på det :P
5. Vilka kanaler kollar ni på tvn?
1, 3, 5, 6, mtv
6. gillar ni rosa?
Svar: älskar
7. den tröjan ni har som är röd blå och vit. är det jobbigt att alla har såna?
Nej, vi köpte den först typ ändå!
8. vem av er är älst?
Lizette
9. finns det någon tjej i er skola ni inte gillar?
Japp, men kan inte säga vem
10. Vill ni bli ihop med någon eller är ni ihop redan med någon?
Nej ja är inte tsm med något :)
11. Vart vill ni helst åka någonstans i hela världen?
typ New york eller Thailand typ,
12. Påstår ni att ni är rika?
nej vi är inte "rika" men vi har pengar?
13. brukar ni ofta få göra vad ni vill för era föreldrar. tex om ni säger att ni vill gå och grilla säger era föreldrar alltid ja?
Yes
14. Vad önskar ni er mest i hela världen?
Att kunna flyga haha!
15. Säg det bästa med skolan och det sämsta med det
Det bästa med skolan är att man får träffa sina vänner, och sämsta, är nog maten .. :s
16. vad är bäst med livet och sämst med livet?
kom inte på något just nu:) Men det bästa är väl att jag har det bra , jag har vänner och en familj som bryr sig om mig!
Kram!

hur långa är ni?
jag är 166-167
dricker nI?
nej
röker ni?
nej
hur många har ni var på msn? :)
typ 300 kanske :)


jag har en fråga, är du nu som heter becca. har du anorexia? lr är du bara så normalt smal? sjukt äckligt iallafall... :) <3

http://sessiebecca.blogg.se/2009/august/asikt.html#comment LÄS



hur många besökare har ni haft idag (när ni svara på frågestunden alltså )
Svarar på det ikväll eftersom det är typ morgon nu ? :)



Gud var rolig blogg ni har, den var inte som alla andra för ni är väl två som skriver oxå, right? :)Kram/E
Tack :D ja vi är två stycken som bloggar tillsammans! Puss

Arkardi

Går ni på ngn sport/aktivitet ? :)
Jag går på fotboll , men funderar på att börja på dans också :)

fett fin deign vem har gjort den ? :)
vill ni hjälpa oss med några saker ? :D
Gulliga lizette har gjort den! :) Ah kanske ;)



Gjorde det inte ont att ta hål?
Nej kanske dem två första sekunderna!

Vart bor ni?
Kungsholmen

Ja det var nog alla fråger tror jag! Säg till om jag har missat någon, PUSS / rebecca

Jag är så bäst på

TOWER BLOXX! *nerd*


83!
på 3 försöket ;) inte illa va? Men det sparades inte ? ;o
/ rebecca